#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Gün itibariyle parçalı formamın arkasına ismini yazdırdığım futbolcudur.

Bu arada ilk kez formamın arkasına bir futbolcu ismi yazdırıyorum.

Engin madem kırmızı görecektin bari kafayı biraz daha sert geçirseydin o kaleci denen insan mahlukatına en azından gam yemezdik..:sad007:

Engin bu haliyle 90 dk oyunda kalıyor,yaptığı iki hareket dışında sahada yok...Kulübede Sabri-Ceyhun filan,hepsi çapsız adamlar orta saha için...Bu kadroyu planlayıp tek eksik olarak forveti görüp santrfor transferi isteyenlere selam olsun...

Beşiktaş maçından sonra yazmışım bunu....

Engin son maçta o golü atmamış olsa da aynı hareketi yapsa şu anki desteğin ne kadarını görürdü?...''Derbi Enginsiz Olmaz!'' diyenler Beşiktaş derbisinde sahada görebildiler mi kendisini?;ben 90 dakika dikkatle izledim,Maçın başlarında ve sonlarına doğru olmak üzere iki kez görebildim;onun dışında Kazım la Engin in toplamı bir futbolcu kadar katkı vermemişti...

Mevcut kadroda Melo ve Selçuktan sonra ilk yazılacak orta saha oyuncusu olması büyük futbolculuğunu değil kadro zaafiyetini tesciller...Engin kariyerinin zirvesini yaşadığı Trabzonda olağanüstü yetenekleriyle değil mücadelesiyle ön plana çıkmıştı,çoğu maçın en çok koşanıydı hatırlarsanız...Şu anda fizik olarak hazır durumda değil,yaşadığı sakatlık bile bu yüzden gelişti...Kondüsyon olarak biraz daha toparlanırsa katkısı artacaktır ancak beklentiler Engin in altından kalkamayacağı kadar yüksek tutuluyor diye düşünüyorum...Hele kendisinin kanatta oynamasını isteyenler var ki hayatta yapamaz;Trabzonda bazı maçlar kanatta oynamışlığı var ama kanat gibi değildi işlevi,Trabzon zaten kanatsız oynuyor,dünde gördük...

senin gözün birtek enginimi gördü kardeşim. son sivas macını izlediysen adam sahanın her yerindeydi. beşiktaş macında kim iyi oynadıki bizde. kazıma actıgı orta mükemmeldi. birde yazısını alıntılamış. eger sen sivas macını izleyip engine laf carpıtıyorsan sende bir sorun vardır.

edit: bu arada kimse engine yıldız diyede bakmıyor.

Gençlerbirliği'ne gelince futbolcu olduğunun farkına vardığını anlatan Engin, ''Dünyada Zinedine Zidane, Türkiye'de de Sergen Yalçın'ı kendime örnek alıyorum''

[video=youtube;vF4iWIE77Ts]https://www.youtube.com/watch?v=vF4iWIE77Ts[/video]

"Gs...engin'in kafa atmayan'i var...15 milyon ...engin 1,5 ...gs mecburen kafa atan'ini aldi..."

Bilgin Gökberk :asd: Doğru valla.

senin gözün birtek enginimi gördü kardeşim. son sivas macını izlediysen adam sahanın her yerindeydi. beşiktaş macında kim iyi oynadıki bizde. kazıma actıgı orta mükemmeldi. birde yazısını alıntılamış. eger sen sivas macını izleyip engine laf carpıtıyorsan sende bir sorun vardır.

edit: bu arada kimse engine yıldız diyede bakmıyor.

''Kimse'' derken!...Emin misin?...Büyük çoğunluk yıldız ilan etti çoktan da,kimileri dsiplin sorunlarını dert ediyor,bazıları o sorunları bile benimsemiş durumda...

Ben kötü futbolcu da demiyorum,saha içindeki gayretini de görüyorum,mevcutlar içinde ilk 11 oynamasını da yanlış bulmuyorum,kondüsyonu yükselince daha faydalı olacağını da söylüyorum...Ama kalesinde 13 m Euro bonservis bedelli kaleci olan takımda Selçuk-Melo ikilisinin yanında çok daha kreatif,lider vasıflı bir orta saha oyuncusu görmek isterdim ki böyle biriyle Selçuk ta daha verimli olacaktır...

Fenerbahçe maçında oynamış olsa benzer bir hareketle takımı yakmaya ilk aday futbolcu da Engin olurdu şüphesiz;Baroni iter,Emre küfreder,Selçuk Ş. çift dalar -Hakemler zaten görmez- de Engin karşılıksız bırakır mıydı?!...

Emarelerini Benfica maçında filan da belli etmiş olduğu son vukuatı hayırlı oldu gibime geliyor.Yapacağı benzer bir hareketin bu forma içinde yapacağı son icraat olacağını anlayacak kadar zekaya sahiptir herhalde ve umarım bu farkındalık öfkesini frenlemesine yardımcı olur,bundan sonrası için...

''Kimse'' derken!...Emin misin?...Büyük çoğunluk yıldız ilan etti çoktan da,kimileri dsiplin sorunlarını dert ediyor,bazıları o sorunları bile benimsemiş durumda...

Ben kötü futbolcu da demiyorum,saha içindeki gayretini de görüyorum,mevcutlar içinde ilk 11 oynamasını da yanlış bulmuyorum,kondüsyonu yükselince daha faydalı olacağını da söylüyorum...Ama kalesinde 13 m Euro bonservis bedelli kaleci olan takımda Selçuk-Melo ikilisinin yanında çok daha kreatif,lider vasıflı bir orta saha oyuncusu görmek isterdim ki böyle biriyle Selçuk ta daha verimli olacaktır...

Fenerbahçe maçında oynamış olsa benzer bir hareketle takımı yakmaya ilk aday futbolcu da Engin olurdu şüphesiz;Baroni iter,Emre küfreder,Selçuk Ş. çift dalar -Hakemler zaten görmez- de Engin karşılıksız bırakır mıydı?!...

Emarelerini Benfica maçında filan da belli etmiş olduğu son vukuatı hayırlı oldu gibime geliyor.Yapacağı benzer bir hareketin bu forma içinde yapacağı son icraat olacağını anlayacak kadar zekaya sahiptir herhalde ve umarım bu farkındalık öfkesini frenlemesine yardımcı olur,bundan sonrası için...

bende zaten bukadar güzel oynamışken. o kaleci naparsa yapsın. üstüne gidersin anlarım ama kafa atmıcaksın. kondisyon sorunu oldugu dogru. valla iyi adam alsınlarda engin gibi oyuncu yedek olsun.

engin faideli bir oyuncu orasi kesin. muthis bir adam degil tabii ki. sabri presleri yapmazsa lincolnun 2 beden kucugu olarak is yapabilir. onu gecelim forumda engin yanlis yapti diyince kafayi yiyen elemanlar var. forum lan burasi. ne yonetim burayi okuyup "a engini kovak" diyo ne de burda yazanlar haftaya gidip engine stadda kufur ediyo. biraz beyninize danisin. kaleci enginin ayagina basmis ama enginin kalkip gidip israrla adama kafa atmasi reputasyonuna katkida bulunmuyor. her tahrik edene kafayi basacaksa isimiz var.

enginin cezası ne oldu arada kaynarmı acaba tff fener kavgasında ?

bizim meselemiz orada enginin kafa atıp atmaması değil uygulanan çifte standart.

engin atılmasın demedik enginin cezası indirilsin demedik sadece maç içersinde neden engin yaptığı hareketin bedelini ödüyor. olayı yaşadığı kaleci nasıl oyuna devam ediyor o hareketten sonra

fener maçında çok ihtiyaç vardı. Melo-Selçuk-X X oyuncu kim olacak merak ediyorum. Ayhan falan oynarsa şaşırmam.

fener maçında çok ihtiyaç vardı. Melo-Selçuk-X X oyuncu kim olacak merak ediyorum. Ayhan falan oynarsa şaşırmam.

4-4-2 çıkarız diye düşünüyorum. Melo-Selçuk ikilisi oynar ortasahada. Baros-Elmander ikilisi de forvette.

Bunu yapmak cesaret ister.

Emre iyi oynarsa, Fatih Terim cesaretinden dolayı övülür ve büyük hocalığını gösterdi denir. Tam tersi olursa da genç adamın derbide ilk onbirde işi ne denir.

Ayhan'dan daha iyi oynayacağına eminim. Tecrübe dışında her yönüyle Ayhan'dan iyi bence.

Geri
Üst Alt