#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

öngörülüyle alakasi yok.ardanin kalitesine lafim yok ki.ama biz ardayi 5 sene izledik,genelde öyle bi posisyon yakalarsa gol atmaktan daha coj assist vermeye calisiyor.

ne dememi bekliyordun.:D

ben nerde atamaz demişim lan? alkollü müsün?

lan diye konuşma, atamaz demedin ama mesajında müthiş bi ironi vardı

heee evet bunu engin dışında kimse atamazdı dimi? cümlesi aynı anlama gelmektedir. Admin olduğun halde kişilerin fikrine saygı duymayı ne yazık ki öğrenememişsiniz. Ayrıca hitabınızda leş

Ligi bilmem kacinci bitirdikten sonra Ardayi 12/13 milyona satip 900 bin dolara Engini almak tapilacak bir transfer stratejisidir. Porto, Lyon yapiyor biz yapamiyoruz demeyin artik.

Simdi Arda gitsin Reale bile degismeyecegi Atleticoyu evvela kumede tutsun sonra da Sampiyonlar Ligine soksun. Bu konuda bol sanslar eski oyuncumuza.

Ligi bilmem kacinci bitirdikten sonra Ardayi 12/13 milyona satip 900 bin dolara Engini almak tapilacak bir transfer stratejisidir. Porto, Lyon yapiyor biz yapamiyoruz demeyin artik.

Simdi Arda gitsin Reale bile degismeyecegi Atleticoyu evvela kumede tutsun sonra da Sampiyonlar Ligine soksun. Bu konuda bol sanslar eski oyuncumuza.

Yeri degil ama selenadan ayrilmis diyorlar :D bi kac hafta toparlanamaz Arda :D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

gerçekten mükammel bi yetenğe sahip aslında sadece aklını biraz daha başına alması lazım en başta şu 150 takla atma huyundan vazgeçsin cidden çok antipatik oluyo daha sonrada topu ayağından çıkarması gereken zamanı çözerse gerçekten müthiş bi yetenek ...

Yeri degil ama selenadan ayrilmis diyorlar :D bi kac hafta toparlanamaz Arda :D

Omuzlarda geri getiririz Ardayi isterse. Tabi 66 numarayi giymek kayidiyla. Biz M'lada Boleslavi eledikten sonra butun kalbiyle o armayi open, mutevazi Ardayi geri istiyoruz. Takimda bir rutbe sahibi olmak icin mixer gibi karistirici olan oyuncuyu degil.

lan diye konuşma, atamaz demedin ama mesajında müthiş bi ironi vardı

heee evet bunu engin dışında kimse atamazdı dimi? cümlesi aynı anlama gelmektedir. Admin olduğun halde kişilerin fikrine saygı duymayı ne yazık ki öğrenememişsiniz. Ayrıca hitabınızda leş

kendi kendine ne yorum yapıyorsun anlamadım. sen dedin ki atabilecek başka futbolcu yok, ben de dedim ki evet dünyada bir tek engin atardı bunu.

konuyu saptırma. dediğimde ironi var evet ama kimseye atamaz damgası yapıştırmadım. triplere bak ya, bir de şu fener'de oynasa tapardınız lafına bittim senin. engin'i geldiği günden beri savunan adamlardan biriyim, mümkünse başka kapıda bu laflarla tartışma kazanmayı dene.

kendi kendine ne yorum yapıyorsun anlamadım. sen dedin ki atabilecek başka futbolcu yok, ben de dedim ki evet dünyada bir tek engin atardı bunu.

konuyu saptırma. dediğimde ironi var evet ama kimseye atamaz damgası yapıştırmadım. triplere bak ya, bir de şu fener'de oynasa tapardınız lafına bittim senin. engin'i geldiği günden beri savunan adamlardan biriyim, mümkünse başka kapıda bu laflarla tartışma kazanmayı dene.

iyide tartışmayı çıkaran sensin. Belkide bana göre bu golü messi bile atamazdı kime ne? ha ikinci kısma bende savundum engini çok eskiden beri biliyorum beğeniyodum da, yaşı bu kadar ilerlemeden alınmasını isterdim.

Omuzlarda geri getiririz Ardayi isterse. Tabi 66 numarayi giymek kayidiyla. Biz M'lada Boleslavi eledikten sonra butun kalbiyle o armayi open, mutevazi Ardayi geri istiyoruz. Takimda bir rutbe sahibi olmak icin mixer gibi karistirici olan oyuncuyu degil.

Imza.

Ek olarak : gazetede cikan habere kafa takmayacak. Taraftarla polemige girmeyecek. Kesinlikle faydali olur.

Çok yetenekli bir oyuncu ama asla ilk 11 oyuncumdur diyerek yola çıkılmamalı, her an karanlık tarafı ağır basabilir:) Önümüzdeki sezonda rotasyon oyuncusu olarak değerlendirelecek şekilde planlama yapılmalı bence.

90 dk koşuyor adam. böyle adam her takımda bulunmalıdır işte

Açıkçası Engin'in bu kadar yetenekli ve iyi bir futbolcu olduğunu bilmiyordum.Gerçekten iyi işler başarıyor , sahada olduğu sürece çok iyi mücadele ediyor , gerçekten ruhuyla oynayan bir futbolcu.Helal olsun Engin hep böyle devam et.

Her takima Engin gibi oyuncular lazim. Sirf Baris Özbek gibi pres yapmiyor. Teknigide üst düzeyde. Bu iki özelligi getiren bir oyuncu mutlaka oynamali ve sayi olarakta böyle oyunculardan fazla bulunmuyor. Her mactan sonra degeri bizim icin artiyor. Böyle devam!

Engin'e kocaman bir alkış..

Son maçlarda itirazları haklı itiraz..

Ve abartmadan gerçekten tebrikler..

Takıma enerji pompalıyor adeta..

Taraftarın daha çok sahiplenmesi lazım Engin şuanda en yararlı oyuncularımızdan..

bence tirübünlerde hiç bir oyuncuya kişisel olarak sevgi gösterilmemeli. ancak yaşadığı olumsuz bir olay olur felan öyle.

diğer türlüsü hep zarar oluyor ben öyle hissediyorum.

Fatih Terim ve takım temalı destek olmalı hep.

Geri
Üst Alt