50. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Sizce Kim Şampiyon Olur?

• Tuncay Van

Oy: 0 0,0%
  • Murat Kayanda

• İsmail ARIK

• Yasin Yıldırım

• Musap Aydinli

• Tuncay Tum

• Kemal Bulur

• Eray ÖZTÜRK

• Vasfi Vural

• Teoman Eraslan

• Levent Akgün

• Ahmet KOLKOPARAN

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağabey henüz seninle aşık atacak kıvamda değilim, tablet almaya çıkıp kılıfıyla dönecek kadar irade sahibi olamadım dengesizliğim üzerinde, sana imrenmiyor değilim o yüzden:DDaha küçük dengesizlikler yapıyorum ancak tecrübe ile siz üstatların seviyesine geleceğimi düşünmekteyim, gerçekten bu hep böyle gider mi dersin ağabey?

Gün gelecek arabanı iç-dış yıkatmak için çıkacaksın ve jantları değiştirip geleceksin Uğurcuğum, bunlar zaman içinde gerçekleşecek hiç şüphen olmasın, bu birazda imkan ile alakalı bir durum, hayatta imkanların arttıkça dengesizliklerinde aynı oranda artacak... Bu uzun ve meşakkatli yolda başarılarının devamını diliyorum.

Ağabey henüz seninle aşık atacak kıvamda değilim, tablet almaya çıkıp kılıfıyla dönecek kadar irade sahibi olamadım dengesizliğim üzerinde, sana imrenmiyor değilim o yüzden:DDaha küçük dengesizlikler yapıyorum ancak tecrübe ile siz üstatların seviyesine geleceğimi düşünmekteyim, gerçekten bu hep böyle gider mi dersin ağabey?

Bu "tablet kılıfı" olayı iyi tuttu ha :D Mehmet Arslaner

Valla bu yarışma benim şarkım sıradan kalmış gibi duruyor ama bakalım. Yani pek umudum yok ama. Neyse bekleyelim bakalım

Her olumlu yorum beni işaret ediyor.

Lütfen Replay tuşuna fazla çökmeyin.

GT-I9300 Tapatalk

Gün gelecek arabanı iç-dış yıkatmak için çıkacaksın ve jantları değiştirip geleceksin Uğurcuğum, bunlar zaman içinde gerçekleşecek hiç şüphen olmasın, bu birazda imkan ile alakalı bir durum, hayatta imkanların arttıkça dengesizliklerinde aynı oranda artacak... Bu uzun ve meşakkatli yolda başarılarının devamını diliyorum.
Ahaha ağabey ya aksakallı dedem oldun vallahi bu konuda:DBen en fazla telefonu alıyorum elime Yasin'i aramak için bi bakmışım yarım saattir Yonca ile konuşuyorum, kapatıyorum niye aradım, neden konuştum kafamda cevapsız sorular.Işıktan rahatsız olup mumla yaşamayı deneyip yetersiz bulup yer lambasına bir şans tanıyorum olmuyor.Cidden zor zanaat, başarı temennilerin için teşekkürler ağabey:D

Ben puanlarımı müsait olmadığımdan saat 19.30-20.00 arası göndereceğim. Gündüz listeyi telefondan dinleyip akşam puanları atacağım Emrah' a. Lütfen Emrah' a hadi başlayalım gibi baskılarda bulunmayın. Peşinen yazıyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt