#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Seneye dusler sahnesine giderken bu arkadasimizin yerine Matias Fernandesi alsak cukk diye oturur.. (Sportingde oynuyor kendileri) engine isinamadim motor felan ama onun yerine daha kaliteli adam sart avrupada basari istiyorsak cunku eline gelen firsatlari avrupada arattirirlar adama.. Sonra 3luk olursun.. Suanda elde adam olmayinca kotunun iyisi konumunda bence...

Mustafa Sarpları, Barış Özbekleri gördükten sonra atmadığı paslara kızamıyor insan, ama yine de kendi özeleştirisini yapmalı.

Engin'in şut çekme sorunu yok. Sadece kafası biraz ağır çalışıyor. Yani karar vermekte zorluk çekiyor. Biraz daha serin kanlı olmalı ve basit oynamalı.

Seneye dusler sahnesine giderken bu arkadasimizin yerine Matias Fernandesi alsak cukk diye oturur.. (Sportingde oynuyor kendileri) engine isinamadim motor felan ama onun yerine daha kaliteli adam sart avrupada basari istiyorsak cunku eline gelen firsatlari avrupada arattirirlar adama.. Sonra 3luk olursun.. Suanda elde adam olmayinca kotunun iyisi konumunda bence...

Düşler sahnesi ?

fb maçında biraz daha hızlı düşünse 2 asist 2 gol atardı. Enginden daha çok yararlanmamız gerek.. Seviliyor .)

2 gol, 6 asistle oyniyor

sanirim kariyerinde ilk kez bu kadar cok asist yapmis

birat daha dikkatli olsa, 2-3 gol daha fazla atmis, 5-6 asist daha fazla yapmis olurdu.

Yarın Engin son topları biraz daha mantıklı kullanmaya baslasa.

Engine cok ısındım yea diye gezeceksin değil mi ?

Köstek değil,destek olma zamanı.

bana ayhan'ı çok hatırlatıyor. Eğer uzun yıllar bizde kalırsa; her sene taraftarın yaptığı ilk 11 ler de hep yedekte olacak ama lig başlayınca ne yapıp ne edip o formayı alacaktır.

engin en kötüsü saglam yedek olur.

yasi artik 28, Galatasaraydan baska bir takima gitme ihtimali yok, yani Gs den daha iyi yada en az Gs kadar iyi bir takima gidemez bu saatten sonra.

enginde bunu bizden iyi biliyor, ona göre de oyniyor.

dolayisiyla yedekte kalsa sorun etmeden, faydali olacaktir gelecek sezonlarda.

kisaca, 2 kurusa cok faydali transfer oldu

engin oynasada, oynamasada iyi adam.

Ilk golümüzde bi capraz kosuyla fenew defansini gözel yaniltmis.daha yeni gördüm

Saçları gitgide iğrenç bir hal almaya başladı. Mustafa Sarp aklıma geliyor.

Bu haline geri dönmeli.

3p8sm.jpg

lan topu evirip cevirmeden pas ver bir kere

kardes mesajini siler misin

Hayri sahaayaaaa...Hayri saaahaaaayaaa...

hayri abi YAAA :sgr: :D:D ne oynaRDIN AMA ultrASLANları vurrudun kafasından :sgr: :D:D

Geri
Üst Alt