- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Yok canım o kadar da kötü bir sonuç olmaz :nargile:
Ahahahaah bu iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok canım o kadar da kötü bir sonuç olmaz :nargile:
@UğurYılmaz Kardeş sen istikrar derken tam olarak bundan bahsediyordun sanırımİnan bilmiyorum, sorasım geldi öylesine![]()

Valla renktaş isim altındaki yazı tag mı deniyor bilmiyorum ama seni özetliyor o zaman. Çok güzel seçmişsin.Ahaha ağabey ya aksakallı dedem oldun vallahi bu konudaBen en fazla telefonu alıyorum elime Yasin'i aramak için bi bakmışım yarım saattir Yonca ile konuşuyorum, kapatıyorum niye aradım, neden konuştum kafamda cevapsız sorular.Işıktan rahatsız olup mumla yaşamayı deneyip yetersiz bulup yer lambasına bir şans tanıyorum olmuyor.Cidden zor zanaat, başarı temennilerin için teşekkürler ağabey
![]()
Şu an Cannes'de Büyük Jüri Ödülünü kazanmış Nuri Bilge Ceylan gururu ve sevinci yaşıyorum resmen ağabeyValla renktaş isim altındaki yazı tag mı deniyor bilmiyorum ama seni özetliyor o zaman. Çok güzel seçmişsin.
Şu an Cannes'de Büyük Jüri Ödülünü kazanmış Nuri Bilge Ceylan gururu ve sevinci yaşıyorum resmen ağabeyBunu söyleyen ilk insan oldun, diyorum o kadar dövmesini yaptırayım ben buyum anlamıyorlar
-Konuyu sabote ettim gibi oldu rahatsızlık verdiğim olduysa affola.
Vay arkadaş ben de diyorum bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptüŞahsen ben rahatsız oldum.
Ama konuya yazdığın için değil geç yazdığın için.
Niye katılmıyorsun sen artık yarışmalara dostum ne güzel 8-10 bir şeyler geliyordu![]()
Vay arkadaş ben de diyorum bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptüSevdiğim şarkıları fazla içselleştiriyorum, onlar başarısız olunca haksızlık ediyormuşum gibi geliyor sanki evet hep ben kazanamam maksat eğlence biliyorum ama böyle takık bir yönüm var
Bundan sonra katılacağım umarım, beklentilerini karşılamakta zorlanmam sanırım![]()
Neyse diğerine jubileni yaparsınTam da tüm gün evde olmadığım ve telefonum elimde olmadığı günü seçtiniz yarışma için. Katılamadım bu jübile yarışmasına![]()
I am the one who knocks!