#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

engin ilk maçlarda böyle degildi. ritmini kaybetti kesinlikle . zamanlaması ve tercihlerinin %80 i yanlış . önceleri kanatta idare ediyordu şimdi hiç çekilmiyor . acilen yedeklemesi yada ayar çekilmesi lazım . yoksa kendisi degerdir.

HİÇ BİR TAKIM ARKADAŞINA KAFAYI KALDIRIP BAKMIYOR [<-- Bunu inkar eden babayigit varsa beri gelsin].

galatasaray 2-1 sivasspor - YouTube

2:00

bende ancak 1 örnek oldugunu biliyorum.yani simdik "ee ne anladik bundan" yazmaya kalkma.

senin yazdiklarin enginin son 2 macini cok iyi özetliyor.ama genel olarak ben senin analizinde bi engin baytari göremedim.takimdaki yerini biraz "kesinlesmis" göriyor,son maclarda.yoksa engin takim oyununu cok iyi beceriyor.

engini ashley young,carrick,selcuk gibi adamlarlan kiyaslarsan,tabi kötü gözükür.biri manchester unitedin en iyi kanat oyuncusu,digeri manchester unitedin yillardir önemli oyunculardan biri,digeride su an en iyi yerli futbolcu.

sanki tükürdügünü yalamamak icin israrla engine serdar özkan 2 diyorsun gibi geliyor bana.

galatasaray 2-1 sivasspor - YouTube

2:00

bende ancak 1 örnek oldugunu biliyorum.yani simdik "ee ne anladik bundan" yazmaya kalkma.

senin yazdiklarin enginin son 2 macini cok iyi özetliyor.ama genel olarak ben senin analizinde bi engin baytari göremedim.takimdaki yerini biraz "kesinlesmis" göriyor,son maclarda.yoksa engin takim oyununu cok iyi beceriyor.

engini ashley young,carrick,selcuk gibi adamlarlan kiyaslarsan,tabi kötü gözükür.biri manchester unitedin en iyi kanat oyuncusu,digeri manchester unitedin yillardir önemli oyunculardan biri,digeride su an en iyi yerli futbolcu.

sanki tükürdügünü yalamamak icin israrla engine serdar özkan 2 diyorsun gibi geliyor bana.

Engin'in futbolu ve takıma katkısı seni mutlu ediyorsa birşey diyemem. [he Engin'den ne olacağını sanıyorsun onu da merak etmiyor degilim ya] fakat eninde sonunda haklı oldugumu herkes gorecek. Serdar Ozkan Galatasaray'a ilk geldiginde herkes pek bi heycanlıydı......... benim dısımda.

Engin de ondan farklı degil, sadece biraz daha mucadeleci.

Galatasaray'da en fazla yedegin yedegi olacak kapasitesi var. [şu an için] - ki futbol karakteri oturmuştur artık, değiştiremez.. heralde...

Engin'in futbolu ve takıma katkısı seni mutlu ediyorsa birşey diyemem. [he Engin'den ne olacağını sanıyorsun onu da merak etmiyor degilim ya] fakat eninde sonunda haklı oldugumu herkes gorecek. Serdar Ozkan Galatasaray'a ilk geldiginde herkes pek bi heycanlıydı......... benim dısımda.

Galatasaray'da en fazla yedegin yedegi olacak kapasitesi var. [şu an için] - ki futbol karakteri oturmuştur artık, değiştiremez.. heralde...

görüsüne saygi duyyorum ama paylasmiyorum.

engin zaaten 28 yasina girmis,simdik takimin en iyi oyuncusu olup,bizi büyük yerlere getirmesni beklemiyorum.ama en az 2 sene iyi islerine yapacagina inaniyorum.engin gibi bi yedek/rotasyon oyuncusunu 5 alpere,10 yigite tercih ederim.

Serdar geldiğinde hiç de bile heyecanlı değildim. :ays: Hatta forumun hemen hemen %90'ı o transferden memnun olmamıştı. Nitekim millet Rosicky'i ve Ledesma'yı beklerken, karşısında Serdar'ı görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bir de Keita'nın sebepsizce satılması, olayı doruğa taşımıştı.

Serdar geldiğinde hiç de bile heyecanlı değildim. :ays: Hatta forumun hemen hemen %90'ı o transferden memnun olmamıştı. Nitekim millet Rosicky'i ve Ledesma'yı beklerken, karşısında Serdar'ı görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Bir de Keita'nın sebepsizce satılması, olayı doruğa taşımıştı.

fuuuu-rage-guy1.png

Sakatlıktı, cezalardı derken Engin'in daha hiç birşeyini görmediniz. Biraz daha bekleyin göreceksiniz.

senin futbolculuguna güveniyorum ama sende sıvadınmı tam sıvıyon be yavrucum.

göbekte oynamalı.ne sağda ne de solda.ama emre çolak göbeği kaptı...o yüzden ceyhun-ayhan-engin olur.

bursa maçında savunmayı deldi,faha sonra hangi maçtı o bacağını kaldırıp gol attığı unuttum

bence gayet iyi gidiyor,kötü denmez.

bugün tutuktu biraz.

---melo---selçuk -----

------engin----

----emre çolak ---------

bu daha iyi.

bir maçla adamı hemen asıyorsunuz. iyi oynadığı ve katkı sağladığı bir sürü maç var. size göre kimse kötü oynayamaz mı?

engin her kulvarda yararlanabileceğimiz yetenekli oyuncudur. Desteğe devam.

Biz Engin alınsın dediğimizde burada ki Özer aşşağı Özer yukarı günleri hatırlıyoruz. Turkish Messi, yok Zinedine Zidane. Engin bunların alayını üst üste koyup top diye tıpalar.

Engin'in orta ikiliden birisi olması demek ortasaha hakimiyetini kaybetmemiz demek. geçen hafta ibb goldeki şutunu rahatça çektiyse engin'in şuursuz savunma sitili yüzünden oldu. dolayısıyla bizim iki kişiden oluşan orta sahamız engin gibi bir futbolcuyu kaldıramaz zira engin savunma yapacak bir adam değil.

Bana göre onun için en güzel pozisyonlar,

1 arif erdem: golcümüze eşlik edecek, asistçi ve sürpriz golcü (poacher)

2 sol açık. ( bu mevki de engine teslim etmek için çok karışık durumda riera çolak vsvs)

benim görüşüm elmander veya baroş'tan birisine ortaklık yapabilecek bir oyuncu. ama kesinlikle bir ortasaha olamaz.

dun resmen dagaldi Engin......kulagina kupe olsun bu mac!

Engin ne sol açık,ne ön libero nede forvet arkasında oynayabilir.Yani cok yönlü futbolcu deniyor ama hiç alakası yok çünkü oynadığı her bölgede sırıtıyor.

Sakatlığı gecmiş bir yekta enginden 2 gömlek daha iyidir..

Dünkü hali ile halı saha topçusu görünümündeydi bir an önce kendisini düzeltmesi lazım...

Geri
Üst Alt