#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Bütün ön yargımı kaldırdı ortadan.. Takımda çok faydalı olacak ve kondisyonunu yükselttiği zaman sürekli 11 oynar..

Melo ve Selcuk´tan sonra takimin en önemli oyuncusu. Gol atmamiz icin kilit futbolcu. Allah nazardan saklasin

Şans verildiğinde neler yapabileceğini gösterdi ve ileriki haftalar için yerini sağlamlaştırdı güzel oyununu golle süsleme zamanı geldi artık.

aldıgın para helal olsun engin maçı sayende kopardık

Engin beni şaşırtmıyor,güveniyordum sürekli ona,boşa da çıkarmıyor maşallah.:tiphat: Hep böyle devam eder umarım.

o 2 .golde topu calıp golün olmasını saglaması mükemmeldi. macın icinde cok yararlı işler yaptı. cok yararlı oynadı. ilk 11 oyuncusu oldugunu gösterdi.

Demek ki neymiş adam oynamadan onu yerin dibine sokmicaz :D

alman altyapisi her zaman kendini belli ediyor

maci izlemedim ama yorumlara göre saglam oynamis, cok sevindim.

Bir Engin'e bakıyorum hırsına, çalışma azmine, birde dönüp bakıyorum Kazım'a. Ne söylenirki başka. Adamın hırsı yüzünden okunuyor, Trabzon'da disiplinsiz denmesi de zaten oynamadığı için isyan etmesiydi. Sürekli görev alırsa çok çok büyük topçu olacak, şimdiden yazdırdı adını.

hücumda çok yaratıcı olamıyor ama mücadelesini sonuna kadar yapıyor ve takım savunması açısından fiziğini gücünü çok iyi kullanıyor.

yeterli mi? değil elbette ama başkada oyuncu yok.

maci izlemedim ama yorumlara göre saglam oynamis, cok sevindim.

bugün oynadığı süre içersinde gerçekten helal olsun dedirtti. hem hücumda hem defansta her yerde savaştı.

70 te tükendi ama bu eksikliği fatih hocada kendiside biliyor zaten. bunu bir kaç hafta sonra düzelteceklerdir.

Guzel mucadele etti. Bekledigimden iyi idi.

------Melo

Selçuk Engin

Selçuk ve Engin fizik olarak biraz daha güçlü hale gelince bu kurgu çok tutacak gibi geliyor bana. Fatih Terim'in sonunda Sabri'nin orada olmayacağını anlamış olması tüm sorunları çözmeye giden ilk yok bence.

Dün sahanın en iyisiydi bence tartışmasız.

Engin çok güzel oyuncu maşallah nazar değmesin , daha güzel oynarsa ilk 11 de sürekli yer bulur.

Bugun gecenki macin ustune koyaraktan daha iyiydin Engin

Boyle ve bunun ustune koyman dilegiyle...

:tiphat:

Tam bir Maestro gibi oynuyor...Her yerde var içine Gattuso kaçmış gibi... Maşallah... Yüreği ile oynuyor... Futbol bilerek oynuyor... Ve kapasitesinin şu an yüzde 60 ile oynuyor emin olun... Umarım bu hırsı, bu çalışkanlığı oynadıkça ilerleyen haftalara artararak taşınır...

Kondisyon ve idman yedimi kendine gelir. Daha iyi olacaktır

Bu milli maç arası, Engin ve Sercan'a çok yarayacak.

Geri
Üst Alt