50. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Sizce Kim Şampiyon Olur?

• Tuncay Van

Oy: 0 0,0%
  • Murat Kayanda

• İsmail ARIK

• Yasin Yıldırım

• Musap Aydinli

• Tuncay Tum

• Kemal Bulur

• Eray ÖZTÜRK

• Vasfi Vural

• Teoman Eraslan

• Levent Akgün

• Ahmet KOLKOPARAN

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarin kaca kadar gondericez puanlari

Cok ilginc bir playlist olmus her dilden her türden var yani begendim, puanlarimi hepsini tekrar dinledikten sonra gönderirim. Zorlu bir yaris bizi bekliyor

.....?

Not: Yönlendirme yapmıyalım lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Edit :D

Son düzenleme:
Göndermeyi planladığım şarkıyı (aynısı değil ama aynı sanatçı ben de 2 şarkı arasında kalmıştım zaten ) benden önce başkası göndermiş çok merak ettim 1. olursa kafayı yerim , 2 hafta önce belirlemiştim keşke hızlı olsaydım :(

Göndermeyi planladığım şarkıyı (aynısı değil ama aynı sanatçı ben de 2 şarkı arasında kalmıştım zaten ) benden önce başkası göndermiş çok merak ettim 1. olursa kafayı yerim , 2 hafta önce belirlemiştim keşke hızlı olsaydım :(

Ohooo, kimler ne şarkılar kaçırdı, ne yarışmalar kaybetti o şekilde doktor :D

Hocam aynı sanatçının farklı parçası diyorsan belki tarzlar birebir aynı değildir. Sonuçta sadece 1 şarkısı mükemmel olan sanatçılar da var. :)

Yani bu parça belki çok kötü bir sıralama alır, senin göndereceğin birinci olur. Belli olmaz bu işler.

Ha 2 şarkı da birbirine benziyorsa bilemem tabi :D

12 vereceğim şarkıyı tespit ettim.

Hayırlı uğurlu olsun.

Kedi lobisi elektriği kesti galiba :))

Çok keskin geçişler yaşatıyor liste neyse ki dengesiz kişiliğimin işe yaradığı nadir konulardan biri:DDeğişik kompozisyonlar oluşturuyorlar zihnimde, bir azrailim olan aslandan kaçan antilop olarak buluyorum kendimi hemen sonra salon adamı olarak kendimden beklenmeyecek çılgınlıklar yaparken buluyorum kendimi.Dahası var ancak hala normal olarak kabul edilmek için burada durmak istedim bu satırları kamu spotu olarak kabul edebilirsiniz.Tüm bunlar sizin paylaştığınız şarkılar neticesinde oldu, lütfen iki kez düşünün paylaşırken benim gibi gençlerin zihinleriyle oynamayın:D

Şaka bir yana iyi eğlenceler dilerim.He bu arada çok boş konu, şu an Galatasaray'ı kurtarıp, küfürleşebilirdik halbusi.Çok şey kaçırıyoruz;(

Puanları gönderdim, yarışma kuralları gereği şampiyon olacak şarkıya puan veremedim maalesef :D

Çok keskin geçişler yaşatıyor liste neyse ki dengesiz kişiliğimin işe yaradığı nadir konulardan biri:DDeğişik kompozisyonlar oluşturuyorlar zihnimde, bir azrailim olan aslandan kaçan antilop olarak buluyorum kendimi hemen sonra salon adamı olarak kendimden beklenmeyecek çılgınlıklar yaparken buluyorum kendimi.Dahası var ancak hala normal olarak kabul edilmek için burada durmak istedim bu satırları kamu spotu olarak kabul edebilirsiniz.Tüm bunlar sizin paylaştığınız şarkılar neticesinde oldu, lütfen iki kez düşünün paylaşırken benim gibi gençlerin zihinleriyle oynamayın:D

Şaka bir yana iyi eğlenceler dilerim.He bu arada çok boş konu, şu an Galatasaray'ı kurtarıp, küfürleşebilirdik halbusi.Çok şey kaçırıyoruz;(

Ooo dengesiz kişilik... Bende niye sana kanım kaynadı diyordum, meğer bundanmış.

Ooo dengesiz kişilik... Bende niye sana kanım kaynadı diyordum, meğer bundanmış.
Ağabey henüz seninle aşık atacak kıvamda değilim, tablet almaya çıkıp kılıfıyla dönecek kadar irade sahibi olamadım dengesizliğim üzerinde, sana imrenmiyor değilim o yüzden:DDaha küçük dengesizlikler yapıyorum ancak tecrübe ile siz üstatların seviyesine geleceğimi düşünmekteyim, gerçekten bu hep böyle gider mi dersin ağabey?

Güzel bir liste olmuş bence. Puanlamamı gönderdim. Puanlama yaparken bu derece zorlandığım listeler çok nadirdir şu ana kadar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt