#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

İniesta kaçmış adamın içine .

Golün yapılışı müthişti, derslik bi gol attı :tiphat:

Anladınız mı artık degerini? Keske bi 4-5 yas ufak olsaydı. G.Birligin'de oynarken o kadar baslık actım burada alın bu adamı, efsane olur, alın alın alın diye.

Bileklerine hakim, ceza sahası çevresinde oldukça etkili bir oyuncu. Bir de şöyle kendini bırakması falan olmasa on numara adam olur.

Çok meziyetli, ayaklarına hakim ve güçlü bir futbolcu. Golü de süperdi.

Açıkçası Yekta sağlamken O'ndan formayı alamaz diye düşünmüştüm, şimdi takımın en kilit isimlerinden biri halinde.. Meziyetleri saymakla bitmez, helal olsun aslan..

supreme bir yetenek. dizginlerse eyv.

OralARDA ki düsmemeye oynayan Atleticolu, izliyosundur umarım.

*Edit: Arda geri gelene kadar her fırsatta dokundurucam.

Ne yalan söyleyim başlarda gereksiz bir transfer diye düşünmüştüm ama yanılmışım.İyi bir engin ile birlikte melo ve selcuk dünyanın en iyi orta sahası sıralamasında ilk 10'a kesin girer :)

3 maç 11 de oynamayı bünyesi kaldırmıyor psikopata bağlıyor , o yüzden böyle hep 2. yarıda girmesi herkes için en iyisi.

engin_baytar_satis_listesinde_3.jpg

şenol hoca seni seviyoruz

şurda anlaşalım bu adam kaliteli oyuncu net. sorunu bazen kafasını kullanmıyor topu alıyor evine götürcekmiş gibi oynuyor. ama nezaman oyuna odaklanıyor işte böyle bir gol cıkıyor ortaya. bu arada bu adamın nüfusa 2 yas erken yazıldıgı söyleniyordu dogrumu bu.

Adamim be. Dinmek bilmeyen bir hirsi var. Bazen bu hirs ters tepiyor ama hocamizin psikolojik destegi ile bunlari da asar diye umut ediyorum.

Kalitesine lafim yok!

gercekten super oynadi yine.

cok mucadele ediyor. helal olsun aslan. boyle devam

Geri
Üst Alt