#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Belinden sakatmış Engin

FERHAT ERTÜRK @ferhatertrk 46 dk

Karabukspor macinin kadrosunda Furkan var Engin niye yok demeyin Engin'in belinden sakatlığı var o yüzdem yok

Sene başındaki hareketiyle kendini yakmış olurdu. Yoksa daha çok forma şansı bulurdu. Sakatlığı gerçerse Hamit yerine denenebilir çok rahat.

Engin Baytar mutlaka hocayla sorun yaşamış olmalı. Kaç haftadır kadroya giremiyor. Ben bildiğim Engin Baytar, Fatih hocanın en önemli kozlarından biriydi. Bu kadar zamandır kadroya alınmamasının bir sebebi var bence.

Bi ton takımla transfer haberleri çıkmaya başladı. Umarım gitmez. Melo-Selçuk-Engin 3'lüsü çok güzel oldu. Eğer satılacaksa yeri Alperle dolar.

Yazık ettin kendine be reis :sad007:

Yeteneklerine ihanet eden nadir topçulardasın.Ben seni geçen sene oynadığın futbolla hatırlayacağım.Hani ligin ilk 11-12 haftasında 90 dk çıkaramadığından 75'te koşmaktan dalağı şişip yere yatan, ölümüne koşan isyankar Engin olarak hatırlayacağım.

Yaptığın katkılardan dolayı teşekkürler.Yolun açık olsun...

:tiphat:

köksal yedek

bb

Kalmasindan yanayim helede Emreç ve Amrabatin performanslarini gorunce.Gidersede umarim Eses e gider.

Naaptin kardes sen yonetimden birinin demi yakasina yapistin , ben ceza'n biter oynarsin sandim ama gittin gideli . :sad007:

Futbolculuguna gozum kapali guvendigim adamlardandi takimda, noldu ne bitti niye boyle oldu hepsi bilinmez ama kotu oldu.

hakeme yaka paça saldırırsan Fatih hoca seni oynatmazdı.ki öyle de oldu.formayı alamadın bir daha.

Geçen sezonki takıma sadece Sneijder, Drogba ve Burak' ı ekleseydik bu sezon Şampiyonlar ligi şampiyonuyduk.

BIt-iiUCAAE6CxB.jpg

Geri
Üst Alt