50. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Sizce Kim Şampiyon Olur?

• Tuncay Van

Oy: 0 0,0%
  • Murat Kayanda

• İsmail ARIK

• Yasin Yıldırım

• Musap Aydinli

• Tuncay Tum

• Kemal Bulur

• Eray ÖZTÜRK

• Vasfi Vural

• Teoman Eraslan

• Levent Akgün

• Ahmet KOLKOPARAN

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha ağabey ya aksakallı dedem oldun vallahi bu konuda:DBen en fazla telefonu alıyorum elime Yasin'i aramak için bi bakmışım yarım saattir Yonca ile konuşuyorum, kapatıyorum niye aradım, neden konuştum kafamda cevapsız sorular.Işıktan rahatsız olup mumla yaşamayı deneyip yetersiz bulup yer lambasına bir şans tanıyorum olmuyor.Cidden zor zanaat, başarı temennilerin için teşekkürler ağabey:D
Valla renktaş isim altındaki yazı tag mı deniyor bilmiyorum ama seni özetliyor o zaman. Çok güzel seçmişsin.

Tamamen objektif bir şekilde listeye bakıyorum da benim şarkının cidden 1.olması lazım.

Bu da demek oluyor ki 8-15 arası bir yerde bitireceğim.

Emrah Yıldırım ,
puanlarımı gönderdim ,
Puanlamam kolay oldu sayılır fazla zorlanmadım , 12 verebileceğim 3 şarkı vardı artık sahiplerinin şanslarına ,,
Arda abinin şarkısının ben burdayım dediğini düşünürken son yazışmalardan anladığım bir ters köşe olasılığı var gibi ,
Erman için iki tahminim var keza Ozan içinde tahminim tek , Alpay içinde 2 şarkı tahminim var birisi Arda abinin olduğunu düşündüğüm şarkı ,
Arda abi için yeni tahminim ise an itibariyle iki tane asil biriside Erman için düşündüğüm 2 şarkıdan biri .
Arslanında kendi inisiyatifi dışına çıktığından şarkı tahminim tek .

Valla renktaş isim altındaki yazı tag mı deniyor bilmiyorum ama seni özetliyor o zaman. Çok güzel seçmişsin.
Şu an Cannes'de Büyük Jüri Ödülünü kazanmış Nuri Bilge Ceylan gururu ve sevinci yaşıyorum resmen ağabey:DBunu söyleyen ilk insan oldun, diyorum o kadar dövmesini yaptırayım ben buyum anlamıyorlar:D

-Konuyu sabote ettim gibi oldu rahatsızlık verdiğim olduysa affola.

Şu an Cannes'de Büyük Jüri Ödülünü kazanmış Nuri Bilge Ceylan gururu ve sevinci yaşıyorum resmen ağabey:DBunu söyleyen ilk insan oldun, diyorum o kadar dövmesini yaptırayım ben buyum anlamıyorlar:D

-Konuyu sabote ettim gibi oldu rahatsızlık verdiğim olduysa affola.

Şahsen ben rahatsız oldum.

Ama konuya yazdığın için değil geç yazdığın için. :D

Niye katılmıyorsun sen artık yarışmalara dostum ne güzel 8-10 bir şeyler geliyordu :)

Şahsen ben rahatsız oldum.

Ama konuya yazdığın için değil geç yazdığın için. :D

Niye katılmıyorsun sen artık yarışmalara dostum ne güzel 8-10 bir şeyler geliyordu :)
Vay arkadaş ben de diyorum bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü:DSevdiğim şarkıları fazla içselleştiriyorum, onlar başarısız olunca haksızlık ediyormuşum gibi geliyor sanki evet hep ben kazanamam maksat eğlence biliyorum ama böyle takık bir yönüm var:D

Bundan sonra katılacağım umarım, beklentilerini karşılamakta zorlanmam sanırım:D

Vay arkadaş ben de diyorum bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü:DSevdiğim şarkıları fazla içselleştiriyorum, onlar başarısız olunca haksızlık ediyormuşum gibi geliyor sanki evet hep ben kazanamam maksat eğlence biliyorum ama böyle takık bir yönüm var:D

Bundan sonra katılacağım umarım, beklentilerini karşılamakta zorlanmam sanırım:D

Ahaha yok valla ondan değil sen 0 puan versen de mentiona eklerdim ayıp ettin :D

Dım tıs 300-500'lerin yanında dinlenebilir bir şeyler sunuyordun. Yokluğun belli yani kardeşim.

Öyle şarkıma haksızlık ediyorum psikolojisine ben de giriyorum arada da sonra geçiyor. Zamanla alışırsın :D

Tam da tüm gün evde olmadığım ve telefonum elimde olmadığı günü seçtiniz yarışma için. Katılamadım bu jübile yarışmasına

I am the one who knocks!

Yolladım ben de puanları.

Puanlarımı yolladım, çok çekişmeli bir yarışma bekliyorum. İlk 10 sıranın puanları birbirine yakın olur.

Sakin kafayla tekrar dinledim de temiz bir puanlama yapmışım.

Yalnız puan veremedigime üzüldüğüm 1-2 şarkı oldu, bu da playlistin iyi olduğunu gösterir.

nezaman sarkim güzel kesin dereceye girmem gerekli dedim yarismalarda hep beni sasirtan sonuclar ortaya cikmis ve kendimi alt siralarda buldum, buda Eurovisionun nekadar sevkli ve zor bir yaris oldugunu gösteriyor onun icin bu yarismayi okadar seviyorum. ama gönül isterki birde biz göremelim birinciligi.

Puanları gönderdim. Valla ilk kez ben de diyorum, puanları gönderirken zorlandım. Puan verebileceğim en az 2-3 şarkı dışarda kaldı. Haa buna rağmen çok üst düzey bir playlist mi? Bence hayır. Ama katılan şarkıların geneli ortalama şarkılar. Kötü şarkı diyebileceğimiz şarkılar çok az. :)

Not: Yönlendirme yapmıyalım Aslan bey puanlarını göndermeyenler var. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt