#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

ortasahada aradığımız 3. isim sanırım o oldu artık. fiziğini biraz daha iyileştirirse çok daha iyi olacak inşallah

Fatih Terim´in onu cok sevmesinin nedeni hem cok kosmasi, ayni zamanda teknik olmasi. O yüzden faydasi büyük oluyor oyun icerisinde. Ceyhun Gülselam´in kadroya giremedigi bir orta sahayi görünce, gecen sene maclari nasil izledigimi anlayamiyorum :) Galatasaray sevgisi bu olsa gerek :)

Fatih Terim´in onu cok sevmesinin nedeni hem cok kosmasi, ayni zamanda teknik olmasi. O yüzden faydasi büyük oluyor oyun icerisinde. Ceyhun Gülselam´in kadroya giremedigi bir orta sahayi görünce, gecen sene maclari nasil izledigimi anlayamiyorum :) Galatasaray sevgisi bu olsa gerek :)

gerçekten şimdi aklıma geldide nasıl bir eziyetmiş harbiden öyle :)

transferi gerçekleştiğinde kafamda çok fazla soru işareti vardı , bizde yapamaz , bize uymaz diyordum, şimdiden beni fazlasıyla utandırdı.

Umarım üzerine katarak beni utandırmaya devam eder.

Helal olsun Engin.

Bu arada parçalı çok yakışmış :)

Engin yeteneklerin ihanet eden bir adamdı.Umarım bir tatsızlık çıkarmaz artık.Aksi halde çok faydalı olur.

Dalağı şişene kadar koşan,terinin son damlasına kadar mücadele eden bir oyuncu..

Biz böyle oyuncular istiyoruz..

Helal olsun Engin..Seviyoruz seni

Arti her basarisiz harekinden sonra hep hocadan ozur diliyor :)

Engin'in yok yere sahada olmadıgı her dakika futbola ihanettir.

Engini bize kazandiran yønetime ve FT'ye sonsuz tesekkurler.

Yuru be engin. Kim tutar seni

Mac basi sozlesme imzalamissa artik bir seyleri degistirmek istedigine kendisinin de inandigini dusunmek istiyorum.

Alex bir Engin Baytar degil. Ek olarak Arda'nın manevi anlamda yerini fazlasıyla doldurucak. Zaten yetenekleri kıyaslanamaz. Keske kaptanlık verilse. Orkestra sefi gibi yönlendirir takımını.

melo ve engini savunurken öldüm bittim bu yaz herkes ağlıyordu klasik ne engini veya ne melosu yaaaaaa xDDD lar havada uçuşuyordu millete kapağı taktıklarını görünce muhteşem mutlu oluyorum anasını satim :asd:

melo ve engini savunurken öldüm bittim bu yaz herkes ağlıyordu klasik ne engini veya ne melosu yaaaaaa xDDD lar havada uçuşuyordu millete kapağı taktıklarını görünce muhteşem mutlu oluyorum anasını satim :asd:

meloda bisey demedim ama engin beni utandirdi

olsun galatasaray kazandiktan sonra ben yanilmisim,bisey olmaz

Engin böyle devam et, hiç bozma. Senin bu oyununa ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt