- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Maşallah senin şarkı ateş ediyor ağabeyPuanları gönderdim, yarışma kuralları gereği şampiyon olacak şarkıya puan veremedim maalesef![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah senin şarkı ateş ediyor ağabeyPuanları gönderdim, yarışma kuralları gereği şampiyon olacak şarkıya puan veremedim maalesef![]()

Ağabey henüz seninle aşık atacak kıvamda değilim, tablet almaya çıkıp kılıfıyla dönecek kadar irade sahibi olamadım dengesizliğim üzerinde, sana imrenmiyor değilim o yüzdenDaha küçük dengesizlikler yapıyorum ancak tecrübe ile siz üstatların seviyesine geleceğimi düşünmekteyim, gerçekten bu hep böyle gider mi dersin ağabey?
Ağabey henüz seninle aşık atacak kıvamda değilim, tablet almaya çıkıp kılıfıyla dönecek kadar irade sahibi olamadım dengesizliğim üzerinde, sana imrenmiyor değilim o yüzdenDaha küçük dengesizlikler yapıyorum ancak tecrübe ile siz üstatların seviyesine geleceğimi düşünmekteyim, gerçekten bu hep böyle gider mi dersin ağabey?
Ters köşe yaparsan bilemem tabiDiyosun![]()

@B. Arda Aycan Abi bilmiyorum neden ama bu yarışmada başarısız olmanı çok istiyorum![]()
Ters köşe yaparsan bilemem tabiAma bir şarkı var ki tahmin et deseler o şarkıyı söylerim
![]()
Yok artık :red: Hemen özelden tahminlerimi gönderiyorum o halde5 şarkı tahmini yapsan da bulamazsın![]()
GTA oyunlarından uzağım Mehmet@Erman Türker Gta 5'i alacak mısın hacım ?
Valla bu yarışma benim şarkım sıradan kalmış gibi duruyor ama bakalım. Yani pek umudum yok ama. Neyse bekleyelim bakalım
GTA oyunlarından uzağım MehmetNiye sordun?
Ahaha ağabey ya aksakallı dedem oldun vallahi bu konudaGün gelecek arabanı iç-dış yıkatmak için çıkacaksın ve jantları değiştirip geleceksin Uğurcuğum, bunlar zaman içinde gerçekleşecek hiç şüphen olmasın, bu birazda imkan ile alakalı bir durum, hayatta imkanların arttıkça dengesizliklerinde aynı oranda artacak... Bu uzun ve meşakkatli yolda başarılarının devamını diliyorum.
Bu sefer geçemeyeceksin yani beni![]()