#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Kuyt hakkinda yorum yapmadim. Hakkinda yaptigim hangi yoruma katilmadin anlayamadim..? Beni de hic ilgilendiren biri degil ayrica. Önce kendin dogru davranacaksin ki baskalarinin yanlislarini elestirebilesin.

Kuyt'a top attı yazmışsın ona ilişkin yazdım. Kuyt da zorluyor yani onu anlatmaya çalıştım.

ne abatiyonuz la sanki hayatinizda hic sinirlenip adam itmediniz

Milyonlarin izledigi, profesyonel bir spor organizasyonunda itmedik. Bir sporcunun davranislarini biraz kontrol etmesi lazim. Pozisyonda cok canin yanar, sinirlenirsin, anlik bir öfkeyle rakibine fiziksel bir tepkin olabilir. Ama Engin'in Cüneyt Cakir'a yaptigi, bir ögrencinin, ögretmenini, ona düsük not verdi diye ittirmesine benziyor.

Engin'in yaptigi da, Engin'i savunanlar da midemi bulandiriyor.

Bugün o kırmızı karttan sonra fb kazansaydı eğer şuan buradaki savunan kişiler ilk olarak buraya girip küfür ederdi.

İyi gün taraftarımısınız bu hareket affedilecek bir hareket değil , ki Engin en sevdiğim yerlidir demişimdir bu konuda kaç defa buna rağmen bugün tiksindirdi beni.

Haklısın,orası öyle abi.Bugün kupayı kaybetseydik bunun baş sorumlusu Engin'di.Bu bir gerçek.Yaptığı hata da yenilir yutulur cinsten değil ama yine de Engin'i harcamamalıyız.Ben de çok kızdım bugün ama şu anda en iyi yedeğimiz ve illaki sezon içinde faydaları dokunacaktır.Fatih Terim gerekli cezayı verir,federasyon da kaç maç verecekse verir ama sonra yine taraftar olarak bence sahip çıkmalıyız oyuncumuza.

Yorumları cidden hayret içinde okuyorum.Engin adam öldürdü de haberimiz mi yok? İyi ki Hagi şimdi futbolcu değil.Yoksa Erol Ersoy'a yaptığı hareketle burda asılırdı.20 üstü arkadaşlar hatırlayacaktır.

müdür engini savunacagim diye abartma sende, adamin yaptigi hareket cok yanlis iste, yalan mi, türkiyenin en iyi hakemi, daha 2 ay önce avrupada top 3'e girmis hakem.

bugun cok formsuz, cok kotu mac yonetmis olabilir, engine cok haksizlik yapmis olabilir ama adamin arkasinda büyük güc var, su hareket yuzunden adama cok pis ceza gelecek, bak gör.

ve bir dahaki maclarda en ufak bir olayda hemen bize kart verilmesini istenilecek ve bu kartlar bolca olacak ilerde, bak gör.

hem kendine, hem bize zarar verdi, cok net.

emre yapmis olsa bunu, ne yapardin, onu düsün bi.

müdür engini savunacagim diye abartma sende, adamin yaptigi hareket cok yanlis iste, yalan mi, türkiyenin en iyi hakemi, daha 2 ay önce avrupada top 3'e girmis hakem.

bugun cok formsuz, cok kotu mac yonetmis olabilir, engine cok haksizlik yapmis olabilir ama adamin arkasinda büyük güc var, su hareket yuzunden adama cok pis ceza gelecek, bak gör.

ve bir dahaki maclarda en ufak bir olayda hemen bize kart verilmesini istenilecek ve bu kartlar bolca olacak ilerde, bak gör.

hem kendine, hem bize zarar verdi, cok net.

emre yapmis olsa bunu, ne yapardin, onu düsün bi.

Ulan okuduğunuzu anlamıyormusunuz idrak sorununuz mu var.? Ben Engin doğrumu yaptı diyorum? Federasyon da Hoca da gereken cezayı verecek.Ama ben gitsin diyen arkadaşlara hayret ediyorum.Gitmesin abi niye gitsin adam?

Kuyt'a top attı yazmışsın ona ilişkin yazdım. Kuyt da zorluyor yani onu anlatmaya çalıştım.

Ee tamam onu diyorum ya. Bu "tahrik" bahanesine oldum olasi uyuz oluyorum. Volkan ve Emre kullaniyor genelde bu bahaneyi. Bir insanin bir durumda, dogru olani yapmamak icin cok bahanesi vardir her zaman. Önemli olan her seye ragmen dogru davranisi sergileyebilmektir. Ama Engin her defasinda yanlis olani yapmayi seciyor.

sinirlerini kontrol edemiyor kendine hakim değil. kendine hakim olamayan topa da hakim olamıyor doğal olarak. gönderilmesi gerekir. en basitinden bu kadar iyi takımı antipatik yapmanın anlamı yok

Milyonlarin izledigi, profesyonel bir spor organizasyonunda itmedik. Bir sporcunun davranislarini biraz kontrol etmesi lazim. Pozisyonda cok canin yanar, sinirlenirsin, anlik bir öfkeyle rakibine fiziksel bir tepkin olabilir. Ama Engin'in Cüneyt Cakir'a yaptigi, bir ögrencinin, ögretmenini, ona düsük not verdi diye ittirmesine benziyor.

Engin'in yaptigi da, Engin'i savunanlar da midemi bulandiriyor.

ben engini falan savunmadim mideni bulandiran midendeki seylerdir ne yemissen ondandir

millet burda futbolu biraktirtacak adama fterimin dedigi gibi sevabi gunahindan fazla bi oyuncu. dandirik bi kupa icin adami telef etmeyin bos yere

Ulan okuduğunuzu anlamıyormusunuz idrak sorununuz mu var.? Ben Engin doğrumu yaptı diyorum? Federasyon da Hoca da gereken cezayı verecek.Ama ben gitsin diyen arkadaşlara hayret ediyorum.Gitmesin abi niye gitsin adam?

adam mi öldürdü yorumuna takildim ve ayrica 2-3 sayfadir cok sert yorumlar atiyorsun

engin benin en sevdigim ve en kaliteli buldugum topculardan biri ve kadro disi kalmasi vs soz konusu bile olamaz , hoc akendisi söyledi bunu, nerdeyse belese oynamasina ragmen, katkisi , faydasi ortada, tartisilamaz

ama bugün yaptigi hareketin savunalacak bir tarafi yok diyorum bende, ve senin o adam mi öldürmüs lafina takildigim icin alinti yaptim

neyse, hava alirsan iyi olacak gibi, yada bos ver, ben bir daha sana yazmicam olur biter, sen takil.

Pozisyonu tekrar izledim de, Engin yanlış yapmış.

Kafayı gömmesi lazımdı orada.

Haksız bir kırmızı kart da görmüş olsa yaptığı doğru değildi.Tabi ırkıçılığa 2 maç ceza verildiği bi ülkede yaşadığımızı unutmayalım

bazı yorumları okuyunca emre'nin yaptığı pisliklerden sonra antu'da yapılan yorumlara benzetiyorum.

engin'in yaptığı hareket su götürmez yanlıştır, bunun savunulcak bir tarafı yok. bu hareketi savunmak da holiganizmden başka bir şey değildir. kimse kusura bakmasın.

emre hıyarıyla bir tutmalarda başlamasın. emrenin seviyesine kimse çıkamaz türkiyede. Engin bi fenerlinin ayağını eline verir sonra benzetmeye başlarız emreye.

Esas cevabım ise; evet birader Holiganım, bu renklere de aşığım.

adam mi öldürdü yorumuna takildim ve ayrica 2-3 sayfadir cok sert yorumlar atiyorsun

engin benin en sevdigim ve en kaliteli buldugum topculardan biri ve kadro disi kalmasi vs soz konusu bile olamaz , hoc akendisi söyledi bunu, nerdeyse belese oynamasina ragmen, katkisi , faydasi ortada, tartisilamaz

ama bugün yaptigi hareketin savunalacak bir tarafi yok diyorum bende, ve senin o adam mi öldürmüs lafina takildigim icin alinti yaptim

neyse, hava alirsan iyi olacak gibi, yada bos ver, ben bir daha sana yazmicam olur biter, sen takil.

Kırıcı olduysam senden ve arkadaşlardan özür diliyorum.Maç gerginliği,bide abuk subuk yorumlar okuyunca haliyle sinirler de geriliyor.Tekrar kırdıklarım olduysa özür diliyorum.

emre hıyarıyla bir tutmalarda başlamasın. emrenin seviyesine kimse çıkamaz türkiyede. Engin bi fenerlinin ayağını eline verir sonra benzetmeye başlarız emreye.

Esas cevabım ise; evet birader Holiganım, bu renklere de aşığım.

emre'nin yaptıklarıyla bir tutmadım. onun yaptığı yanlışlardan sonra biz söverken onlar savunuyordu emre'yi(en basitinden her maç hakemlere horozlanıp 1 kere bile sarı görmemesi). bahsetmek istediğim buydu. buraya açıklık getirmiş olayım

eğer kendini holigan olarak görüyorsan zaten yazdıklarını muhatap almam bundan sonra. bize aklı başında taraftar lazım, kulubüne zarar veren orda sahaya meşale atanlar, etrafı kırıp dökenler lazım değil.

Biz Engin'i sahiplenmezsek kim sahiplenecek? Hangi biriniz o kadar tahrikten sonra kendini tutabilirdi,iyi tarafından bile baksam 10 kişiden 3'ü 4'ü yapardı bunu. Özellikle o sarı çiyan kuyt'un hareketleri..kesinlikle ceza verirken goze alinmali. Soyle dusunun.. ;

*kazanmayi hakettiginiz bi' macta ust uste haksiz goller yiyorsunuz.

*yediginiz goller sonucu rakibin "adi" oyuncusu sizi tahrik ediyor ve hakem buna göz yumuyor.

*takımınızdaki adamların topuğunun üstüne basıp yükseliyorlar,hakem faulu rakibe veriyor..

*hakem sahada "VOLEYBOL" sporunu özgür kılıyor.

*faullere maruz kalıyor,rakip oyuncular tarafından sayısız kez tahrik edilmenize rağmen hakem hiçbir şey yapmıyor..

Kimse bana profesyonellikten bahsetmesin renktaşlar..cok net soyluyorum,eger bu maci kaybetsek bile Aslan Engin'i %1 bile suclamazdim. Takim yurekli oynuyor arkadas,iyi oynuyoruz,10 kisiyken bile cakiyoruz. Oyuncumuzu sahiplenmeliyiz..Engin cok yetenekli bi' oyuncu. Kimse bu armaya filan yakismadi demesin lutfen,hata olabilir ama herkes yapar bunu.. Bu hata "YERİNDE" bir hata oldu..ellerine sağlık Engin,insallah seni en yakin zamanda parcali formamizin icinde gorecegiz yine,ellerine saglik.

Engini severdim ama böyle bir macta sorumsuzca kirmizi kart gören oyuncu en azindan uzun bir süre oynamamali,hatta hic oynamamali-

emre'nin yaptıklarıyla bir tutmadım. onun yaptığı yanlışlardan sonra biz söverken onlar savunuyordu emre'yi(en basitinden her maç hakemlere horozlanıp 1 kere bile sarı görmemesi). bahsetmek istediğim buydu. buraya açıklık getirmiş olayım

eğer kendini holigan olarak görüyorsan zaten yazdıklarını muhatap almam bundan sonra. bize aklı başında taraftar lazım, kulubüne zarar veren orda sahaya meşale atanlar, etrafı kırıp dökenler lazım değil.

Sen önce kimsenin taraftarlığını sorgulama, hele benim aklı başındalığımı asla olur mu?

baya üzdün beni muhattap almayarak. birader foruma girecek yüzüm kalmadı :(

Bir miktar para cezası dışında verilecek birşey yok.

Bu adam kendi hakkını degil bizim hakkımızı ararken atıldı.

Zaten birkaç maç ceza yiyecek. En büyük ceza bu böyle hırslı futbolcular için.

Sahip çıkılmalı. Asmayınız, kesmeyiniz.

Geri
Üst Alt