#50 Engin Baytar

Burak ile Umut kanat olacağına Engin olsa keşke dedirtendir. Engin gözünün çapağını yiyim salıp kendini saçmalama daha sıkı çalıl ve 2 sezon öncesi gibi oyna al şu formayı ısıra ısıra.

2 yıl önceki gibi olsa formayı zaten kimseye vermez. Mancini sağ kanatta ceyhun'u bile denedi. Biraz form tutsa hamit gelene kadar banko oynar sağ kanatta. Hem Mancini iç özellikli kanat oyuncularını sever.

tapatalk reyiz

Yok iki sene önce ki formu, yok göbek, yok saç, yok kıl, yok kıç geçiniz bunları artık. Cidden sıktı çünkü. Engin %100 olmasa da an itibariyle hazır. Hem de ilk onbirin değişilmez isimlerinin bir kısmndan fersah fersah daha hazır ve oynadığı her saat, her dakika, her salise sahada -hem de bir yerli olarak- fark yaratıyor. Bunu görmek için futboldan anlamaya gerek bile yok. Tek mazeret Engin'i geçmişinden dolayı kabullenememiş ve art niyetli olmaktan geçiyor. Ki bu adamın geçmişinde ne şike, ne teşvik, ne ırkcılık yatıyor. Aşırı hırslı, aşırı sinirli ve yeri geldiğinde çirkefleşebiliyor. Bakın yeri geldiğinde diyorum, çünkü ben Engin'in tek bir kere bile yok yere rakibe ve hakeme atar yaptğını görmedim. Her haksızlığa mağruz kaldığında hakemler kasten ve bilerek buna göz yumuyor.

Erol Ersoy'un şerefsizliklerine GALATASARAY adına isyan eden HAGI o gün ne kadar haklıysa, Cüneyt Çakır denen tetikcinin o gün Süper Kupa'daki bariz yanlı kararlarına GALATASARAY adına isyan eden Engin de o kadar haklıdır.

Ulan hanginiz Christian'ın elle düzeltip Fener'in attığı o golde çıldırmadı? Çıldırmayan zaten kendine Galatasaraylı falan demesin.

Bu yüzden; "Sahadaki Biz Engin Baytar"

17585_494438020611872_896236354_n.jpg

Her röportajında kondisyona değinen Mancini'nin, Engin'in göbeğiyle bir alıp veremediği olabilir.

Keşke kendini toparlayabilse de sağ kanada monte edebilsek.

engin ve riera'yı fiziki açıdan yeterli olmadıkları için oynatmıyor mancini. bu konuya çok önem veriyor bence , fiziki açıdan yeterli olana kadar çok süre vermez

Emre verdiği pas inanilmazdi

Mancini umut la buraktan acik yapmaya calisacagina sola emre yi saga engini koysun

Hem top bizde kalır hemde ikisi defansa ve takima yardim ederler

Ölümüne GALATASARAY

Nekadar kötü olabilir ki acaba bu adam? Topla hasir nesir olan az sayida adamlardan biri. Yerli kalitemiz berbat.

Seviyorum ama güvenemiyorum.

11 maç cezadan döndüğü ilk maç topu kaptırınca rakibe tekme salladı ama ıskaladı neyse ki. O gün anlaşıldı olmayacak.

engın baytar ve bruma oynasa guzel futbol ızlemeye baslarız.futbol yeteneklı adamlarla guzel.drogba demedımı engın gıbı yetenek az gördum dıye.

Aga Allah için şu sahada oynayanlara bakıp hiç mi üzülmüyorsun, saçma sapan adamlar oynuyor, nasıl yediriyorsun bunu kendine? Kap şu formayı artık ya.

fiziki açıdan iyi duruma gelince hoca oynatır. kiloları vermesi lazım.

Kadroya giremedi. Bu net bir mesaj. Engin yolcudur.

yaklaşık 13-14 yıldır düzenli olarak bira içerim

öyle göbek bende yok engin.

Ah Engin kendine baksan şu takımda her türlü oynarsın

Geri
Üst Alt