#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

lay la la lay la la lay lay la la lay la engin baytar.Engin bizim için önemli

Hırsı azmi ve o arada gelen güzel paslarıyla Engin Reyizdir reyiz.

neresi superdi lan. les oynadi demek understatement olur. Isi gucu yere yatmak, artislik yapmak, hakeme itiraz etmek. Ustune birde yere yatacam diye yaptigi top kayiplari direk kontra atak olarak donuyor geri.

Birde Kazim'a kötu deniliyordu.

bende kednini yere atmasında şikayetciyim son macta bence kötü oynadı. son goldeki cabasını bi tarafa bırakırsam eger.ama enginin takıma yararı ortada. kazım kötü zaten. inşallah daha geri dönmez. olimpiakos alır.

Engin feneri en cok seven oyuncularin basinda gelir. Kupa finalinde playboy tv'de yayinlanan gurup filmlerinden bir kac enstantane izletmisti sagolsun. Bakin kac kadini nasil ayni anda yatiriyo videoda;

[video=youtube;3N7SQrFOhvk]https://www.youtube.com/watch?v=3N7SQrFOhvk[/video]

2 hafta sonra Karikoy'de bu filmin devami var.

Engin feneri en cok seven oyuncularin basinda gelir. Kupa finalinde playboy tv'de yayinlanan gurup filmlerinden bir kac enstantane izletmisti sagolsun. Bakin kac kadini nasil ayni anda yatiriyo videoda;

hatırlıyorum bu golü. çok klas attı gerçektende. Başka topçu olsa içine ederdi pozisyonun

Engin düsünce birde kalksa tadindan yenmeyecek,bizi bir gün yakacak diye korkuyorum,lincolnün türk versiyonu iste onuda öyle kabul edecegiz futbolcunun cok yeteneklisi arizali oluyor illaki :D

fener maçında golü var.

Engin düsünce birde kalksa tadindan yenmeyecek,bizi bir gün yakacak diye korkuyorum,lincolnün türk versiyonu iste onuda öyle kabul edecegiz futbolcunun cok yeteneklisi arizali oluyor illaki :D

Hayır Enginin bu hareketlerine kesinlikle devam etmesi lazım. Ozellikle Sutcu Saracoglu stadında otursun yerden kalkmasın. Uyuz olsun ezik donek sikeci asker kacagı saksakcıları.

Besiktas macinda cok guveniyordum ama sezon performansinin altindaydi,cunku Enginin asil mevkisi ortasahaya donuk forvet arkasi. Fenere golunu at gercek Galatasarayli ol. Unutmadan , seneye cok daha iyi bi Engin gorecegiz.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Engin çok savaşçı çok yetenekli ama şu kendini yere atıp 2 saat kalkmaması çok büyü antipati yaratıyor.Yaptığı olumlu hareketler geri planda kalıyor.

evet, dünyada bi engin atabilirdi bunu.

ne alaka yani öyle bişey mi dedim? hangi türk topçusu atardı söylesene bırak atmayı pası aldığında içine etmişti bi baksana topu çekip vuruşuna. fenerde olsa hepiniz ayılıp bayılırdınız herife.

söylediğimin arkasındayım türkiyede colmanın pası verdiği andan itibaren o bölgeden topu kaleye götürüp gol yapacak oyuncu sayısı 3'ü geçmez

arda atamaz bence.luganoyla 1e1 kalmadan önce iceri katedip orta fln acardi

Arda atamazdı çünkü çok yavaş o topu götüriyim diyene kadar savunma yerleşirdi

Geri
Üst Alt