Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Cevap: #50 Engin Baytar
sözlesmesi 2 sene daha uzatılsın,bitiyo galiba
sözlesmesi 2 sene daha uzatılsın,bitiyo galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arda 13 milyona sattık engini 1 milyona aldık.
ama gel gör ki Engin ardadan daha çok katkı veriyor.
Seneye Hamit falan gelmesin, Engin gibi bir oyuncu (adam gecebilen) daha yararli olur.
ne alaka engin sakat olmuyor mu ya da engin hep sağ tarafta mı oynuyor ya da engini, melo ve selçuk yokken ortaya çekmek yerine Hamiti ortaya koysak olmuyormu. Yada Eboue yokken Hamit sağ bek oynasa olmuyor mu.
Hamit yerli oyuncu ve yerli oyuncular arasında kariyeri tavan yapmış en önemli oyuncu. Tarihte onun kariyerine erişmiş Türk statüsünde oynayan oyuncu yok. Nedir bu Hamiti istememezlik.
Yanlış anlamada sevgili renkdaşım sadece merak ettim yani ciddi anlamda neden istenmiyor Hamit.
hamit dediğin gibi bir çok mevkiide oynayabiliyor ve yararlı olur ama beni düşündüren şey sakatlık problemleri ve yüksek maaşı
ne alaka engin sakat olmuyor mu ya da engin hep sağ tarafta mı oynuyor ya da engini, melo ve selçuk yokken ortaya çekmek yerine Hamiti ortaya koysak olmuyormu. Yada Eboue yokken Hamit sağ bek oynasa olmuyor mu.
Hamit yerli oyuncu ve yerli oyuncular arasında kariyeri tavan yapmış en önemli oyuncu. Tarihte onun kariyerine erişmiş Türk statüsünde oynayan oyuncu yok. Nedir bu Hamiti istememezlik.
Yanlış anlamada sevgili renkdaşım sadece merak ettim yani ciddi anlamda neden istenmiyor Hamit.
Tamam haklisin ama kimse sakatlanmazsa Hamit yedek kalir mi? Problem orda renkdas, simdi seneye 100% yabanci bir kanat gelecek. Kanatlar icin Aydin+Engin+Emre Colak+ Yabanci transfer olur. Bence 4 oyuncu yeterli 2 kanat icin simdi Hamit'de gelirse 5 olacak, ozaman kim yedek kalacak?
Mesut'un dediklerine noktasına virgülüne kadar katılıyorum.reis Hamitin en önemli özelliği karakteri. Ben bu takımda yedek kalmak veya kalmamak gibi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Fatih Terim olmasa haklısın derim. Ama Fatih Terim olduğu sürece bizim takımda Allah nazardan saklasın bu tip sorunlar olmaz gibi.
Hee Hamit Real Madrid´de yedek kalacagina buraya gelip yedek kalmayi göze alir.
Hamit yedek olarak HAYATTA bize gelmez.Zaaten alsak en az 3 Milyon gibi bi maas alir.
Türk diye adami ucuz mu sandiniz.Merak ediyorum,Hamit kadar hantal,teknigi vasat bi yabanci alsak,ne derdiniz.Tamam takima kaliteli türkler lazim,ama kalite sirf hangi takimda yedek kaliyor diye ölcülmez.Alirsin Kerim Frei´lari,Gökhan Töre´leri felan biter bu is.