#50 Engin Baytar

Devre arası elveda denmeli. Severim ama o göbekle olmaz, kondisyonu da yok.

Adam yetenekli farklı bir şey yapıyor deniyor. Bu fizik kondisyonla olmaz ama düzeltmesi lazım.

Beyler fizik fizik gobek diye adami delirtiyonuzda

bu adam oyniya oyniya... antremanda ozel calisarak yapilabilir... hepimiz bu adamin takimdaki en teknik adamlardan biri oldugundan hem fikiriz. bunu mancini gorup ona gore hazirlicak... her mac koyucak ... oyniya oyniya trliginin ve sampiyonlar liginde ortaligin ... gor engin

6-1lik Madrid macini hatirlayin sadece. Okadar diyorum

Halen enginden bisey bekler olduk göbek yapmis adam

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mete Alparslan'ın futboldan çakmadığının kanıtıdır bu adam. Bizde savunduk zamanında ama körü körüne değil.

Ben ölüsü yeter diyordum ama Engin harbiden bitmiş..Attığı golü zerre önemi yok gözümde zaten iyi bir kaleci olsaydı yemezdi.. Mücadele etmeye çalışıyor azimli ama fiziği müsaade etmiyor adama.. 2 yıl önceki Engin'in %10'u durumunda

1471860_653512178040814_344244932_n.jpg

bu adami da sike kardesleri ve terim bitirdi

hak etmedigi bir 11 maclik ceza + terim'in kadroya almama cezasi (oysa kendisi de 9 mac ceza almisti) adamin futbolu unutmasini sagladi

bu adami da sike kardesleri ve terim bitirdi

hak etmedigi bir 11 maclik ceza + terim'in kadroya almama cezasi (oysa kendisi de 9 mac ceza almisti) adamin futbolu unutmasini sagladi

Yav he bu da Terim'in suçu.Sorunlu haldeyken güvendi verim aldı peki ya o naptı 11 maç ceza alması yetmiyor gibi gitti göbek yaptı.

Aslında Mancini gelmeden bir önceki maç gol atmış,fena da oynamamıştı ama Mancini gelince pek düşünmedi kendisini.Sene sonu gider herhalde.

Terim oynatmadı eleştirdik takımı tanımayan Mancini geldi ki antreman performansını kesinlikle göz önüne alıyordur forma verirken ve yine düşünülmüyor.

Demek ki sorun Engin'de..

Böyle bir yeteneğe yazık olacak gerçekten...

Geri
Üst Alt