#50 Engin Baytar

kişisel tercihlerin beni ilgilendirmez fakat oyuncumuza sarkıntıda bulunma

mete alpaslan kıskanır seni

-Tapatalk-

100759.jpeg

Sol bekte oynamak mı istemiyor acaba, neden denenmedi? Azıcık isterse yeni Hakan Ünsal olur. Hız var, oyunu iki yönlü oynama var, teknik var. Ofsayt çizgisi ve kademe konusunda biraz dikkatli olursa geleceği de kurtulur defansımızın sol kanadı da. Yekta biraz tembel olduğu için bu pozisyonda denenmemesini normal karşılıyorum, ama Riera-Dany denenirken Engin'in denenmemesi tek kelimeyle trajikomik.

Yok yok şaka maka bitmiş Engin. İlk sezon iyiydi hepsi oymuş. Şutlamalıyız biran önce. Yekta'ya şans tanınmalı az daha baktık o da olmuyor ona da şut. Gerçekten çok vasat isimlerimiz var.

Yekta ya da Engin, bu gün gönder bir Anadolu takımına 2 haftada it gibi oynamazlarsa ben bir şey bilmiyorum. Havasından mı suyundan mı nedir, bize gelen yerli topçu kendini salıyor, futbolu unutuyor.

Selçuk bile ilk yıl tam, geçen sene yarım oynadı. Bu sezon baştan serdi.

Engin, Emre, Bruma, Yekta, Sabri yanyana oynasın orta sahayı rakip geçemez. Futbol resitali izleyin. Ceyhun, Mehmet topal, Aydın tarzı, rakibe girişemeyen, girişse bile faul yapan, top kontrolü zayıf konu mankenleri ile bir yere varamayız.

son macta iyi bir izlenim birakti

yabanci kisitlamasindan dolayi sol/ sag kanata yerlestirilmesini öneriyorum

kadrodaki mevcut oyunculardan daha basarili olur, ilk oynadigi dönem zaten sol kanatti ve cok iyiydi

Enginin kilosuyla ilgili hiç bir teknik ekip neden uyarı vermez. Kondisyoner olsun,Tugay olsun veya diğer sağlık veya teknik ekipler neden şu kadar kilo fazlan var ,sıkı çalış demezler.

Suç Enginin olduğu kadar ,futbolculara ilgisiz kalan ekipte de var.

4-5 Maç peşpeşe oynarsa kendini gösteriyor.Sene başına 2 maç iyi değildi ama oynamaya devam etti sonra form bulmuştu.Bence 3-4 hafta denemeliyiz.Hala kötü ise devre arası gider.

gönderin gitsin bu luzumsüzü. her hafta kilosuna kilo katiyor. birde 800 bin euro veriyoruz bu adama, ne icin? yatsin diye.

elimizdeki türkler gercekten berbat, anadolu takimlarindan alinacak x oyuncu en az bunun kadar oynar, en azindan gayret gösterir.

Geri
Üst Alt