#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

adam arı arı.

fakat topu zamanında çıkarabilse müthiş olacak

Süperdin, tek eksigin sut cekmiyorsun.

Son 4-5 macda müthis oynuyor.

Biri simdik Engin´in baksa Engin´in skora direk katkisi nedir diye,Engin´i fazla begenmez.Ama müthis oyniyor.Hirs var,teknik var,calim var,paslar var.

mactan once sana sut cek dedim yine cekmedin kırgınım sana:D

şu herife selçuk gibi şut çektirmeyi öğretsek ne manyakça bişey olur ha

Buraları okuyormusun bilmiyorum Engin kardeşim ama okuyorsan rica ediyorum senden yere düşünce canın acısa bile tut kendini her pozisyonda bacağın kopmuş gibi davranma seni seviyoruz

Hakan Balta'ya attığı pas çok klastı.

yine begendim bu adamı hem defanstada iyi işler yapıyor. biri baksa bişey yapmıyor der ama cok şey yapıyor takım icinde

fayda maliyet hesabina gore Super Lig'in bu yilki en iyi transferlerinden biri

bu adamın futboluna aşığım.ölmek için sahada adeta.

ön tarafta is yapabilecek az oyunculardan birisi

ayaginda gereginden fazla top tutuyor.. bazen basit oynasan varya daha verimli olacan.. postaci gibi topu adamin ayagina kadar goturuyorsun.. allah sana o bacaklari niye vermis? pas atmak tabu degildir..

Bu adam solak değil mi? Neden sağ ayakla korner kullanıyor, orta açmaya çalışıyor? Biri bir söylese bana... Sezonun başında sol ayağından başka bir ayağını kullanamıyordu (hatta bu yönde eleştiri bile almıştı forumda) şimdi ise zayıf olan sağ ayağını sürekli kullanmaya çalışıyor.

Bu adam solak değil mi? Neden sağ ayakla korner kullanıyor, orta açmaya çalışıyor? Biri bir söylese bana... Sezonun başında sol ayağından başka bir ayağını kullanamıyordu (hatta bu yönde eleştiri bile almıştı forumda) şimdi ise zayıf olan sağ ayağını sürekli kullanmaya çalışıyor.

Yok engin solak degil. Ama dribbling'i ara sira sol ile yaptigi da oluyor ve sol ayagini da fena kullanmiyor.

tartışmasınız takımın dinamosu bence maliyet performans açısından en iyi transferlerden çok şükür bu sene zaten fazla çürük adam almadık(riera)

Geri
Üst Alt