#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

geçen sene bikaç hareketi hoş gibi göründü kalitenin oldukça altında bir topçu

Efsane kadronun efsane oyuncularındandır.

1 sezonda bir takıma nasıl damga vurulur göstermiştir.

Vefalı Galatasaray taraftarının efsanesidir.

Erman Kılıç'ın sözleşmesi bitiyor sezon sonu. Engin kadar versatile olmasa da yetenekli, yedekten girip iş yapabilecek bir futbolcu.

Konuyu biraz daha acsana. Yazdigin anlasilmiyor.

deli dana gibi pres yapması yaptığı saçma sapan pas hatalarını örtüyordu

1 senedir aynı şeyi yazıyorum 1 senedir yere göğe sığdıramıyrdun, hele sezon başlangıcında

NOLDU KARDEŞ????

attığı 2 tane ve sağa sola saldırıp 60.dakikada pilinin bitmesi başka bi faydası yok

[video=youtube;UwtZ8tWJTQ0]https://www.youtube.com/watch?v=UwtZ8tWJTQ0[/video]

Çok büyük oyuncu be. Böyle unutulup gitmesi adama çok koyuyor.

deli dana gibi pres yapması yaptığı saçma sapan pas hatalarını örtüyordu

1 senedir aynı şeyi yazıyorum 1 senedir yere göğe sığdıramıyrdun, hele sezon başlangıcında

NOLDU KARDEŞ????

attığı 2 tane ve sağa sola saldırıp 60.dakikada pilinin bitmesi başka bi faydası yok

Deli dana gibi pres yapması ilk 8-10 hafta yerleri yalayan Galatasaray'ı dominant bir şekilde şampiyon yaptı o sezon.

Hamit gibi yana geriye oynadığı takdirde 0 pas hatası ile oynayacağından şüphen olmasın. Malumumuz ki Hamit'in aksine, Engin sürekli dikine oynamayı düşünen bir oyuncuydu.

Alıntı yapamadığına göre sonunun geldiğinin farkındasındır umuyorum? Başka zamana inşallah.

Alıntı yapamadığına göre sonunun geldiğinin farkındasındır umuyorum? Başka zamana inşallah.

olm saçmalama geçen sezounun starı yaptığın adam için bu sezon ak-kara ortaya çıkar dedim 1 tane top oynamışlığı yok cezası biteli6 ay oldu

haklı ben çıktım mallık yapmayı kes artık

olm saçmalama geçen sezounun starı yaptığın adam için bu sezon ak-kara ortaya çıkar dedim 1 tane top oynamışlığı yok cezası biteli6 ay oldu

haklı ben çıktım mallık yapmayı kes artık

Rica ediyorum ama, diyecek bir lafimiz olmadiginda kivirip terbiyemizi bozmayalim Esenler cocugu. Sampiyonluk haftalarinda ceza almak istemiyorum ben sahsen.

Lig baslamadan Engin'in tam 11 mac ceza yiyecegi aklimin ucundan gecmezdi. Yoksa Hamit kulubede iyi alan daraltirdi dun bir arkadasin yazdigi gibi. Bak sana duz bir hesap;

Hamit, sutlari disinda her anlamda ama her anlamda Engin'den fersah fersah geri seviyede bir oyuncu ve biz Hamit'in meshur sutlarindan da sadece ama sadece bir kez faydalanabildik. Yeterli mi?

enginin en büyük eksikliği beyin o yokluğuyla bile hamit veya emre çolak'ın aldığı kadar şans alsaydı 3 5 puan fazlamız olurdu ama kendini yaktı sezon başı ardındanda dikiş tutmadı

Rica ediyorum ama, diyecek bir lafimiz olmadiginda kivirip terbiyemizi bozmayalim Esenler cocugu. Sampiyonluk haftalarinda ceza almak istemiyorum ben sahsen.

Lig baslamadan Engin'in tam 11 mac ceza yiyecegi aklimin ucundan gecmezdi. Yoksa Hamit kulubede iyi alan daraltirdi dun bir arkadasin yazdigi gibi. Bak sana duz bir hesap;

Hamit, sutlari disinda her anlamda ama her anlamda Engin'den fersah fersah geri seviyede bir oyuncu ve biz Hamit'in meshur sutlarindan da sadece ama sadece bir kez faydalanabildik. Yeterli mi?

engin çerezlik bir futbolcu o dakikada keyif alırsın sonra 85 dk yan pas hatası, deli dana gibi koşturup durma

bu işte engin bu çapı bu

geçen sene herkesin dibi üşerken de söyledim bu sene olacakları göreceğiz diye ayağına top değmeden lig bitti

yav kimse hamite iyi demiyo ki ama bu engin 98 kiloluk fizigiyle en fazla dart oynar

Geri
Üst Alt