#50 Engin Baytar

pozitif futboluyla göze carpti, lakin:

o göbek ne bee ne bicim antrenman yapmis bunlar

takimin fizik-kondisyon hali engin'in göbegi ile direk orantili

Takimda hirsi ile oynayan tek oyuncu sikecilerde ise bu sayi bir hayli fazla. Aramizdaki en büyük fark buydu bu macta. Oyuncularimiz canla basla mücadele etmeli birbirleri icin savasmali. Drogba gecen Big Legend programinda Chelsea'den bahsederken o takimin birbiri icin cok savasan ve mücadele eden bir takim oldugunu söylemisti. Bizde bundan hic eser yok.

evet cok saglamdi, offside bozan ve 2-0 i yapan adam. Ha orda teker teker hatalar yapildi, dany ve burak ordan topu uzaklastirmiyorlar, güya pique filan vardda adamlarda öyle oynuyorlar pasla, önde de iki metre pas yapamiyorlar.begenmiyorum, eski engin ölmüs.

evet cok saglamdi, offside bozan ve 2-0 i yapan adam. Ha orda teker teker hatalar yapildi, dany ve burak ordan topu uzaklastirmiyorlar, güya pique filan vardda adamlarda öyle oynuyorlar pasla, önde de iki metre pas yapamiyorlar.begenmiyorum, eski engin ölmüs.

Her golde de ofsaytı bozanı aramak adet oldu.Golde ki hatanın adı Dany Nounkeu.

Engin nasıl tahmin etsin orada topu uzaklaştırmak yerine saçma sapan pas yapıp topu kaptıracaklarını.

Galatasaray'in kurtulus yolu ve zevk veren futbola gecisi: ENGIN-SNEIJDER-BRUMA ayni anda sahada.

Fatih Terim kaziklarindan birisi kendisi..

Adam 1 yil yatmis gitti bide bonus verip uzattik kontrati. Sisko patates resmen. Bu takima simdi giremeyeksen ne zaman gireceksin Engin?

Takim super islese zaten sen hic kadroya giremezsin. Malesef boyle adamlarin yerine genc oyuncular bulamiyoruz bir yerden..

4 aydan beri spor yapamiyorum bel sakatligimdan dolayi ama böyle göbekli degilim Allaha sükür.La milyonlari aldiginiz halde isinize kendinize sayginiz yok.

Ben aslinda sezon basinda 2 ayda kendine gelir diyordum ama hicbir seye saygisi yokmus. Devre arasi, olmadi sezon sonu mutlaka gönderilmeli.

Biliyorum ki Engin'i istemeyenler, davranışlarından dolayı maçtaki her hareketini tff hakemi gibi inciğinden cinciğine kadar didikleyip kulp bulmaya çalışanlar...

Bi gidin işiniz futbol cühelaları ruhsuz işe yaramaz takımda bu adam mı kaldı suç atacak ? O göbekli haliyle bile Selçuk-Burak-Ceyhun-Umut ve türevlerinden çok katkı yapıyor

01.jpg

Ronaldo bu haliyle daha zayıf.

2. golde oyuna 2 dakika olmus girmisin yorulmana imkan yok, savunmanin arkasinda ne isin var? Ofsayti bozan adam ;)

Gelip burada Engin çalim atti huloggg diyenlerede pesss diyorum.

Geri
Üst Alt