#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Ya arkadaşlar siz neyin kapağından bahsediyorsunuz? Bu adam takıma faydalı olabilir futbol anlamında ama Galatasaray futbolcusu gibi davranmıyor, o kadar hırçınlığın ardından yaptığı hareketlerin savunulacak yanı yok.Kapakmış ne kapağı kardeşim biz o kadar maçtır bu adam gelsin oynasın diye beklerken aynı agresifliği veya gereksiz hareketleri asıl kapaktır bize.

Engin ilk 11'de oyuna başlamasa da ilerleyen dakikalarda mutlaka işimize yaratacak..yeter ki kontrollü olsun,fenerli topçular da üzerine oynamak isteyecektir.

Engin Baytar 18 kişilik maç kadrosunda bulunmuyor..

tumblr_mf2n3r2ooj1s032qko2_500.jpg

Bu aralar bize ilk geldiği zamanlarında gibi.Bursa maçı gibi patlaması gereken bir maç gerekiyor ona. :yenieek:

Son zamanlarda bu konuya yazilan yorumlar tam anlamiyla rezillik. Tipik bir nankorluk davranisi. Bu adamin yeniden el ustunde tutulacagi gunler cok yakindir, yazin bir kenara.

Bir de formayi yirtti bahanesiyle buraya gelip belden asagi vurma firsati kollamiyor mu bazilari, harbiden rezillik. Adam formaya saygisizligindan degil, o formanin hakkini yeterince veremedigi icin hirs yapip ani bir reaksyon gosteriyor ve onyargi sahibi bazi kisiler bunu Galatasaray'a leke olarak algilamadigi halde bu dogrultuda gosterme cabasina girip oyuncuya camur atiyor.

ben o sahada dalakları şişene kadar koşan engini şişiyorum adım atacak hali kalmayan engini istiyorum. iniste gibi topu alıp herkesin arasına driplingle girmesini istiyorum her nekadar kaybetceğini bilsemde topu.

engin bi kere solumuzdan almış bir yer. daha o silinemez ki

Haftaiçi ben takip edemedim,Engin'in sakatlığı mı vardı,neden tribündeydi.

18'de olmamasi dogruydu. Her an patlayabilen bir oyuncu. Hem kahraman hem rezil olabiliyor. Sakin olmazsa biraz zor forma giyer bu saatten sonra.

Engin kısa sürede toparlanacaktır,umarım gönderilmez..

iyi bir yedek ama agresif tavırlarını bırakmalı

Engin'in bu sezon sonu sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarı ile..

Eğer 2.devre de kendini toparlayamaz ise özellikle kafa ve fizik olarak ben yolların ayrılacağını düşünüyorum..

Bu kadar büyük bir yetenek te Cvsinde 1 şampiyonlukta büyük pay sahibi olarak kalacak böylece..Yazık gerçekten..

Umarım iyi bir devre arası kampı ile eski Engin'e geri döner..

tequil-a shotları hüpletmiş sanırım vodka da olabilir

Takimda o kadar fuzuli adam varken bu adam yollanirsa yazik derim,yaptigi bütün hareketler takimin icindeki diger yiyiciler gibi maglubiyeti kabullenmemesinden,haksizliga karsi sessiz kalamamasindandir.Ilk kirmizi karti sivasin seref yoksunu kalecisinin yaptiklari sonrasi,ikinci cezasida cakir in asiri yanlis kararlarindan sonra olmustu,insallah yollanmaz,zira bu adam takimdaki kilit oyunculardan biri,form tuttukca bunu daha iyi görecegiz...

Seviyorum ben bu adamı ya.

Cris,Ufuk,Ceyhun,Çağlar,Sercan varken Engin gitmesin bence.

ickiyle antrenmana gelmisse , savunulacak yani kalmamis demektir

bu takimdan ne yetenekler gonderildi , Engin en iyisi degildi

Geri
Üst Alt