''Kimse'' derken!...Emin misin?...Büyük çoğunluk yıldız ilan etti çoktan da,kimileri dsiplin sorunlarını dert ediyor,bazıları o sorunları bile benimsemiş durumda...
Ben kötü futbolcu da demiyorum,saha içindeki gayretini de görüyorum,mevcutlar içinde ilk 11 oynamasını da yanlış bulmuyorum,kondüsyonu yükselince daha faydalı olacağını da söylüyorum...Ama kalesinde 13 m Euro bonservis bedelli kaleci olan takımda Selçuk-Melo ikilisinin yanında çok daha kreatif,lider vasıflı bir orta saha oyuncusu görmek isterdim ki böyle biriyle Selçuk ta daha verimli olacaktır...
Fenerbahçe maçında oynamış olsa benzer bir hareketle takımı yakmaya ilk aday futbolcu da Engin olurdu şüphesiz;Baroni iter,Emre küfreder,Selçuk Ş. çift dalar -Hakemler zaten görmez- de Engin karşılıksız bırakır mıydı?!...
Emarelerini Benfica maçında filan da belli etmiş olduğu son vukuatı hayırlı oldu gibime geliyor.Yapacağı benzer bir hareketin bu forma içinde yapacağı son icraat olacağını anlayacak kadar zekaya sahiptir herhalde ve umarım bu farkındalık öfkesini frenlemesine yardımcı olur,bundan sonrası için...