#50 Engin Baytar

Enginin kilosuyla ilgili hiç bir teknik ekip neden uyarı vermez. Kondisyoner olsun,Tugay olsun veya diğer sağlık veya teknik ekipler neden şu kadar kilo fazlan var ,sıkı çalış demezler.

Suç Enginin olduğu kadar ,futbolculara ilgisiz kalan ekipte de var.

30 yaşında adam çocuk mu bu. Türk futbolcular profesyonellik nedir bilmiyorlar. Yabancı sınırı olmasa beş kuruş kazanamaz futboldan.

30 yaşında adam çocuk mu bu. Türk futbolcular profesyonellik nedir bilmiyorlar. Yabancı sınırı olmasa beş kuruş kazanamaz futboldan.

onun gibi kaç kişi var yabancı sınırından nemalanan, haklısın o konuda ama takım üzerine disiplin de olmalı

Arda bizdeyken yine kilo almıştı.Atleticoda alabiliyor mu?

Bizimkiler ne bulursa yiyorlardır ,diyet miyet programı yok

Enginin kilosuyla ilgili hiç bir teknik ekip neden uyarı vermez. Kondisyoner olsun,Tugay olsun veya diğer sağlık veya teknik ekipler neden şu kadar kilo fazlan var ,sıkı çalış demezler.

Suç Enginin olduğu kadar ,futbolculara ilgisiz kalan ekipte de var.

Aynen öyle teknik ekibin kabahatini görmezden gelemyiz..Ben bile yediğime dikkat ediyorum 3-4 akşam yarım saat koşuoyrum peşine mekik falan 1 ayda 3 kilo verdim..Tabi mekikler sayesinde sıkılaşmak da cabası oldu. Futbolcular bu ağıR antrenmanlarda göbekli kalmayı nasıl başarıyor çözemedim..Üstelik bahsettiğimiz adamda fiziki olarak düzeldiği vakit bu takımda 11'in değişilmezi olacak yetenekte..

Vay be ne güzel dünya,parayi götüren o ,kilosu niye fazla yada niye oynamiyor diye biz mi düsünecegiz.Hadi ordan kendine yeteneklerine ihanet eden adami ben mi düsünecegim.

Engin Baytar

Maradona en kilolu döneminde gerçek anlamda dünayya kendini tanıttı, ülkesini dünya şampiyonu yaptı.

Adamı hep yedek bırakırsan. Aydın, Amrabat gibi futbol fakirlerini, Hamit gibi kağnıları bile ona tercih edersen o da kenarda oturarak zayıflayacak değil.

Geçen sezon takımı şampiyon yapan sağ açıktan bahsediyoruz. Eleman sebepsiz kenara aldı Hamit' e, Amrabat'a yer açtı. Evet kilo vermeli, ama insaflı olun biraz.

Cüniyt şerefsizi ve eleman istedi diye Engini çöpe atmayacagiz. Ama Enginde adam olsun artik. 3-4 kilo vermek çokmu zor? Kendini futbola verecekse elimizdeki en iyi yerli Engin, yoksa yolu açik olsun.

Maradona en kilolu döneminde gerçek anlamda dünayya kendini tanıttı, ülkesini dünya şampiyonu yaptı.
Adamı hep yedek bırakırsan. Aydın, Amrabat gibi futbol fakirlerini, Hamit gibi kağnıları bile ona tercih edersen o da kenarda oturarak zayıflayacak değil.

Geçen sezon takımı şampiyon yapan sağ açıktan bahsediyoruz. Eleman sebepsiz kenara aldı Hamit' e, Amrabat'a yer açtı. Evet kilo vermeli, ama insaflı olun biraz.

:happy:

Bazi ilk 11 oyunculari maclarda yere yatmamaya gayret ederken, Engin idmanda bile mucadelesinden vazgecmiyor.

Sahadaki biz, Engin Baytar.

524590_642249649167067_1968026443_n.jpg

Gökhan Zan bile pazara göndermiş demiyor da :rolleyes:

Guzel kardesim, defansif bir onlibero olan Melo'da bu calimi yiyor. Hatta son Fenerbahce macinda yemisti. Defansif bir oyuncu olmayan Engin'in yemesi de dogal. Ancak benim kastettigim konu Engin'in pazara gitmesi degil, idmanlarda bile ozverili olmasi.

Ayrica; Gokhan gibi hantal sayilabilecek bir oyuncunun, sag ayaginin acisi o derecedeyken topu sol ayagiyla sagina cekmesi futbolun fiziki kurallarina aykiridir. Ha imkansiz mi degil, ama cok zor. Belki de bu yuzden surekli sakatlaniyordur. Lakin pozisyonun devamini gormek daha saglikli. Senin dedigin de mumkun, Gokhan'in orada topu uzaklastirmasi da mumkun. Ancak benim uzerine bastigim konu bu degil, Engin'in idmanlarda ne kadar istekli ve ozverili olmasi.

Guzel kardesim, defansif bir onlibero olan Melo'da bu calimi yiyor. Hatta son Fenerbahce macinda yemisti. Defansif bir oyuncu olmayan Engin'in yemesi de dogal. Ancak benim kastettigim konu Engin'in pazara gitmesi degil, idmanlarda bile ozverili olmasi.

Ayrica; Gokhan gibi hantal sayilabilecek bir oyuncunun, sag ayaginin acisi o derecedeyken topu sol ayagiyla sagina cekmesi futbolun fiziki kurallarina aykiridir. Ha imkansiz mi degil, ama cok zor. Belki de bu yuzden surekli sakatlaniyordur. Lakin pozisyonun devamini gormek daha saglikli. Senin dedigin de mumkun, Gokhan'in orada topu uzaklastirmasi da mumkun. Ancak benim uzerine bastigim konu bu degil, Engin'in idmanlarda ne kadar istekli ve ozverili olmasi.

Değerli kardeşim, bir oyuncunun antrenmanlardaki özverisini tek bir fotoğraftaki yerde yatan haline bakarak nasıl analiz edebiliyorsun? Bir oyuncunun kayarak müdahale etmeye çalışması özveri midir? Antrenmanda özverili oynatan oyuncuyu takımı hiç tanımayan bir teknik direktör takımına monte etmez mi? Antrenmanda özverili olan bir oyuncu lig başından beri geçen 4 aylık dilimde göbeğinden 2 cm bile inceltmez mi? Bu kadar özverili olan bir adam şimdiye kadar gittiği hiçbir takımda tutunamaz mı?

Değerli kardeşim, bir oyuncunun antrenmanlardaki özverisini tek bir fotoğraftaki yerde yatan haline bakarak nasıl analiz edebiliyorsun?

GSTV'de idman goruntulerini arada bir takip edersen, bu kaniya tek bir fotograftan varmadigimii anlardin.

Bir oyuncunun kayarak müdahale etmeye çalışması özveri midir?

Kesinlikle.

Antrenmanda özverili oynatan oyuncuyu takımı hiç tanımayan bir teknik direktör takımına monte etmez mi?

Sacma bir soru, boyle bir kaide yok. Oyle olsa Sergen hayati boyunca futbol oynamazdi. Veya Sabri hep ilk 11 oynardi.

Antrenmanda özverili olan bir oyuncu lig başından beri geçen 4 aylık dilimde göbeğinden 2 cm bile inceltmez mi?

Gayet kaybetti. Gidip gobegini olctun mu? Ingiltere kampindaki haliyle inanilmaz fark var.

Bu kadar özverili olan bir adam şimdiye kadar gittiği hiçbir takımda tutunamaz mı?

Birkac ay evel Galatasaray'daki 2. sozlesmesini imzaladi. Demek ki tutunmus.

Baska soru?

bence şans bulcak ve iyi kullanacak bu şansı.

Yetenek özürlüsü Yerli kadromuzdaki belkide en yetenekli yerli ama İtalyanca bilmiyor..

Geri
Üst Alt