#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

super bir transfer oldu........................TERMINATOR ENGIN :D

:sgr:

Bir ara içine Doğuş kaçtı. O taklalar neydi be Engin :))

Aslında dünkü maçta atılması lazımdı bence. Kendini kontrol edemiyor ama kalitesine diyecek lafyok. Ha bir de saçları kessin artık.

Ya demeyim diyorum ama yapmayın ya.

Elmander'in yapmadığı çirkeflik kalmıyor maçlarda ona laf yok anca Engin'e taş atın.

Engin Baytar'ın yaptıklarını atıyorum 8 Milyon Euro'ya Premier Lig'den bir tane futbolcu alsak ve o yapsa var ya, heykelini dikeriz heykelini. Şimdi bize normal gibi geliyor ama adam feci çalışkan. Cana'ya taptı bu taraftar, Engin'e sadece iyi der geçer. Ki öyle demişsiniz zaten gördüğüm kadarıyla.

bu yabancı hayranlığından sıyrılın artık.

engin takım için inanılmaz bir oyuncu. izlemeside çok keyifli ayrıca. gelecek sene daha olgun engin izleyebiliriz ayrıca. tıpkı ayhan gibi.

tek kötü yanı yaşı.

Takımda çalım atmayı bilen tek futbolcu. 4-3-3ün Ofansif Orta Sahası. Saçlarınıda kestirsin. Kısa saçlıyken daha psikopatsın dostum.

Bana göre şuan Muslera ile birlikte takımın en faydalı en formda futbolcusu. Attığı 8 takla olayına gelirsek yapmasa daha iyi çünkü çok abarttı orada hatta gerek yok takla atmasına yaptığı tüm iyi güzel şeyleri göremiyor ozaman bazı taraftarlarımız.

Engin bu ligin en yetenekli futbolcularından, fakat disiplin sorunu var.

Bu da Ümit Karan gibi adı soyadı birlikte okunan oyunculardan.

Engin Baytar dedikçe aklıma Gaius Baltar geliyor yalnız.

Geri
Üst Alt