#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Futbolcu?

538991_10151409306011843_1472516988_n.jpg

Engin'in Galatasaray kariyeri bitmistir. Bir sene icin tesekkür edip yollar ayrilmali, mukavelesi bitiyor zaten. Alabilecegimiz maksimum verimi aldik.

İyice salmış kendini herhalde ve bu sebeple bir daha faydalanacağımızı sanmıyorum.

Yeteneğine ihanet etti ve yazık oldu.

Engin'in yeri Erman Kılıç ile doldurulmalı seneye..

F.Terim Engin in arkasında durdu her zaman. Geçen sene Engin in gelmesine kimse sıcak bakmıyordu Fatih Terim istedi aldırdı. Ceza aldı millet göndermeyi düşündü. Fatih Hoca kalmasını istedi. Cezası biter bitmez kötü oynamasına rağmen ısrarla bir çok maçta şans verdi. Paf takımına kadar düştüğüne göre demekki iyice salmış kendini.

Engin'i çok severdim, şampiyonluktaki payı büyük ama gözümden bir anda düştü.

Yazık,cok yazık,cok kral bi adamı kaybediyoruz...

sol kanatta amrabattan kotu olamaz arti kontejan harcamaz.

kadroya girsin artık.

Valla suc kimde bilmiyorum artik ama bu adama yazik ettik bu sezon,resmen harcandi adam anadan dogma topcu.

Gecen sezon basinda o hazir olmayan haliyle Real orta sahasini dizip Elmandere cikardigi top aklima geldi maci izlerken.

Ceksin cezasini dedim bende ve bu adama haksizlik ettim.. Bitirdik el birligi ile.. Adamlar portekizliye sahip cikti cezasini minimuma indirdiler.. Bizim en buyuk sorunumuz galiba fazla iyiyiz.. Biz ornek olacaksak olsun deyip cezasini cekip rakiplere uyduruk cezalarda sesimiz cikmiyor..

Buna 13 mac

Melo'ya 4 mac..

yazik bize, o yuzden diyorumki, kotu olani sezon sonu konusuruz.. Oyuncumuzu yedirmeyelim.. Malesef Engin icin cok gec b cagri..

Takım bazen öyle ruhsuzlaşıyor ki... İşte tam da o anların adamı Engin...

Takımın ruhu.

Her zaman kalbimizin baş köşesindesin Engin.

Fatih Hoca adaletlidir bu konularda, kadroya bile almayıp A2 takımda oynatıyorsa vardır bi bildiği.

Engin önce o kilolardan bi kurtulsun.Sonra kafa olarak Galatasaray'a hazır hale gelsin Fatih Terim elbet şans verir.

Ancak Engin'i bitirdik demek yanlış olur.Gelinen noktada herkesten çok onun hatası var.

real maçında oynasa 8-0 yenerdik zaten. te allahım ya.

Geri
Üst Alt