#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

sözlesmesi 2 sene daha uzatılsın,bitiyo galiba

arda 13 milyona sattık engini 1 milyona aldık.

ama gel gör ki Engin ardadan daha çok katkı veriyor.

Macin heyecanindan Engin´in tam olarak ne yaptigini hatirlamiyorum, ama cok istekli oldugunu hatirliyorum :)

Zaten takimda en cok sevdigim futbolcularin basinda geliyor Engin

Seneye Hamit falan gelmesin, Engin gibi bir oyuncu (adam gecebilen) daha yararli olur.

Seneye Hamit falan gelmesin, Engin gibi bir oyuncu (adam gecebilen) daha yararli olur.

ne alaka engin sakat olmuyor mu ya da engin hep sağ tarafta mı oynuyor ya da engini, melo ve selçuk yokken ortaya çekmek yerine Hamiti ortaya koysak olmuyormu. Yada Eboue yokken Hamit sağ bek oynasa olmuyor mu.

Hamit yerli oyuncu ve yerli oyuncular arasında kariyeri tavan yapmış en önemli oyuncu. Tarihte onun kariyerine erişmiş Türk statüsünde oynayan oyuncu yok. Nedir bu Hamiti istememezlik.

Yanlış anlamada sevgili renkdaşım sadece merak ettim yani ciddi anlamda neden istenmiyor Hamit.

ne alaka engin sakat olmuyor mu ya da engin hep sağ tarafta mı oynuyor ya da engini, melo ve selçuk yokken ortaya çekmek yerine Hamiti ortaya koysak olmuyormu. Yada Eboue yokken Hamit sağ bek oynasa olmuyor mu.

Hamit yerli oyuncu ve yerli oyuncular arasında kariyeri tavan yapmış en önemli oyuncu. Tarihte onun kariyerine erişmiş Türk statüsünde oynayan oyuncu yok. Nedir bu Hamiti istememezlik.

Yanlış anlamada sevgili renkdaşım sadece merak ettim yani ciddi anlamda neden istenmiyor Hamit.

hamit dediğin gibi bir çok mevkiide oynayabiliyor ve yararlı olur ama beni düşündüren şey sakatlık problemleri ve yüksek maaşı

Hamit'i, hele ki Real havasini koklamis Galatasarayli Hamit'i neden istemez bazilari hic anlamiyorum. Bu adami sag bekte de oynatabiliriz, sag acikta da, orta sahada da.

Müthişsin Engin müthiş, ciğer yok mu sende :D

hamit dediğin gibi bir çok mevkiide oynayabiliyor ve yararlı olur ama beni düşündüren şey sakatlık problemleri ve yüksek maaşı

Fatih Hocanın olduğu yerde pek sakatlık sorunu yaşayacağını zannetmiyorum ama maaşı konusunda vereceğin 2.5 milyon gibi bir rakam.

emrenin 3.5 aldığı yerde bırakta hamit alsın o kadar yani. ayrıca yerli oyuncuları alamıyoruz alamıyoruz diyoruz sonra adama 2.5-3 milyon maaş verince ki fener hamite 4 milyon bile verir rakiplerine yerli oyuncuyu kaptırmamak için ama biz verince sorun oluyor.

bence aşmalıyız bunları.

meloda sezon başı çok konuşuldu ama verdiği katkı ortada. selçukta çok konuşuldu ki aldığı rakam normal bir rakam sadece bu sene 1 milyon ekstra bir para alacak ama o da çok konuşuldu.

önce şapkayı biz önümüze koyup düşünelim ve şu soruyu soralım.

Bizler ne istiyoruz?

bence ugur meleke kendisiyle ilgili guzel bir tespit yapmıs. okuyunus.

Aydın için Engin harcanmamalı. Aydın 1 maçta kendini gösterdi ise, Engin 10 maçta kendini göstermiştir. Fark çok büyük. Neden Aydın oynasın diye Engin yedek bırakılsın?

Tamam haklisin ama kimse sakatlanmazsa Hamit yedek kalir mi? Problem orda renkdas, simdi seneye 100% yabanci bir kanat gelecek. Kanatlar icin Aydin+Engin+Emre Colak+ Yabanci transfer olur. Bence 4 oyuncu yeterli 2 kanat icin simdi Hamit'de gelirse 5 olacak, ozaman kim yedek kalacak?

Tamam haklisin ama kimse sakatlanmazsa Hamit yedek kalir mi? Problem orda renkdas, simdi seneye 100% yabanci bir kanat gelecek. Kanatlar icin Aydin+Engin+Emre Colak+ Yabanci transfer olur. Bence 4 oyuncu yeterli 2 kanat icin simdi Hamit'de gelirse 5 olacak, ozaman kim yedek kalacak?

reis Hamitin en önemli özelliği karakteri. Ben bu takımda yedek kalmak veya kalmamak gibi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Fatih Terim olmasa haklısın derim. Ama Fatih Terim olduğu sürece bizim takımda Allah nazardan saklasın bu tip sorunlar olmaz gibi.

Hee Hamit Real Madrid´de yedek kalacagina buraya gelip yedek kalmayi göze alir.

Hamit yedek olarak HAYATTA bize gelmez.Zaaten alsak en az 3 Milyon gibi bi maas alir.

Türk diye adami ucuz mu sandiniz.Merak ediyorum,Hamit kadar hantal,teknigi vasat bi yabanci alsak,ne derdiniz.Tamam takima kaliteli türkler lazim,ama kalite sirf hangi takimda yedek kaliyor diye ölcülmez.Alirsin Kerim Frei´lari,Gökhan Töre´leri felan biter bu is.

sezonun ilk yarısında ki 3-1lik maçta oynamamıştı yanlış hatırlamıyorsam kırmızı kart cezası nedeni ile?

reis Hamitin en önemli özelliği karakteri. Ben bu takımda yedek kalmak veya kalmamak gibi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Fatih Terim olmasa haklısın derim. Ama Fatih Terim olduğu sürece bizim takımda Allah nazardan saklasın bu tip sorunlar olmaz gibi.
Mesut'un dediklerine noktasına virgülüne kadar katılıyorum.

Hee Hamit Real Madrid´de yedek kalacagina buraya gelip yedek kalmayi göze alir.

Hamit yedek olarak HAYATTA bize gelmez.Zaaten alsak en az 3 Milyon gibi bi maas alir.

Türk diye adami ucuz mu sandiniz.Merak ediyorum,Hamit kadar hantal,teknigi vasat bi yabanci alsak,ne derdiniz.Tamam takima kaliteli türkler lazim,ama kalite sirf hangi takimda yedek kaliyor diye ölcülmez.Alirsin Kerim Frei´lari,Gökhan Töre´leri felan biter bu is.

arkadaş öok ilginç düşünüyorsunuz. ben şunu anlamıyorum Hamit gelmeden yedek kalıp kalmaycağı kararını nasıl tayin ediyorsunuz.

Bu takımın başında Fatih Terim var. Yani bu takımda adalet var demektir.

Çalışan formayı alır.

Tıpkı Semih ve Emre gibi. Tıpkı Engin gibi.

Hamitin özelliklerine gelecek olursak birşey söylemek istemiyorum. Konu dağılmasın daha fazla.

Geri
Üst Alt