#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Puan kaybettigimiz Sampiyonlar Ligi maclarinda oynasaydi biz hic birini kaybetmezdik.

Geldiginde senden nefret ediyorum ama suanda seni seviyorum apachi! Biraz daha profesyonel ol ve sinirlenmeden oyununa bak..

çok artistsin olum hareketler filan valla sinir oldum karsındakı rakibe saygın olsun

helal olsun sana ya.10 haftadır oynamıyorsun ama oynadığın oyunun güzelliğine bak.çağlar,balta,sabri gibi adamlar varken külubede lükssün sen direk:D:D deli oğlan ya bence de 11 oynasın bundan sonra

Amrabat ve Çolak kulübeye

Engin reyiz dönüyor :ayatollah:

Yine bi dengesiz hareketler yaptı hakeme bu kadarmı sorumsuz olunur bu konuda hiç mi akıllanmaz insan ya ...

Çok güzel oynadı yine ama akıllanması lazım kesinlikle yoksa başımızı yine çok ağrıtcak ...

11 maçta bizde eksik olan şeylerin tamamlayıcısı gibi oynadı.. İnşallah ligde de böyle devam eder..

pisiko ısınıyor.

bence takımın en iyi oyuncularından biri ama işte malum sebebten dolayı kendine yazık ediyor.

bazen psikopat adam lazımdır

:tiphat:

hala sözleşme yenilemedik yalnız.. 06.2013'de sözleşmesi bitiyor :sad007:

Yavaş yavaş forma giriyor ama ders almamış anlaşılan geçmiştekilerden..Umarım bir daha hem kendi başını hem bizim başımızı yakmaz..

Bu takımın ona ihtiyacı var...

Niye bizim basimizi yakiyormus ya? Amrabat,Hamit var ya :trollface:

Yeni transferler gelince Engin unutulmustu sezon basinda. Bu da transfer manyaklarina ders olsun. Evvela kendi degerlerimizi bilecegiz. Bunu yapabilirsek daha secici olur, transferlerde daha basarili hamleler yapabiliriz.

Şizofrenik hareketler sergilemeyin.

Takımın en değerli 3 oyuncusundan biri .

Elmander ile birlikte kadroya adının ilk yazılması gereken topcumuz,canımız,cigerimiz,cok seferim kendisini,Masallah...

bragaya karsi seni ilk 11de bekliyorum ve kendini gösterip takima komple monte olmani aga :o

hala sözleşme yenilemedik yalnız.. 06.2013'de sözleşmesi bitiyor :sad007:

ocaka kadar bikaç maç oynasın elbet uzar,sanmıyorum hocanın engini bırakacagını,yani bırakıpta kimi alacak yerli engin in yerine,kesinlikle ama kesinlikle uzatılmalıdır sözlesmesi

Geri
Üst Alt