#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Eyvallah yeteneği var , savunması da var , skora katkı da veriyor . Hatta geldiğinden beri kendini mental anlamda çok geliştirdi ve FT'nin güvenini boşa çıkartmadı . Bunlar için çok saygı ve sevgi duyuyorum kendisine .

Ama ne olursa olsun , ben Engin'i hayalimdeki Galatasaray kadrosunun banko ilk 11'ine koyamıyorum bir türlü.

"Türkiye ligini domine eden ve her sene Ş.Liginde gruplardan çıkmayı başaran bir Galatasaray" için Engin Baytar maalesef bana göre ilk 11 oyuncusu değil .

Ama süper bir yedek olur , orası ayrı .

Bir Suat Kaya olsun , bizim için yeter .

Eyvallah yeteneği var , savunması da var , skora katkı da veriyor . Hatta geldiğinden beri kendini mental anlamda çok geliştirdi ve FT'nin güvenini boşa çıkartmadı . Bunlar için çok saygı ve sevgi duyuyorum kendisine .

Ama ne olursa olsun , ben Engin'i hayalimdeki Galatasaray kadrosunun banko ilk 11'ine koyamıyorum bir türlü.

"Türkiye ligini domine eden ve her sene Ş.Liginde gruplardan çıkmayı başaran bir Galatasaray" için Engin Baytar maalesef bana göre ilk 11 oyuncusu değil .

Ama süper bir yedek olur , orası ayrı .

Bir Suat Kaya olsun , bizim için yeter .

Sen Engini nereye koyarsin bilmem,ama ............Selcuk ve Engin bizim en iyi futbolcularimiz :sgr:

Bence daha 1-2 sayfa yaz ,belki Enginin yerini bulursun :sgr: :sgr:

kafasini kaldirinca mükemmel oynuyor, seviyorum ben bu adami ya

Müthiş hırslı bir oyuncu.Çok faydalı oluyor.Kazım'ın yerine oynamalı.

Engin şuan en sevdiğim futbolcu takımda. Ama yedek başlaması en güzeli.

es ese karsi ilk 11 de, umarim skor yapabilir, yoksa gol sikintisi büyük olur

es es maçında iyi oynamak zorunda oynarsa.

baroş yok çok ihtiyacımız olacak bu aralar engine skor yükünü taşıma anlamında.

Engin Baros'un yerinin dolduramaz boşuna ümitlenmeyin bence

kimse kimsenin yerini dolduracak değil zaten. birilerinin yokluğunda var olanların yükü daha artıyor.

enginin kazandırdığı maçlar var ve önümüzdeki eskişehir maçında sahada olursa gol veya asist yapabilecek oyuncuların başında geliyor.

yedekten girince etkili oluyor.

Geri
Üst Alt