#50 Engin Baytar

Hakem dövüp üstüne 20 kilo alan adama ödül gibi sözleşme uzatırsan olacağı bu.Zaten oynadığımız seviyelerin fersah fersah alt kalitesinde ve yeteneğinde bir oyuncu

Engin'den önce elestirilecek o kadar sey var ki. Nefisi yettigi kadar oynadi. Cok daha iyi oynayabilirdi ama bu göbekle bu kadarina da sükür etmek lazim.

Hicbir sucu yok Engin'in, kimseden kötü değildi sahada.

Engin'e laf eden kördür ilk yarı çok iyi oynadı ki oynamasını en fazla eleştirenlerden biriyim hiç sırıtmadı.. 2. Yarı çıktı zaten 60'da..

Engin'e laf atanlar Melo'yu övüyor o enteresan adam doğrudan 6 gol yememizin sebebi lan durup dururken 2. golü yedirip oyundan düşürdü bizi aaa pardon çift forvet oynadık diye yemiştik değil mi bu golü..

25 dakikalık oyuncu olmuş evet Engin'i beklersek derenin altından çok sular akar işimiz zor bu sene hadi hayırlısı.

Engin sahada ki en iyi oyuncumuzda.Hem defansa geldi hem de ileride bastı.Özellikle Sniejder'e attığı ara topunda oha dedim :007:

Engin ilk yarida takimin en iyilerindendi. Zaten sahaya Ronaldo'yu marke etmesi icin suruldugu apacik belliydi. Ronaldo'nun ilk yarida fazla gorunmemesinin birinci nedeni Engin'di. Ikinci yari ise kondusyon olarak yere vurdu. Hoca bence degisikligi cok gec yapti. Engin'i ikinci yari sahaya surmesi hataydi.

Mac boyunca adam akilli top yapamadik rakip cezasahanin cevresinde, ama ender yaptiklarimizin bir tanesi Engin'e aitti. Sneijder'e attigi topla kalitesini konusturdu. Cekemeyen anten taksin bir zahmet.

Engin'in mac eksigi var ve oynadikca acilacaktir. Bu takimin 11'inin degisilmezlerinden biri oldugunu bugun kapak taka taka yine gosterdi.

Ilk yari bir sey denmez. Ikinci yari da bir sey denmez, cünkü FT sag kanat'a cekti ... madem ki sistem degistiriyorsun ona göre adam koy saha'ya. Bruma sadece son 20dk'yi oynasin diye bir kural mi var?

Bu maç için bu adamı eleştirmem bruma amrabat dururken engini koyan hocayı eleştirrim.Kim ne derse desin zaten olumlu işler yaptı ama yetersiz oyuncu madrid maçı için

Arkadaş ben mi yanlış maç izledim. Sizler mi bilmiyorum. Ama oyunda kaldığı müddetçe, özellikle ilk yarı takımın en iyi futbolcusu Engin'di bana göre. Nerdeyse hiç hata yapmadı.

engin her şeye eyvallahta o göbek nedir ya nerden eski engin nerde simdiki engin topla mucadelesi iyi ama topsuz alanda sıfıra yakın katkı yinede olumlu isler yapmaya calıstı ama maalsef fizik olarak yetersiz bu durum kondisyonuna da etki yaptı

Geri
Üst Alt