#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Bu adam kanatları kurtaracak adamdır. Hocada sever Engini. Kanatada Türk oyuncu aldırmadı. Büyük ihtimal Engini hazırlıyor. Elimizdeki en iyi kanat oyuncusu

İnşallah öyledir hoca destek verirse , Enginde bulunan potansiyel ile birlikte çok fayda sağlayabilir Engin takıma :)

Derbi de sahada olmalı diye düşünüyorum ben sol kanatta görev yapmalı :)

Egoist

Mac eksigi olmasa kanatlarda oynayacak ilk oyuncudur.

Bi formunu bulsa 11'de başa yazılacak adamlardan biri.

cidden çok kötü oynuyor, yetenekli olduğunu da düşünmüyorum.

mümkünse yollar ayrılmalı.

Ben beğendim şahsen mücadele edip top alıyor. Bir hırs var o hırslada biraz bencil oynuyor. Haftaya 11 çıkabilir

oynar bursaya karsi yekta ile beraber :yenieek:

Bugün bildiğimiz Engin'in sinyallerini verdi. Artık takıma tekrar kazandırılmalı.

Engin iyiye gittiğinin sinyallerini verdi...

Maçın sonlarına doğru sağ ceza sahasında topla buluştuğunda topu çekeceğini hepimiz tahmin etmiş, beklemişizdir sanırım. Özletmiş kendisini, umarım zamanla daha da iyiye gider. :)

melo nun yerine oynaması gereken ilk adam,tamam yekta da kalite bi topcumuz ama selcuk-engin önlerinde sneijder bizim ideal orta sahamız olmalı

oynarsa ligde hücum gücümüz bir seviye atlar kesin.

Yavaş yavaş geçen sezonki Engin'e dönüyor.

Bu adam cidden baska birsey. Klas hareketler yapmasa da, oynadigi futbol anormal derecede zevk veriyor.

Seviyoruz seni Engin, bir an önce eski formuna dön.

Saclar da karizma, böyle kalsin.

cok net oynuyor.top ayağındayken güven veriyor.kesinlikle ilk 11 de oynamalı

Haftaya ilk 11'de olur sanırım, biraz akıllansa çok işimize yarayacak bir oyuncu.

çok özlemişiz reisi. gelecek maçta 11 oynasında maç temposunu yakalasın. onla Galatasaray daha güzel sanki.

çok özlemişiz reisi. gelecek maçta 11 oynasında maç temposunu yakalasın. onla Galatasaray daha güzel sanki.

Gecen sezon ilk 8-10 hafta mi neydi, Engin az sure aliyordu kondusyon eksiginden. Oynadigi dakikalarda takim acaip iyi futbol oynarken, o olmadiginda kaos futbolu oynaniyordu. Hep diyorum, Engin cok buyuk topcu. 35'ine kadar guzel bir kontrat yapilmali.

Geri
Üst Alt