#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Kuyt özellikle attırmak için elinden geleni yaptı. Alex'in golü sonrası topu alıp tribüne hareketler, Engin'e topu atmalar falan. Karakterli, düzgün oyuncu diyordum kendilerine benzetmişler. Engin'in hatası çok büyük ancak Cüneyt Çakır'ın payını yadsımayalım. Olan oldu artık, en üst düzeyde cezasını çeker, tekrar döner takıma.

Galatasarayda görmek istediğim adamlar böyle adamlar işte hep. Gerekirse sadece rakibe değil hakeme taraftara herkese saldırmalı.

Duyguları asabi olmalı hırsından delirmeli.

Futboluna gelecek olursak bugün vasattı ama çalışkanlığı herzamanki gibiydi. Geçen sene çok fazla maç kurtardığı takımı ateşlediği çok maç oldu. Engin hakkında yine saçma sapan şeyler yazmayın. Fatih Hocaya bırakın malzeme vermeyin medyaya kendi içimizde.

Enginin itirazı doğru ancak doğrudan kırmızı kart nedir abi onu da bir sormadan edemem kusura bakmayın.

İlk yarının sonlarına doğru fizik olarak düşmeye başlayınca asabileşti hakemle çok diyaloğa girdi.İkinci yarı Fatih hoca oyundan almayıp Amrabatla başlamaması yanlıştı kırmızı kartı yemesine sebebp oldu.

Sonuç olarak yanlış yaptı, cezalandırılmalı.Kırmızı kartı alabilirsin ama bir GALATASARAY oyuncusu hakeme o hareketi yapmamalıydı.Hoca cezasını verecektir, fakat takımda kalması gereken kazanılması gereken bir oyuncu.

Engin kirmiziyi yedikten sonra Mehmet TOPuz hakeme bir pozisyonda omuz atti, hemde siddetliydi. Kart nerede hakem diyeceginize, Engin bu takimdan gonderilsin diyosunuz.

10 senedir bu taraftar mentalitesi yuzunden; defansif oynatiyor diye Lucescu gonderildi, Hagi-Rijkaard-Bulent-Gerets-Skibbe-Terim hoca degil diye yollandi, Kaka'ya kirmizi kart yedirtti diye Keita gibi bir oyuncunun gidisine destek verildi.. Yeter arkadas cekin elinizi bu takimdan, zarar veriyorsunuz Galatasaray'a.

Engin leş oynadı artı kırmızı yedi. İnşallah 18'e giremez bi daha. Adam atılmak için hakeme evi arabasını teklif edecekti neredeyse. Artı beyin hücrelerinin yarısı ölü bir adam. Pas atana kadar dünya kendi etrafında 8 tur atıyor.

sen farklı macı izlemissin resmen cıkana kadar müthis yönlendirdi bizi selcukla hele ki ilk yarıda .. hemen bi kırmızı yedi diye yok 8 tur dönüyomus da bilmem ne bilmem ne .. engin bu takımda olmalı olmalı abi nereye koyarsan oynuyor hemde yürekden .. ins hep ilk 11 oynar da seni maclarda aslanım engin diye bağırtır ..

Adı çıkmış dokuza inmez sekize. Rakiplerde bunu bildiği için durmadan provoke ediyorlar. Hakemler de kolay kart veriyor herkes inanır, hata yapmış sayılmam diye.

Engin geçen senenin en faydalı oyuncularından biridir.Hırsına yenik düşmüştür.Bu kadar kolay silinemez.

Engin Baytar candır

inanmıyorum harbiden adamı silip attınız lan. Fatih Terimde ceza aldı süper finallerde geçen sene hırsına yenik düşüp haksızlığa uğruyan takımını korumak için.

az kalsın kadıköyde çıkamıyordu maça.

tirübündeki en bebe adam bile görmüştür o eli cüneyt çakır ve yardımcıları görmeyince ister istemez deliriyor adam kasıt arıyor bu işte.

enginin yerinde olsam bi tane tokat bile patlatmıştım isterse tüm sezon alacağım paraya neden olsun.

Galatasaray ruhsuzların kendi için oynayanların yeri değil artık. hakemlerde rakiplerde bunu anlasın. yaptıkları hatalarda karşılarında susmuş adamları değil itiraz eden adamları görecekler.

Sözleşmesinde madde var reis.

İlk hareket : 100 bin euro

İkinci hareket : 200 bin euro

Üçüncü : Tek taraflı sözleşme fesih hakkımız var.

Bi guzellik yapsinlar cocuga. Elanolar'in kulubu somurdugu yerde Engin gibi bir aslan parcasinin kazandigi paranin yarisinin ceza diye kesilmesi benim icime sinmez acikcasi.

Fatih Terim: "Ceza gecikmez. Ne sekilde davranmak gerekiyorsa ona uygun davranmasini biliriz. Konusacagiz Engin'în kendisiyle de."

Hoca ne gerekiyorsa yapar.

Fatih Terim: "Ceza gecikmez. Ne sekilde davranmak gerekiyorsa ona uygun davranmasini biliriz. Konusacagiz Engin'în kendisiyle de."

bu olay bitmiştir. kaşımayın.

geçen senede melo riera olayında kaşıdınız salladınız. Fatih hoca bitirdi olayı. Destek olun takımın başında Fatih TErim var ne karar alırsa saygı duyun güvenin ona. Engin hakkında gerekeni yapar hoca.

bende kızdm ama para cezası versinler yüklü miktarda okadarı yeter. hocada 1 kaç maç takıma sokmaz. bu adam çok bile dayandı:asd: ama o hakeme hepimiz vurmak istedik kabul edin.

sen farklı macı izlemissin resmen cıkana kadar müthis yönlendirdi bizi selcukla hele ki ilk yarıda .. hemen bi kırmızı yedi diye yok 8 tur dönüyomus da bilmem ne bilmem ne .. engin bu takımda olmalı olmalı abi nereye koyarsan oynuyor hemde yürekden .. ins hep ilk 11 oynar da seni maclarda aslanım engin diye bağırtır ..

Yooo Atv'de 20:55'te aynı maç:yenieek: Neresinden oynadığını bilmem de özürlü gibi futbol oynadığı gerçeği neresinden oynadığı gerçeğini değiştirmiyor pek.

bu olay bitmiştir. kaşımayın.

geçen senede melo riera olayında kaşıdınız salladınız. Fatih hoca bitirdi olayı. Destek olun takımın başında Fatih TErim var ne karar alırsa saygı duyun güvenin ona. Engin hakkında gerekeni yapar hoca.

Hep diyorum, bizim taraftar ayni yuzlerden bir sure sonra sıkılıyor. Olay bu. Takım her sene yenilensin, her sene yeni biri gelsin. Mesele bu. Kafalarinda Engin gitsin Alper gelsin yada x bir oyuncu gelsin olayı var.

takımın başında man management özelliği 20 olan bi adam var o halleder

ama ben onun yerinde olsam yarın kovardım

adım gibi eminim bugün maçı biz kaybetsek burda destek olanlar enginin boynuna ipi geçirirdi

neyse skor tabelasına bakmaya devam edin engin yine cezası bitince satar takımını aynı şekilde

Geri
Üst Alt