- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
yarin kaca kadar gondericez puanlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yarin kaca kadar gondericez puanlari
Puanlarınızı 12.04.2015 saat 20.00'a kadar PM olarak göndermeniz gerekmektedir.
Göndermeyi planladığım şarkıyı (aynısı değil ama aynı sanatçı ben de 2 şarkı arasında kalmıştım zaten ) benden önce başkası göndermiş çok merak ettim 1. olursa kafayı yerim , 2 hafta önce belirlemiştim keşke hızlı olsaydım![]()
Neyse acemiyiz ağabey öğreneceğiz zamanlaOhooo, kimler ne şarkılar kaçırdı, ne yarışmalar kaybetti o şekilde doktor![]()
Göndermeyi planladığım şarkıyı (aynısı değil ama aynı sanatçı ben de 2 şarkı arasında kalmıştım zaten ) benden önce başkası göndermiş çok merak ettim 1. olursa kafayı yerim , 2 hafta önce belirlemiştim keşke hızlı olsaydım![]()
Burdada gitti şehir nereKedi lobisi elektriği kesti galiba)
Burdada gitti şehir nere
₪tapa
Çok keskin geçişler yaşatıyor liste neyse ki dengesiz kişiliğimin işe yaradığı nadir konulardan biriDeğişik kompozisyonlar oluşturuyorlar zihnimde, bir azrailim olan aslandan kaçan antilop olarak buluyorum kendimi hemen sonra salon adamı olarak kendimden beklenmeyecek çılgınlıklar yaparken buluyorum kendimi.Dahası var ancak hala normal olarak kabul edilmek için burada durmak istedim bu satırları kamu spotu olarak kabul edebilirsiniz.Tüm bunlar sizin paylaştığınız şarkılar neticesinde oldu, lütfen iki kez düşünün paylaşırken benim gibi gençlerin zihinleriyle oynamayın
Şaka bir yana iyi eğlenceler dilerim.He bu arada çok boş konu, şu an Galatasaray'ı kurtarıp, küfürleşebilirdik halbusi.Çok şey kaçırıyoruz;(
Ağabey henüz seninle aşık atacak kıvamda değilim, tablet almaya çıkıp kılıfıyla dönecek kadar irade sahibi olamadım dengesizliğim üzerinde, sana imrenmiyor değilim o yüzdenOoo dengesiz kişilik... Bende niye sana kanım kaynadı diyordum, meğer bundanmış.