#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Burda Engin'i bitirenler zamaninda Hagi'ye ne dedi merak ediyorum. Hagi tarihimizin en onemli macinda kirmizi gordu dikkatinizi cekerim ama hala severiz degil mi? Duygusal bakmamak lazim. Engin bir hata yapti ama o da bir insan, herkesin bir sabiri bir s!niri var. Burda hangi biriniz o hakem'i dovmek istemedi? Futbolcular profesyonel falan demeyin, onlarda birer duygulu INSAN robot degil. Adamsin Engin Baytar!

nesini savunuyosunuz anlamadım.yağtığı şeyin büyük hata olduğunu kupayı kaybettiğimizdemi anlıyacaksınız.

Yaptığı şey büyük yanlış ama seyrettikçe içimin yağları eriyor.

Çok iyi yaptı bence. Her büyük takıma böyle yürekli, pislik yapabilen adam lazım. Helal olsun.

Bu maçı yenemeseydik her takıma pislik yapan oyuncu lazım diyen arkadaş ne diyecekti acaba :confused:

üzerindeki fener formanı çıkar demiş hakeme. iyi demiş. az demiş.

Bu maçı yenemeseydik her takıma pislik yapan oyuncu lazım diyen arkadaş ne diyecekti acaba :confused:

Zaten boktan bir kupaydı diyecektim. Niye daha fazlasını yapmadı diye kızıyorum reise. Hazır tutmuşsun at yere bi de kafasına tekme at işte.

Zaten boktan bir kupaydı diyecektim. Niye daha fazlasını yapmadı diye kızıyorum reise. Hazır tutmuşsun at yere bi de kafasına tekme at işte.

Engin'i çok severim reistir kendisi.Ama dün bence büyük hata yapmıştır.Kupa ne kadar b.ktan da olsa takımını yalnız bırakmaması gerekirdi.

Herseye negatif bakma da uzerimize yok. Biraz da iyi taraflarina bakalim.

-Kendimizi 10 kisi test ettik iste fena mi?

-Engin sezonluk vukuat limitini doldurdu.

:yenieek:

cok sorumsuzca bir hareketi di ya yenilsek ne olacakti? umarim hoca extra bir ceza keser engine.

Ulan takımda nedendir bilmem ama en sevdiğim oyuncusun belki kişilik olarak benzerliğimizden ama yapma bunu işte, gerçi bende hep sonradan pişman oluyorum, seni anlıyorum ama dikkat et be hacı sokakta değiliz, profosyonel futbolcusun, yinede Engin'e saatlerce küfür etsemde vazgeçilcek oyuncu değil herkezin bi patlama noktası vardır Engin'inde bu daha çabuk oluyor, bunu bile bile aldık sevaplarıda bir kalemde silecek değiliz, ben Engin'in hala en iyi 10 yerli oyucudan biri olarak görüyorum.

Engin,Melo tarzı futbolcuları seviyorum..Yaptıkları hareketler baze yanlış ama takımı gaza getiriyor.

maci kazandigimiz icin hersey güzel herkez Engine destek veriyor ,bunlar cok güzel de ,önemli olan insallah Favori gösterildigimiz veya cok kazanmayi istedigimiz maclardan sonrada, böyle veya buna benzer bir olayda, bu laflari söylemek ve Oyuncumuzu desteklemektir..Ben Bazilarinin maci sirf kazandigimiz icin Engin´e sallamadigina inaniyorum ,Malesef Skora endexli Taraftarlar var

Engin eğer tekrar forma şansı bulabilirse bir daha hakeme itiraz bile etmeyecektir,dün gerçekten çok kötü bir hakem vardı ve haksızlığa dayanamadı,umarım bir süre sonra tekrar formasına kavuşur,çünkü bu sene rotasyonda çok ihtiyacımız olacak bir oyuncu

Ahmet Çakar, Engin ile telefon görüşmesi yapmış. Acaba neler dedi.. :coffee:

maci kazandigimiz icin hersey güzel herkez Engine destek veriyor ,bunlar cok güzel de ,önemli olan insallah Favori gösterildigimiz veya cok kazanmayi istedigimiz maclardan sonrada, böyle veya buna benzer bir olayda, bu laflari söylemek ve Oyuncumuzu desteklemektir..Ben Bazilarinin maci sirf kazandigimiz icin Engin´e sallamadigina inaniyorum ,Malesef Skora endexli Taraftarlar var

çok doğru.

10 kişi kaldığımız andan itibaren maçı kaybetmeyeceğimize inandım. aklıma tek bir kere bile engin gelmedi. kazansakta kaybetsek sahada mücale eden her koşulda her şartta rakibe karakterini davranışını sergileyen bir takımımız var. her oyuncuyla gurur duymalı.

Engin'i savunanların maçı kazandığımız için savunduklarına inanıyorum. Kaybetmiş olsaydık son 24 saat içinde Galatasaray futbolcusuna hakaret etmekten ceza yemiş onlarca forum üyesi olurdu.

Adamın yaptığı normal değil. Kart görürsün ama nasıl görürsün, dalarak müdahele edeceksindir rakibe, 0,5sn geç kalırsın, bileğine girersin, atar hakem, tamam. Maçın içinde iki kere pis gelişen atak kesersin, iki sarıdan atılırsın, o da tamam.

İyi de Engin'in yaptığı ne? Ne var orada? Son 5-6 maçta olduğu gibi yine şikecilerin ağzına kaka yaparken, eminim binlerce Galatasaraylı benim yaptığım gibi 2. golü yediğimizde, tekrar atacağımızdan emin olup, TV başında kılını bile kıpırdatmamışken gidip hakeme yüklenmek nedendir? Bize kedi diyorlar ya, kedi fareyle oynarmış gibi oynuyorduk şikecilerle, niye gidip bozarsın bunu? Şahsen sinirden kapattım TV'yi Engin atılınca. Kaybettik diye düşündüğümden değil, salaklık yaptık diye.

Engin'i Hagi'yle karşılaştırmak da anlamsız bu arada, Engin kim Hagi kim? Engin Galatasaray'a ne verdi de bizde kredisi olsun? Ayrıca Uefa finalinde Hagi atıldığında da kendisine hiç ağzımdan çıkacağını tahmin etmediğim kelimecikler sarfetmiştim refleks olarak.

Futbolcunun akıllı olması lazım, avrupanın büyük takımlarındaki çoğu topçu gibi. Olay oldu mu oradan uzaklaşman lazım, bizimkiler gibi olay yerine koşmak yerine. Hakeme bağırıp çağırarak karar değiştirilmediğini artık bu insanların öğrenmesi lazım.

İşin harbi kötü yani ise, eminim ŞL'de olsa Engin böyle hareketler yapmazdı. Karşısındakinin karaktersiz olduğunu bildiği için yapıyor, kontrolünü kaybettiğinden falan değil. Halbuki hakem her yerde hakem, karakter yoksunu olsa da. Bunu anlamaları, ona göre davranmaları lazım.

Geri
Üst Alt