Berkan Atalay
Kırmızı Üye
- 8 Temmuz 2011
- 2.461
- 0
- 286
Cevap: #50 Engin Baytar
Keita gibi mi görür?
Bu şekilde görmez.
Keita gibi mi görür?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu şekilde görmez.
Dün sordum ama kimse cevap vermedi.
Engin´in yerine bi yildiz yabanci alirsak,o gidip kirmizi kart görmeyecek mi?
Keita gibi mi görür?
Ya kardeşim -sa ile-se ile olmaz. Gördü diyelim doğru mu olacak yaptığı hareket? Olmayacak. Ee bu harekette doğru değil neyi ispat etmeye çalışıyorsun sen de bilmiyorsun ya neyse sakinleşiyorum.
27 yaşında, belli bir yaşa geldi ve potansiyel gösterme yaşını geçti haklısın ama maksimumu da bu değil. Trabzonspor'da oynadığı zirve dönemlerini hatırlıyorum, tek başına maç kazandırdığı günleri. Mesela, Fenerbahçe ile oynadıkları Türkiye Kupası finali, geçen sene bizi Avni Aker'de yendikleri maç. Var böyle icraatları ama istikrarlı değil, mesele o.Bence potansiyelli değil Burak. Olabilecek max oyunu bu. Kendi de belli bir olgunluğa gelmiş. Rakip boş adamlar bırakmışken öldürücü olmasa da dkine onları pozisyona sokacak, asist öncesi pası atacak şeyler beklerdim. Genelde savaşçılığıyla nerdeyse her topu kazandı her yere de koştu. Beşiktaş maçında da bana göre sol çizgiye yakın oynadı ve hiç sahada gözükmedi. Karşıdaki rakip dişli olunca baskın şeklini kaybediyor gibi.
Dediğin gibi mücadele, rkibi bozmak bunları çok iyi yapıyor. İlk geldiğinde de ortasahaya yazıştım. Trabzonda da solda değil de ortada oynadığında çok baskındı çünkü enerjisiyle.
Dün sordum ama kimse cevap vermedi.
Engin´in yerine bi yildiz yabanci alirsak,o gidip kirmizi kart görmeyecek mi?
Hayır rakibi formasından çekerek 2. sarı karttan görür.
Deli her yerde delidir abi, tarz meselesi bu. Nouma'da yabancıydı mesela ya da Hagi. Yapmaması gereken yerlerde yapmaması gereken şeyi yaparlardı, tarz meselesi sanki bu. Yerli, yabancı ayırımına katılmam ben.Yabancılarla aramızda mantalite farkı var.Olaya daha profesyonelce yaklaşıp sinirine hakim olabilir.
Yabancılarla aramızda mantalite farkı var.Olaya daha profesyonelce yaklaşıp sinirine hakim olabilir.
Sacmaladigini fark etmisindir.
Beyler,tabi Engin´in yaptigi yanlisdi.Ama performans acisindan Engin´in yerini dolduran birini zor buluruz.Tabi bi 10 Milyonluk oyun kurucu alirsin belki Engin´den daha iyi olur,ama senin takiminda yerli bi ofans oyuncusu bulunmazken,Engin gibi yerli oyuncuyu kesmek ne kadar dogrudur bilmem.
Vallah kusura bakma ama ben böyle hareketleri Bundesligadada göriyorum,EPL´dede göriyorum La Liga´dada göriyorum.
En iyi örnek Pepe´dir.Ramos´da arada sirada bos yere adama koyar.Bolton´daki Kevin Davies böyle hareketlerin babasidir.Daha cok örnekler var.
Şöyle bir şey de var kaç tane kafa atan var yerli bence saysan fark yoktur bile ortalama olarak.Kusura bakılacak bir şey yok.Verdiğin örnekler elbette doğru ama çoğu yabancı bu durum da olaya profesyonelce yaklaşıp rakibi oyundan attırıyor.Benim de vermek istediğim mesaj bu idi.
Kusura bakılacak bir şey yok.Verdiğin örnekler elbette doğru ama çoğu yabancı bu durum da olaya profesyonelce yaklaşıp rakibi oyundan attırıyor.Benim de vermek istediğim mesaj bu idi.
Deli her yerde delidir abi, tarz meselesi bu. Nouma'da yabancıydı mesela ya da Hagi. Yapmaması gereken yerlerde yapmaması gereken şeyi yaparlardı, tarz meselesi sanki bu. Yerli, yabancı ayırımına katılmam ben.
Fatih hoca kimleri adam etmedi ki,ondan Engin'i takımına son derece yararlı bir futbolcu yapmasını istiyoruz..
Engin çok iyi niyetli adam fakat kontrolsüz güç iyi birşey değil..
Tabii ki Engin Baytar'dan vazgeçmek büyük intihardırKonu ile alakalı en mantıklı mesaj sanırım bu.Ama bu yoruma istinaden Berkan Atalay adlı renktaşımın da yorumuna katılıyorum.Arada bir delilik yapıyor diye Engin'den vazgeçmek fazlasıyla acımasızlık olur.