#50 Engin Baytar

radyospor engin baytar diye ara cikar

canli dinlemistim

{BENCE}

Engin Baytar, derbi maçlarda gösterdikleri başarıya rağmen kötü puan kayıpları yaşadıklarını da belirterek, "Futbolcu derbi maçlara kendini daha farklı hazırlıyor. Ancak hedefi olan bir takımsak her maça aynı istekle çıkmamız lazım. Fenerbahçe maçı çok iyi Beşiktaş maçı çok iyi ama Manisa maçında kendi adına üzülüyorsun, takım havası yok, aynı performansı gösteremiyorsun. Burada ben biraz da suçu taraftarda bulmak istiyorum. Çünkü taraftar 5 dakika bağırıp 85 dakika çekirdek çıtlatan bir taraftar olmamalı. Takım geriye düştüğünde taraftar 12. adam olarak sahne almalı ve takımı ateşlemeli. Biz şampiyon olmayı çok istiyoruz eğer taraftar da çok istiyorsa bunu göstermesi gerekiyor. 5 dakika tezahürat yapacağına 85 dakika bağırsın, 5 dakika çekirdek çıtlasın. Eğer geriye düştüğümüz maçlarda taraftarımız bize gereken desteği verse ve bizi ateşlese biz belki de galip gelecektik. Bizi yorulduğumuz yerde ileri itmeliler" şeklinde konuştu.

Bundan mi bahsediyorsun?

yok abi bu degilde adam cekirdek manyagi boyle bi roportajidami varmis:)

{BENCE}

Senin dedigini dogru kabul etsek bile bize ozel bir elestiri degil yani. 2010 yilindan bu roportaj cunku. Yedigi gollerden sonra Muslera'yi da gecen yil nasil elestirdigini bildigim icin biraz supheyle yaklastim bu onbir mactan sonraki cekirdekciler iddiana.

Engin duygusal bir oyuncu, Hagi de oyleydi mesela. Sinirlenince sacmalayabilir boyle kisiler, o yuzden cok umrumda degil kizginken soyledikleri de elestirirken bir kanitin da olsa daha iyi olur (bence).

ne 2010 u ya dinledim 6-8 ay once diyorummmmm

link veriyorum daha napim enginimi cagirim:)

adam normal degil ipiyle kuyuya inilmez

{BENCE}

https://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=35825

tribunden yorum yapmak kolay bolumundeki rezilligi okuyun

yazidaki gibi sakin galanda degildi roportajda

2 gram ders almadigina dair kalibimi basarim

{BENCE}

Mac icindeki oyuncunun durumuyla tribundeki taraftarin farkini anlatmis. Azicik top oynamis kisi bilir sahanin farkli oldugunu, bizim beynimize az kan gidiyor da demis.

"Seyirci ne anlar onlar anca cekirdek citlatsin" kismi nerde goremedim o verdigin linkte.

ya daha ne desin be ne anlatiyosunuz:)

adam hakemin ayagini yerden kesmis ustunden 3 ay gecmis seyirci anlamaz onlara hayat kolay diyor:)

neyi kime koruyosun anlamiyorumki

hagiyle falan karsilastirmakta buyuk ayip

bu adam kendini hatali bile gormuyor buna emin olabilirsin

beynine kan gitmiyomus

hadi ordan sanki her topcu hakemin yakasina yapisiyo yorulunca cekirdek citlatmaya benzemezmis

yok yaaaaaaaa

{BENCE}

https://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=35825

tribunden yorum yapmak kolay bolumundeki rezilligi okuyun

yazidaki gibi sakin galanda degildi roportajda

2 gram ders almadigina dair kalibimi basarim

{BENCE}

Yanlış bişeymi söylemiş :S Halı sahada bile maç yapan adamın bunun böyle oldugunu bilir zaten. Senin söylediğin üslup çok farklı. Kaldıki bence bu sözleri yerli yersiz eleştirenlere söylemiştir. Galatasaray taraftarına değil.

helal olsun enginnnn aslanim benim diyip gecelim en iyisi

hahahahaha yanlis biseymi varmis demezlerni bide

hali sahada oynayan adamda yaparmis:)

banane hali sahada oynayan adamdan

ne dicekti cikin siz oynayin kolaysami dicekti:)

{BENCE}

ya daha ne desin be ne anlatiyosunuz:)

adam hakemin ayagini yerden kesmis ustunden 3 ay gecmis seyirci anlamaz onlara hayat kolay diyor:)

neyi kime koruyosun anlamiyorumki

hagiyle falan karsilastirmakta buyuk ayip

bu adam kendini hatali bile gormuyor buna emin olabilirsin

beynine kan gitmiyomus

hadi ordan sanki her topcu hakemin yakasina yapisiyo yorulunca cekirdek citlatmaya benzemezmis

yok yaaaaaaaa

{BENCE}

Seyirci ne anlar onlar anca cekirdek citlatsin senin carpitman Engin'in dediklerini. Hagi ile karsilastirmadim, duygusal insanlar boyledir ama. Her futbolcu ayni tepkiyi vermez tabii ki. Zidane, Hagi, Engin daha bircok oyuncu mantik yerine hislerine gore davrandilar bazi pozisyonlarda. Yetenekleri ayni seviyede degil ama kisilikleri benzer.

Yine de senin yazdigin sekliyle gereksiz taraftar tepkisi olusur sadece kendisine. Engin'i Hagi ile karsilastirmadim ama soylediklerini boyle carpitman Ridvan'i hatirlatti acikcasi.

helal olsun enginnnn aslanim benim diyip gecelim en iyisi

hahahahaha yanlis biseymi varmis demezlerni bide

hali sahada oynayan adamda yaparmis:)

banane hali sahada oynayan adamdan

ne dicekti cikin siz oynayin kolaysami dicekti:)

{BENCE}

Dostum karakteri hakkında bişey diyemem haklı olabilirsin ama futboluna laf edemezsin. Evelseneki şampiyonlugumuzun maçlarını en baştan izlemeni tavsiye ederim (ben izledim) Enginin çoğu golde katkısı var, kesinlikle futboluna laf edemezsin

"Tribünde oturan insan için geçerli değil bu. Elinde çekirdeğiyle maç izler yorum yapar."

Burda dediği "Tribünde oturan insan sahadaki futbolcuya göre çok daha rahat bi pozisyondadır." "Tribünde çekirdek çitleyen seyirci ne anlar" ile alakası yok. Kullandığı tabiri yine de tam olarak savunamayız ama farklı yerlere çekmenin de manası yok.

karakterine guvense terimde kimse kalkip hamitin pesinde kosmazdi

engin yeterde artardi

simdi ilk 11 e girene kadar akilli uslu sessiz oynar

3 mac ilk 11 oynasin kontak atmaya baslar

adam ilk macinda cezadan ciktiginda 3. lig takimina kasti tekmeler salliyodu be:)

{BENCE}

aziz yildirim savunmasi bu iste

nerede para nerede sike:)

neymis efendim tam olarak seyirci bassin gitsin ne anlarlar futboldan oyle

bi durumda hakemi tartaklamak cok normal

demedigi icin sorun yok:)

toportaj sirasinda ozgur sancar bile neye ugradigini sasirmis

bir izlenim yaratmisti bende:)

ne diyo bu yaaaaaa seklinde:)

ihtiyaciniz var diye degerlerinizin

ustune

isemeyiniz

sonra adam gelir takimin ustune

iser bi cl macinda falan

{BENCE}

Drogba erken fırlamadı orda, Engin geç attı. Drogba bekleyebildiği kadar bekledi hatta.

Tekrar izlemem lazım o pozisyonu, ancak aklımda kaldığı kadarıyla; Engin'in o pası atabilmesi için, önündeki adamları ekarte etmesi gerekiyordu en başta. Ve rakip oyuncuları eksilttikten sonra bekletmeden aradan topu bırakıyor. Orada Drogba kendini pası atan Engin'e göre ayarlamalıydı.

Burak olsa, suç Burak'ta olurdu mesela. Drogba olunca, dokunulmazlık psikolojisi devreye giriyor.

Geri
Üst Alt