#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

bjk macında oynaması lazım,öle böle degil,cok lazim cok...

Beşiktaş maçında çok iyi işler bekliyorum Engin'den.Son haftalarda çok formda.

BJKyi tek basına yıkar. İnsallah iyilesirsin reis. yarın takımla çalış.

Derbideki en büyük kozumuz. Oynayabilecek olmasi süper.

Abartingen :D

Bu takımda Muslera var Eboue var Elmander var , Melo Selçuk var :D

Dediği doğru aslında. Tamam Elmander, Melo, Eboue, Selçuk falan var da, şu takımda ne yapacağı belli olmayan 3 adam var. Engin, Emre ve Baros. Engin'in çalım yeteneği, Emre'nin pas yeteneği, Baros'unsa oyun zekasını kullanarak yaptığı koşulardaki ustalığı çok önemli bizim için. Diğer oyuncularımızdan sadece görevlerini yerine getirmelerini bekleriz, ama bu 3lü görevlerinden fazlasını yapabilecek kapasitedeler.

Engin Baytar'a açık mektup,

Öncelikle selamlar. Derbide oynayabilecek olmana sevindiğimi belirterek yazıma başlıyorum. Fazla uzun tutmayacağım merak etme. Sezon başında gelmende hiçbir sakınca bulmadım, tutarsa çok iyi olacağını falan belirttim. Nitekim tuttun da. Ama allah rızası için 26 kişiyi geçtikten sonra nefes nefese kalırsan 27. kişiyi de geçmeye çalışma. Sağdan Eboue bol bol bindirir bu maçta ona falan at topu. Biliyorum yapmazsın zaten de uyardım işte. Görüşmek üzere.

Engin Baytar'a açık mektup,

Öncelikle selamlar. Derbide oynayabilecek olmana sevindiğimi belirterek yazıma başlıyorum. Fazla uzun tutmayacağım merak etme. Sezon başında gelmende hiçbir sakınca bulmadım, tutarsa çok iyi olacağını falan belirttim. Nitekim tuttun da. Ama allah rızası için 26 kişiyi geçtikten sonra nefes nefese kalırsan 27. kişiyi de geçmeye çalışma. Sağdan Eboue bol bol bindirir bu maçta ona falan at topu. Biliyorum yapmazsın zaten de uyardım işte. Görüşmek üzere.

arkadaşı falan mısın

İlk 11'e Muslera'dan sonra yazılacak ilk oyuncu.

Engin Baytar gerçekten bu maçın kilit oyuncularından birisi olacaktır. Takımda onun gibi dikine giden ve adam eksiltebilen başka bir isim yok ne yazıkki.

Yotube´da Özer Hurmaci yazarsan 1000 Video cikiyor.

Engin Baytar yazinca 2 Video.

Geri
Üst Alt