#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Geçen sezon usluydu fazla bir disiplinsizliğini görmedik. O yüzden kredisinden biraz kullandı diyebiliriz. Hemen bir olayda silinmez bir futbolcu. Bülent Korkmaz çok mu sakin oyuncuydu adam 20 sene oynadı. Hasan Şaş, Hagi, kaleci Hayrettin. Hepsi vukuatlı adamlardı..

hakemi dovmeye kalkmasi normal bisey degil pskolaga yollansa fln belki iyi olur

Acik konusun, bu mu gormek istediginiz?

volkan_lincoln.jpg

Yoksa bu mu?

1320178730-18.jpg

Mete, seni dövmek isteyen bir ayıdan kaçmakta yanlış birşey yok. Volkan bana saldırsa ben de kaçarım, yalanım yok. Bunu görmek istiyor muyum? Hayır. Eğer bir topçu ötekini dövmeye çalışıyorsa, hakemin araya girip dayakçı topçuya kırmızı kart vermesini görmek istiyorum. Eğer ayının diğer topçuyu dövmek istemesinin nedeni hakkaten annesine küfür edilmesiyle, milletin annesine küfür edip, sonra da kaçan topçuyu takımımda görmek istemiyorum.

Öte yandan takımımın en iyi oyuncusunun, hakemin yüzüne tükürüp 5 maç ceza almasını görmek istiyor muyum? Ona da hayır.

Başka alternatif yok mu?

Mete, seni dövmek isteyen bir ayıdan kaçmakta yanlış birşey yok. Volkan bana saldırsa ben de kaçarım, yalanım yok. Bunu görmek istiyor muyum? Hayır. Eğer bir topçu ötekini dövmeye çalışıyorsa, hakemin araya girip dayakçı topçuya kırmızı kart vermesini görmek istiyorum. Eğer ayının diğer topçuyu dövmek istemesinin nedeni hakkaten annesine küfür edilmesiyle, milletin annesine küfür edip, sonra da kaçan topçuyu takımımda görmek istemiyorum.

Öte yandan takımımın en iyi oyuncusunun, hakemin yüzüne tükürüp 5 maç ceza almasını görmek istiyor muyum? Ona da hayır.

Başka alternatif yok mu?

Elbette takimimin en iyi oyuncusundan degil 5 mac 5 dakika bile mahrum kalmak istemem. Ama pencelerini gostermezsen, uzun vade de bacagini eline verirler. Hem oyuncular, hem hakemler. Lincoln'un bacaklarini hatirlamiyor musun? Her yeri morluk icindeydi zavallinin. Hagi'ye ise dokunmaya korkuyolardi. Gerci dokunsalarda o top bacak arasindan girip cikiyordu ya neyse. Demek istedigim bu. Hircin olmaliyiz, kendimizi ezdirmemeliyiz. Eskiden oldugu gibi. Galatasaray isyankar ruhuyla Galatasaray olmustur. Kurulusu bile Ali Sami Yen'in basini cektigi bir gurup gencin isyani sonucu olmustur. Engin'in ben bir daha boyle bir sey yapacagina en ufak bir ihtimal vermiyorum, en ufak. Rahat ve emin olma nedenim biraz da bu.

Mete, seni dövmek isteyen bir ayıdan kaçmakta yanlış birşey yok. Volkan bana saldırsa ben de kaçarım, yalanım yok.

:haha:

Daha bikaç gün önce Engin 'e laf ettim diye bana artislenen arkadaşları görelim [isim vermek istemiyorum]

Engine gereken ceza verilecektir,taraftar olarak bizim arkasında durmamız gerekir bi insanı kaybetmek kolaydır ama kazanmak zordur Fatih Terimin dediği gibi

Fener yine belden aşağı oynuyor. Kuyt denen Hollandalı Engin 'i ne bilir? Birileri söylemiş, agresif adam üstüne oyna demişler o da ilk golde tribüne hareket yaptı, sonra da santraya koşarken topu Engin 'e attı. Bunu bilinçli ve Engin 'i sinirlendirmek için yaptı.

Geçen yıl aynı oyunu Melo 'ya oynamadılar mı? Melo kanmadı ama Engin bu oyuna kandı.

Yediğimiz ilk goldeki faul pozisyonu da Engin 'in Kuyt 'a yaptığı gereksiz faul nedeniyle değil mi zaten?

Bir adım geriye çekilip bakınca gördüğüm komple resim budur. FB bunu hep yapıyor, yapmaya da devam edecek.

Kuyt 'ın Engin 'e topu atmasının nedeni Engin 'in golden sonra yerden bir türlü kalkmamasından dolayı.

Hagi gibi bir yetenek olsa neyse hakeme hareketi sineye çekilir.

Fener yine belden aşağı oynuyor. Kuyt denen Hollandalı Engin 'i ne bilir? Birileri söylemiş, agresif adam üstüne oyna demişler o da ilk golde tribüne hareket yaptı, sonra da santraya koşarken topu Engin 'e attı. Bunu bilinçli ve Engin 'i sinirlendirmek için yaptı.

Geçen yıl aynı oyunu Melo 'ya oynamadılar mı? Melo kanmadı ama Engin bu oyuna kandı.

Yediğimiz ilk goldeki faul pozisyonu da Engin 'in Kuyt 'a yaptığı gereksiz faul nedeniyle değil mi zaten?

Bir adım geriye çekilip bakınca gördüğüm komple resim budur. FB bunu hep yapıyor, yapmaya da devam edecek.

İşte yorum budur..

Artı olarak ekleyeceklerimde caner denen sarı kız ve kangal topuzda sürekli hakemle ağız dalaşı içinde cüneyt niye onlara pis pis bakıp artislik yapmıyor ? Veya niye ortamı geriyor diye tipi bozuk kuytı uyarmıyor..

Adamlar baktı engin ve melo kırmızı kart görme potansiyeli yüksek psikopat futbolcular oynayın üstüne 1.de olmassa 2.de gelir kafayı çakar 2 dakika yerde kıvran nasıl olsa kırmızı kart görür. Psikolojileri yıllardır bu

-2002'deki 7 kisi birakildigimiz macta basta Serhat ve Oktay'in oyuncularimiza karsi yaptiklari kiskirtici hareketler.

-2006'daki macta Gerets'in alninin yarilmasi, Mondragon'un kulaginda patlatilan ses bombasi

-2009'da Baroni'nin mac oncesi Arda'ya saldirmasi ve yine ayni sene Samiyen'de cikardiklari rezillikler

-Hagi'yle Saracoglu'da 0-0 berabere kaldigimiz macta Mehmet Topuz'un Elano ve Misimovic'e yaptiklari

-Gectigimiz sezon yine Mehmet Topuz'un sinsice Melo'ya vurup macin basinda oyuncumuzu attirmaya calismasi

Bunlar sadece aklima saniyede gelen bir kac olay. Ben omur billah, taraftarindan oyuncusuna boyle seref yoksunu bir camia gormedim. Fenerbahce qlin teriyle bir seyleri kazanma cabasinda degil.

Peki soruyorum, bu adamlar sike yapmayacakta kim yapacak?

[video=youtube;y7J6oa_8xMs]https://www.youtube.com/watch?v=y7J6oa_8xMs[/video]

aynen

hatta engin kardeşimiz atıldıktan sonra başka bir pozisyonda fenerli futbolcu hakem çakırıa omuz atıp eliyle iktirdi ama ne sarı ne kırmızı vermedi anlı şanlı hakemimiz

fenerin defansında ki kamildi sanırım onu yapan. bende gördüm ne sövdüm hakeme kart vermedi diye.

Kuyt 'ın Engin 'e topu atmasının nedeni Engin 'in golden sonra yerden bir türlü kalkmamasından dolayı.

Hagi gibi bir yetenek olsa neyse hakeme hareketi sineye çekilir.

zaten kuyt enginin kasıklarına vururkende sebebi enginin yerden bir türlü yerden kalkmamasıydı.

mide bulandırıcı Galatasaraylılar var her zamanki gibi. Melo olayında da aynısıydınız şimdi de aynısınız. Engin Baytar da Meloda bizim oyuncumuz özlediğimiz aradığımız futbolcumuz.

fener medyasını okuya okuya izleye izleye garip şeyler söylüyorsunuz.

Fatih hocanın 2000 li Galatasarayı rakiplere karşı daha agresif daha çirkefti. fenerliler az çekmedi o kadrodan. hepsi militan gibiydi bizdekilerin.

gelelim sadete biz böyle mutluyuz. mağlubiyet sonunda gülen oyuncular yerine gol yedik diye deliren adamlar görmek sizleri mutlu etmiyorsa bırakın arkadaş tutmayın çirkef takımımızı istemiyoruz destek felan.

Valla Cüneyt Çakırın öyle bir kart gösterişi var ki sert bir şekilde çıkarıp gösterse böyle olmayacak dinliyor dinliyor kafa sallıyor sonra böyle hafif erkekler gibi aheste çıkarak kırmızıyı gösteriyor yüzünde hafif bir tebessüm insana küfür etmek illa sözle olmaz beden dilide çok şey anlatır.Enginin yaptığı hareket tabii ki doğru değil ama ağır kışkırttılar adamı.Benim anlamadığım noktada şu Engine direk kırmızı veriyor muhtemelen s... li bir küfür etti ya da diğer türlü yabancılar f.....k lı tonlarca küfür ediyorlar ama hakemlerimiz onlara tebessüm ederek olayı anlatıyor türkçe edince kanına dokunuyorda yabancı edince mi sorun oluyor.Ya da şunu sorayım s.... git diye her maç hakemlere türk futbolcular kaç kez diyor onlara bişey o küfür değersiz mi alışılmış olduğundan mı bu standart.Ben Engini savunmuyorum ama olaylara karşı yapılanlar doğru değil.

Medyanın gazıyla Engine 5-8 maç arası ceza gelicek büyük ihtimal ama ırkçılık yapan tespit edilen adama 2 maç veriyorlar yazıklar olsun ne diyeyim.

Engin bizim adamimizdir.

Bizim Cakar´a söylemek, yapmak istedigimizi o da düsündü ve yapti.

Iyi yapti, keske döveydi.

Bizim taraftarlar ne objektif takılıyor böyle.Acaba gerçek hayatta da böylemiyiz? Birisi hakkımıza tecavüz ettiğinde bu kadar sakin takılabiliyormuyuz?

aynen

hatta engin kardeşimiz atıldıktan sonra başka bir pozisyonda fenerli futbolcu hakem çakırıa omuz atıp eliyle iktirdi ama ne sarı ne kırmızı vermedi anlı şanlı hakemimiz

fenerin defansında ki kamildi sanırım onu yapan. bende gördüm ne sövdüm hakeme kart vermedi diye.

ama bu konuda ne medya bir haber yapmakta dahada ilginci bizim cephemizdende böyle bir konu gündeme getirlmemekte

Geri
Üst Alt