#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Gecen sezon ilk 8-10 hafta mi neydi, Engin az sure aliyordu kondusyon eksiginden. Oynadigi dakikalarda takim acaip iyi futbol oynarken, o olmadiginda kaos futbolu oynaniyordu. Hep diyorum, Engin cok buyuk topcu. 35'ine kadar guzel bir kontrat yapilmali.

engin mükemmel futbolcu. yerli oyunculardan en çok sevdiğim. tabi gözbebeğimiz semihi söylememe gerek yok bile.

sahada müthiş bir karater müthiş bir zeka. resmen hücum gücünü bilgisayar oyunlarıdaki gibi 70 ten 80 e çıkarıyor.

Artık 11 oynamalı reis.Onun gibi hırslı ve delici oynayan birine ihtiyacımız vardı,takıma ruh katıyor

Bence gecen seneki gs mizi izledik pas yapan.Engin ilk onbirde oynamasi zorunlu bence,hem teknik hem hirsli

Dün bu sezonki en iyi maçını oynadı belki de. Bursa maçında ilk 11 görebiliriz.

dun melo atildigi halde sneijder ve engin girdigi icin bjk'ye top gostermedik 10 kisiyle..

bence müthis oynadi reis..hep böyle devam insallah

Top ayağına çok yakışıyor, formuna kavuşmaya başlamış bence.Top ondayken ve pres yaparken güven veriyor, ama faul olduktan itiraz kısamında tırsmamak elde değil Melo da Engin de atılacak gibi davranıyorlar. :D

Deli oğlan az kafanı kaldır, Taraftarın seviyor seni

Seviyorum bu adamı Vallah

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Son olanlardan ders cikarmissindir insallah Engin, sen kötüysen ismiz zor bugün. Yaniltma beni aslanim.

beşiktaş maçındada hakemin kırmızı kartını tutuyodu akıllan artık be kırmızı görme

Her mac oynayan Emre Colak'tan kat kat iyidi.

Önemli yerlerde pas hatası yapsada ortada takıma dinamizim getirdiği ve Selçuk'u rahatlattığı kesin.

Pas hatası yaptı fazlasıyla...

Engin'in ölüsü bile Emre'den iyidir. En azından koşar, rakibin oyununu bozar, takıma tempo kazandırır. :yenieek:

Sanırım forumun aksine ben başka bir maçı seyrettim birçok kişi beğenmiş ama ben hiç beğenmedim.Ayağında o kadar çok top tutuyorki rakip defans yerini alıyor pozisyona giremiyoruz.Ayrıca ikinci yarı oyundan çıkana kadar kaç defa topa değdi ? Gören oldumu ?

Geri
Üst Alt