#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Hatalıydı bugün ama ders çıkarır umarım bundan. İyi bir yedek olacak bu sezon

Bu adam sırf hakeden bir köpeği tartakladı diye silinecekse ben daha birşey diyemiyorum cidden.

Hele 10 maç 7 maç gibi cezalar söyleniyor ki bu ülkede IRKÇILIK 3 maç ceza aldı, ŞİKE ve TEŞVİK ise cezasız kaldı..

Son olarak da Baytar'ın yerinde Melo olsa bu tepkinin yarısı bile verilmezdi.(Bknz. Melo'nun Riera'yı dövmesi)

Basının etik, fair-play ve Galatasaray ruhu türü yalan ve sahtekarlık kokan söylemlerinin gazına gelip bir çırpıda silmeyin bu adamı.

Engin Baytar candır.

Hakeme saldırmak mallıktır saçmalamayın. Çok ezikçe bi hareket karşındaki adam karşılık bile vermiyor çünkü. Ayıp resmen ayrıca yakışmıyor bizim futbolcumuza kahvehanede maç seyreden adam hareketleri.

Olsun, artik alternatifimiz cok. Senin Amrabat var basta :asd:

ya hem bize zarar veren bir hareket yapti, hem kendisine

su görüntüleri izleyip izleyip engin cuneyt cakiri bitirdi diye yorumlar yapiliyor tv lerde.

cok agir ceza bekliyorum kendisini tffden

4-5 diyordum, simdi tekrar baktim görüntülere 7-8 mac alirsa sasirmam

Tamam yaptığı büyük bi ceza hak ediyor da objektif olacağız derken abartmaya da gerek yok. Hemen kıyaslama yapalım; Emre B. Cüneyt'e her maç bundan daha fazla itiraz ediyordu. 1 defa kırmızı aldı mı? HAYIR. Aynı adam ırkçılık yaptı, kurallara göre en az 4 maç ceza alması gerekirken 3 maçla yırttı mı? Evet. Bu tip Fenerbahçe lehine kararlar verilmeye devam edilecek mi? %100

Engin'in yaptığı çok yanlış, kaybetsek en büyük sorumlusu olurdu. Kendini kontrol etmesi lazım. En fazla 6 maç ceza bekliyorum TFF'den.

Neyini savunuyosunuz beyler adam hakeme saldırdı arada bir cinnet geçiriyor. Yollansa sesim çıkmaz açıkçası.

Engin'in yaptığı tamamen salaklıktı. Başka bir açıklaması yok. Ama geçen sene o kadar hizmet etti, onun vefasına arkasına teneke takılıp yollanmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bir daha Galatasaray forması zor giyer, en iyi ihtimalle 6 maç ceza alır heralde, sonrasında da kadroya alınacağını pek sanmıyorum alınmamalı da belli süre.

O hep aklımızda geçen seneki şampiyon Engin olarak kalmalı, hocanın dediği çok doğru birisini kaybetmek kazanmaktan çok daha zordur. Gerçek hayatta da böyle, futbol camiasında da böyle.

Aranızda devre arası olduktan sonra Engin ikinci yarı atılmayacak diye düşünen var mıydı ? Engin bu zaten. belliydi atılacağı çiftten gitmedi, direkt yedi.

Engin'in kırmızı kartı, net Fatih Hoca'nın hatasıdır.

Aranızda devre arası olduktan sonra Engin ikinci yarı atılmayacak diye düşünen var mıydı ? Engin bu zaten. belliydi atılacağı çiftten gitmedi, direkt yedi.

Engin'in kırmızı kartı, net Fatih Hoca'nın hatasıdır.

engin be derken ? gecen sezon kac mac oyunadi toplam ve aldi kirmizi kart sayisini soylermisin ?

Bu gitsin yorumların aynısı geçen sene Melo sayfasında da görmüştük.Ki Melo'nun ki daha kötüydü.Engin yıllardır bizim yapmak istediğimiz şeyi yaptı.Helali hoş olsun.Fatih Hoca da zaten gerekenleri söyledi.

Bu gitsin yorumların aynısı geçen sene Melo sayfasında da görmüştük.Ki Melo'nun ki daha kötüydü.Engin yıllardır bizim yapmak istediğimiz şeyi yaptı.Helali hoş olsun.Fatih Hoca da zaten gerekenleri söyledi.

Melo hakeme saldırıp cinnet mi geçirdi. Korumayın abi eleştirin.

Emre belözoğlu bu ülkede 4 yıl top oynadıysa,1 kere bile kırmızı kart görmediyse engin hayda hayda oynar

1 hatada adam harcamaya çok meraklı bir taraftar grubuyuz

Yıllardır her maçta alttan alta galatasarayı oyan bir hakeme yapmıştır bunu engin

Her zaman yazacağım

Enginin öfkesi bizim kinimizi yansıtmaktadır

Tamam bir hata yaptı ama Engin bir kalemde silinecek adam değildir.Engin en yetenekli yerli oyunculardan biridir Türkiye'de.Fatih Hoca bile Engin'i kazanmasının ne kadar zor olduğunu belirtti.

Sadece hırsına yenik düştü.Fatih Hoca da zaten gerekli tavrı gösterir Engin'e ama yine de sahip çıkar bence.

Yapmak istediğimiz şey tamam da Engin'in onu yapmaması gerektiği konusunda hepimizin mutabık olması gerek.

Savunmak cidden yanlış.

ahlak bekçileri türedi burda gene.. sahte objektifler sizi

Hiç uzun uzun yorum kasmaya gerek yok.

Engin'in alnından öpüyorum.

cüneyt çakır'a en iyi Türk hakemi diyen herkesle de sabaha kadar tartışırım. Eyyamcının kralıdır. Selçuk Dereli'nin Şenes Erzik-Cüneytçakır ilişkisinden bahsettiği videoları bulun bir izleyin.

Saha içinde tıpkı Hamit gibi formsuz, gecen seneki temposundan uzak fakat malum pozisyondan dolayı umarım harcamayız Engin'i. Bazı medya kargaları ötmeye basladı yine.

Geri
Üst Alt