#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

bir an önce sözlesme uzatılsın bunun

her mac sonu teskere gunu sayar gibi Engin'in cezasina cizik atiyorum , ben dikine oynayabilme kabiliyetine cok guveniyorum

ligin 9.haftasina yetisir mi acep? malum Kupa maclari da var Arada

Eboue afrikaya gittiğinde Hamit sağbek oynar Engin yine geçen seneki mevkisine geçer. Tabi hoca Aydın'ımı tercih eder bilemem ama ilk tercih Engin olmalı.

Ne bitmek bilmez cezaymis. Engin olmadan tam randumanli bir takim izlememiz mumkun degil galiba.

Kupa maclari ne zaman?

harbiden la engin :sad007:

Kaç maç cezası kaldı Engin'in şimdi? Keşke bir an önce gelip başlasa şu maçlara :sad007:

cok kilit bir oyuncu , benzer tarzda 2. bir adamimiz yok

sol acik oynatirsan gelir orta sahayi 3'ler veya hucuma daha yakin olursa defans arasina sizar

gercekten cok gerekli

cok kilit bir oyuncu , benzer tarzda 2. bir adamimiz yok

sol acik oynatirsan gelir orta sahayi 3'ler veya hucuma daha yakin olursa defans arasina sizar

gercekten cok gerekli
o değil de bugün olsa almıştık bence maçı.tam bu maçların adamı.

Keske Engin yerine Balta'ya 11 mac ceza verselerdi. Ama adam etliye sutluye karismiyor ki hakeme tenezzul edip de dokunsun.

üşüyoruz ulu reis. bu arada cüneyt çakır :happynew:

Sana verilen cezanın amacı belli.

Baytar hazır ol.Takımın en zor zamanında sahne senin.Sabırsızlıkla bekliyoruz seni...

Arada Türkiye Kupası maçı falan yok mu arkadaş, kim bekleyecek 11. haftaya kadar :mad:

Pardon 12 :D

Cezası bitse de oynatılacağını sanmıyorum. Fatih hoca hiç bir şekilde Hamit' i kesip yerine Engin' i oynatmaz. Sezon başında kırmızı kart görmeden önce bile, taraftarımız Engin' i ilk 11'e almayı bırakmıştı.

Geri
Üst Alt