#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Sezon sonu kontratı bitiyor. Medya'da çıkan haberlere göre sözleşme yenilenmeyecek gibi. Bence bu hata olur. O kilolarından kurtulur sezon başı hazrlık kampınıda iyi geçirirse ilk 11 olmasa bile hamle oyuncusu olarakta ciddi katkı verir. Hamiti yedekleyebilir orta sahanın her tarafında oynayabilir. Neler yapabildiğini geçen seneden biliyoruz. Sezon başındaki olay olmasa muhtemelen hala görüyorda olabilirdik.

Aldığı miktarda çok para değil muhtemelen aynı paraya anlaşabiliriz.( 400 bin civarı bir şey sanırım hiç sorun olmaz) Son olarak bazı konularda ise Enginin kendini geliştirmesi gerekiyor yoksa tepetaklak gidecek.

A2 takıma ilaç gibi geldi...

Sen nasil bir topcusun Engin Baytar :42: Ruhuydu bu takimin. Gecen sezonun baslarinda takim tam anlamiyla kaos futbolu oynuyordu. Takima girmesiyle 487457845 level atladi takim. Hatta ilk zamanlar 60. dakikalarda yere yigilip kaliyordu fiziki durumu yetmediginden ve takim o ciktan sonra yine kaos futboluna gecis yapiyordu. Cok buyuk topcu, lutfen hocam kaybetmeyelim bu adami.

[video=youtube;I1IyWEmThmc]https://www.youtube.com/watch?v=I1IyWEmThmc[/video]

[video=youtube;UwtZ8tWJTQ0]https://www.youtube.com/watch?v=UwtZ8tWJTQ0[/video]

Geçen senenin özetlerine bakıyorum da, Engin ne top oynuyodu öyle ya. Toparla be aslan kendini

sag kanat ölü gibi bu adam oynamiyor !!!

engin kesinlike yenii sezonda takimda kalmali

özel topcu

birakin manyak olsun

hasan sas hagiler hepsi manyakti ama topcuydu

Herifin yokluğunu hissediyoruz özellikle Hamit çok hissettiriyor onun yokluğunu.

Bencede kadro da olmali Engin, ama sezon sonu Besiktas talip olur ve Fatih Terim zaten silmis durumda.

kadroya dahi giremedine göre sezon sonu kesin yolcu

Hagi'de zaman zaman sinirlerine hakim olamıyordu.En büyük maçta yumruğu vardı :ayatollah::lol:

Ne çok şov taraftarı varmış be. Engin'i Furkan ile,Ceyhun ile aynı kefeye koyan. Vefasızlar abi hemde ne vefasızlar.

Şu takımda olsa Sneijder'in,Hamit'in bu sezon verdiğinden daha fazlasını verirdi.

Ha Sneijder'in yerine alsın demiyorum öyle bir bir haddim de yok. Ama yollamak gibi büyük bir vefasızlık yapmayız umarım,inşallah.
62616747086.jpg

Çüneyt çakırı saygıyla anıyorum!!Bir oyuncu nasıl bitirilir çok güzel gösterdi..

bu durumlara gelinmesinde Enginin hatası elbette var

ama tüpçü ve saz ekibini tebrik etmek lazım bitirdiler adamı , geçen sezon şapmiyonlukta çok yüksek pay sahibi ve ana unsurlardan biri , bu sene hiç faydalanamadık

şimdi gönderilsin asılsın vs diyenler var bravo :b5:

Engin kendi isteğiyle ayrılmadığı sürece İmparator kendisini bırakmaz...

bu durumlara gelinmesinde Enginin hatası elbette var

ama tüpçü ve saz ekibini tebrik etmek lazım bitirdiler adamı , geçen sezon şapmiyonlukta çok yüksek pay sahibi ve ana unsurlardan biri , bu sene hiç faydalanamadık

şimdi gönderilsin asılsın vs diyenler var bravo :b5:

Bu konuda katilmamak elde degil ama ayni sekilde burda yönetim de sinifta kaldi heleki ligin sonralarinda neler oldugunu gördúgümüzde.

Geri
Üst Alt