#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

kazim , engin muthitiniz lan. 70 de enginin dalak sisdi. birazda kilo fazlasi var. tam hazir olmasi lazim. milli takim arasi yatmak yok. floryada tabana kuvvet.

harikasın bilader sen.helal olsun sana

Mükemmel falan degildi. Oyunun icin'de fazla gözükmedi. Ama sahneye cıktıgı her pozisyonda bu takımın hucumdaki ilk bankosu oldugunu gösterdi. Biliyodum bu isin olacagını. Gözlerimiz futbolcu özlemis.

Harikasın Engin , kadroya ilk yazılacak isimlerden birisin artık. Devam....

Okan Buruk'a benzetiyorum çalışkanlığını ve tekniğini.

Okan'ın teknigi Engin'in yanından bile gecemez. Cok yararlı bir oyuncuydu ayrı.

bugün çok iyi oynadı.inşallah böyle devam eder

Böyle devam et aslanım.

Bir Engin'e bakıyorum hırsına, çalışma azmine, birde dönüp bakıyorum Kazım'a. Ne söylenirki başka. Adamın hırsı yüzünden okunuyor, Trabzon'da disiplinsiz denmesi de zaten oynamadığı için isyan etmesiydi. Sürekli görev alırsa çok çok büyük topçu olacak, şimdiden yazdırdı adını.

Güçlensin takımın değişmezi olabilir.

Bir Engin'e bakıyorum hırsına, çalışma azmine, birde dönüp bakıyorum Kazım'a. Ne söylenirki başka. Adamın hırsı yüzünden okunuyor, Trabzon'da disiplinsiz denmesi de zaten oynamadığı için isyan etmesiydi. Sürekli görev alırsa çok çok büyük topçu olacak, şimdiden yazdırdı adını.
Kazım 'da da az hırs, çalışkanlık yok son 3 maçtır.

Xavi ve Fabregas'imizdan sonra Iniestamizida bulduk :D

Kazım'dan hem sag acık hem sag bek derken birde kalecilik mi yapmasını bekliyoruz? Keita olmadıgı asikar, ama yerden yere vurulacak oyuncuda degil.

Masallah harikaydi.

Bu adam bildiğin forvet arkası.Bu gün çok güzel oynadı.Takıma müthiş katkı yapacak.

helal olsun engin sana büyük saygı duyuyorum kondisyonun iyi olmamasına rağmen canını dişine takıp elinden geleni oynuyorsun böyle devam et uzun yıllar giy formayı

dahada olacaaaak.... bu adama çok güveniyorum. inşallah boş çıkmaz.

harbi ilk maçına çıktığında beğenmeyen çok kişi oldu o zaman dedim hepiniz göreceniz diye

gördünüz mü? :asd:

Geri
Üst Alt