#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Mücadele eden, hırslı, özellikle de rakibi ısıran bir oyuncuya derbi maçında çok ihtiyacımız vardı.

Kaçırdığın maçı gördün değil mi koçum. Umarım aynı şeyi bir daha tekrarlamazsın. Sen bize lazımsın..

Melo-Selcuk-Engin-Colak

Orta sahamiz böyle olmasi gerek.Engin ve Emre ortada degil az biraz kanatlarda oynasinlar (klasik Winger gibi degil ama).

Engin kendine ne kadar kızsa azdır. Şu günde dahi hâlâ Engin'i konuşuyoruz. İnsanları kaybetmek çok kolay. İnsanları yaptıkları hatalarla yargılamayalım. Kazanma yolunda yaptıklarıyla takdir edelim. Gördüğü kart nedeniyle cezası 100 bin avro. İkincisinde 200 bin avro ve üçüncüsünde ise sözleşmesini tek taraflı feshetme hakkına sahibiz. Kendisi sözleşmesinde imzalamış. Kızmadım mı ona, daha yeni konuşuyorum onunla. Bugün çok ihtiyacımız vardı, yarın da olacak. Sadece Engin değil, başkaları da var. Ben yönetimimize raporumu yazdım ve altına da küçük bir not düştüm. Onu söylerler artık. Engin'den çok faydalanacağız, merak etmeyin

Fatih Terim bugünkü maç sonu toplantıdan

Belki de Engin'in olmayisindan Emre'yi kazaniyoruz..

Selçuk, Melo ve Çolak orta sahasini oturtabilsek keske.. Engin de çok iyi alternatif olur.

Selcuk ile beraber eski takimina karsi iyi oynayacaklarini umit ediyorum.

sagol engin kafa atmasaydin

colak oynamazdi

Adam yilda 400.000 € kazaniyor.

100.000 € Ceza aldi kirmizi Kart icin. Vay be.

valla, engin ceza yemeseydi, emre iki mactir sans bulamazdi kesinlikle.

ne demisler, herseyde bir hayir vardir.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama sözleşmesinde 3.kez oyundan atılırsa kontratı tek taraflı fesh edilir diye bir madde varmış.Telegolde bahsettiler biraz.Eğer gerçekten böyle birşey varsa biraz daha dizginlenebilir gerçi Trabzondaki halinden daha durgun ama genede dikkatli olmasında fayda var.

Fatih Hoca söyledi onu zaten mactan sonra.

Ilk kirmizi Kart 100.000 € ikinci kirmizi kart 200.000 € ücüncü kirmizi Kartta tek tarafli fesih maddesi varmis.

Buna rağmen böyle bir şey yapıyorsa derin problemleri var bu çocuğun.

Engin Ts'ye karşı iyi oynamalı eğer Eboue olmazsa sağ açıkta da oynayabilir.

Geri
Üst Alt