#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Ne farkı var la bundan.

430900_365332113494729_262244760470132_1366225_1831627561_n.jpg

fizik ustunlugu var Barcaya koysan oynar o bicim..

Engin de Emre Çolak ta Sol kanatta daha verimli daha iyiler. birde riera var ama sağ kanatta bi yiğit belki sercan oynar.

Engin'e 1 milyon TL bonus!

Galatasaray'da Engin Baytar, Gaziantepspor maçı sonrası 3 puanın yanı sıra bir mutluluk daha yaşadı.

Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşma, Engin Baytar için ayrı bir önem taşıyordu. Nitekim sarı-kırmızılı forma altında 20. resmi maçına (19 lig, 1 Türkiye Kupası) çıkan orta saha oyuncusu, böylece 400 bin euroluk (920 bin lira) bonusun sahibi oldu.

Sezon başında 400 bin euro garanti ücret ve 15 bin euro maç başı karşılığında 2 yıllık imza atan Engin, "bu sezon 20 ve daha fazla resmi mücadelede" görev alması halinde, her iki sezonda 200'er bin euro ekstra ücret kazanacaktı.

Trabzonspor'dan bonservis bedelsiz gelen Engin, 20 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

"Şampiyon olmak istiyorsak..."

Engin Baytar, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Fatih Terim, bana çok yardımcı oluyor. Her zaman yanımda duruyor. Kaburgam çok ağrıyor. Ancak şampiyon olmak istiyorsak fedakarlık yapmamız gerek. Biz Trabzonspor’dan gelen oyuncular için geçen yılki mücadele tecrübe oldu" diye konuştu.

Varmi boyle bi haber ya? totosundan uydurmuslar yine sinir oldum..

öyle.20 maç üzeri cıkarsa bonus alcaktı engin

Antep maçında çok iyiydi.Umarım formunu korur.

Kimse böylesine performans beklemiyordu kendisinden :)

Engin'e 1 milyon TL bonus!

Galatasaray'da Engin Baytar, Gaziantepspor maçı sonrası 3 puanın yanı sıra bir mutluluk daha yaşadı.

Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşma, Engin Baytar için ayrı bir önem taşıyordu. Nitekim sarı-kırmızılı forma altında 20. resmi maçına (19 lig, 1 Türkiye Kupası) çıkan orta saha oyuncusu, böylece 400 bin euroluk (920 bin lira) bonusun sahibi oldu.

Sezon başında 400 bin euro garanti ücret ve 15 bin euro maç başı karşılığında 2 yıllık imza atan Engin, "bu sezon 20 ve daha fazla resmi mücadelede" görev alması halinde, her iki sezonda 200'er bin euro ekstra ücret kazanacaktı.

Trabzonspor'dan bonservis bedelsiz gelen Engin, 20 karşılaşmada 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

"Şampiyon olmak istiyorsak..."

Engin Baytar, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Fatih Terim, bana çok yardımcı oluyor. Her zaman yanımda duruyor. Kaburgam çok ağrıyor. Ancak şampiyon olmak istiyorsak fedakarlık yapmamız gerek. Biz Trabzonspor’dan gelen oyuncular için geçen yılki mücadele tecrübe oldu" diye konuştu.

Varmi boyle bi haber ya? totosundan uydurmuslar yine sinir oldum..

Sözleşmesinde vardır büyük ihtimalle böyle birşey. Soru işaretleriyle getirildi. Belli maç sayısına ulaşırsa şu kadar da bonus veririz denmiş olabilir.

ben zaten aldigi bonusa degil lafim... Trabzondan bonservissiz geldi deniyor? ne alakasi var biz bu adama bonservis odedik diye biliyorum ben? yanlismi biliyorum oyleyse?

Engin Baytar için Trabzonspor'la 3.3 milyon TL'ye anlaşan Cim Bom, Bilbao maçını Arena'da oynayacak olan Bordo-Mavililer'den 350 bin TL'lik kira bedelini almayacak.

Fatih Terim'in isteğiyle Engin Baytar için harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, yapılan görüşmelerin ardından bu transferi kısa sürede tamamladı. Aslan ilk olarak 1 milyon Euro'nun yanı sıra Mustafa Sarp'ı önerdi. Trabzon cephesi bu teklife sıcak baksa da Mustafa gitmek istemeyince takas formülü ortadan kalktı.

Bunun üzerine taraflar, pazarlıklar sonrasında 1.3 milyon Euro'ya (3.3 milyon TL) anlaştı. Cim Bom, bu transferin ilk taksidini ise Arena'dan çıkaracak! Trabzonspor, Athletic Bilbao maçını Türk Telekom Arena'da oynamak için Galatasaray Yönetimi'yle anlaşmaya varmıştı.

Buna göre Bordo-Mavililer, kira bedeli olarak Cim Bom'a 350 bin TL ödeyecekti. Engin transferi sonrasında Aslan, bu parayı almadı ve bu bedel başarılı futbolcunun bonservisinden düşüldü. Galatasaray, 28 yaşındaki futbolcuyla ise 4 senelik anlaşma sağladı. Engin'e yıllık 700 bin Euro garanti para ve maç başı olarak da 10 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

hangi haber yalan simdi?

ben zaten aldigi bonusa degil lafim... Trabzondan bonservissiz geldi deniyor? ne alakasi var biz bu adama bonservis odedik diye biliyorum ben? yanlismi biliyorum oyleyse?

1 M civarı bir para ödedik ek olarak Ts'nin 1 Avrupa maçını bizim stadda oynamasına izin vermiştik.Daha sonra Ts Cl'ye direk katılınca Stad da oynayamadılar onun yerine 200.000 kadar daha bir para istediler ama ne oldu haberim yok

Geri
Üst Alt