#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

cezasını çekmeli ne kadar ders alır bilmem ama çekmeli o kadar

ayrıca o pozisyonda enginin yerine beni koy o hakemi ne yapardım gol yedik onun yüzünden gol bu kadar bariz hata yapılmaz ki

Bence hoca yüzüne bakmasın ve en az 5 maç ceza yesin.

Soldan atar depar,

Ona yapılmaz atar,

Adamı sever atar,

Psikopat Engin Baytar!

:D

Karta bir şey demiyeceğim ama futbol zekası yok bugun bir kez daha anladım bunu

İyi mücadeel ediyor ama bugünkü hareketi gerçekten ne kadar amatör olduğunu gösteriyor fatih hoca takımdan keser

Bir kalemde silmeyiz dedi fatih hoca ama bir izleyeyim tam görmedim pozisyonu dedi.

Yaptığı hareketi fb li bir futbolcu yapsa neler derdik biliyoruz çok çok çok yanlış bir hareketti cezasız kalmamalı.

savunmuyoruz ama oluyor hemen adam gitsin ölsün kalsın değil cezasını çeksin tabi ki ;)

Böyle yapıyorsa hala hoca da oynatmaz onu. Sorumluluğunu yerine getirmemiş ve sorumluluğunu bilmiyor demektir. Hakem ne yaparsa yapsın, sen o hareketi yapamazsın.

kendini yaktın engin

kaybetseydik çoktan gitmiştin bence şimdide kaybettin en az 5 hafta ceza alacaksın

Enginin tek yaptıgı sey pres ve asabiyet futbola yönelik hiçbir artı özelliği yok öldürüyor kontraları.

Gördüğü kırmızıdan çok hakeme (yavşak da olsa) saldırması çok yanlıştı..

Allah'tan macı aldık. Aksi halde çok farklı seyler konuşuyor olurduk. Fatih hocada insanları kaybetmek kolay ama yaptığının cezasını çekecek tarzı bişeyler söyledi. Gereken yapılacaktır. Ama bu sorumsuzluğun cezası hafif olmamalı

bülent ataman cüneyt çakıra saldırmıştı 20 maç ceza aldı

tahkim 12ye indirdi

yani engin de en az 10 maç ceza alır

zaten ihtiyacımız da yok yürüsün gitsin

sen hem hakeme küfür ediceksin hem kart görünce saldıracaksın...

Bu akşamki hareketinden sonra zaten 5 maç ceza + 200 bin euro para cezası alacak. Terim affedecektir ama son kredisiydi bu, bundan sonra yapacağı hareket ona gidiş bileti olur.

Bu arada maç bitti, kupayı kazandık gelip burada Engin'e hakaret ederek, küfür ederek bir yere varamazsınız o yüzden duyarlı olmanız rica ediyorum.

10 maç ceza alsa yeridir yaptığı hareketin savunulacak yanı yok.

Bu akşamki hareketinden sonra zaten 5 maç ceza + 200 bin euro para cezası alacak. Terim affedecektir ama son kredisiydi bu, bundan sonra yapacağı hareket ona gidiş bileti olur.

Bu arada maç bitti, kupayı kazandık gelip burada Engin'e hakaret ederek, küfür ederek bir yere varamazsınız o yüzden duyarlı olmanız rica ediyorum.

Zaten 400bin euro aliyordu galiba maas olarak.

Kadro disi kalabilir bu yeteneke yazik ediyor.bi adam nasil psikolojik tedavi almaz ilginc

Tamam bizde kızıyoruz o an hakem yanımızda olsa tekme tokat dalacağız ama sen prof.sun bunalrı senin yapmaman lazım. Kendini yaktın koçum....

Geri
Üst Alt