- 30 Nisan 2012
- 12.348
- 6
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağabey onların arasında ben yokum biliyorsunTebrikler @Erman Türker
Sizlere de tebrikler @Ömer Tuğrul Yılmazer ve @Tolga Aybakan
@Emrah Yıldırım eline sağlık, teşekkürler
Cahit Berkay' ın çaldığı, Barış Manço ve Cem Karaca' nın söylediği bir Aşık Veysel eserine puan vermeyenler gitsin kulaklarını temizletsinlerley:
Vasfi ve Ben şampiyonu tahmin ettikPorsuklarla uğraşmayın
Biz oy bölmüyoruz
![]()
Aynen yarışmanın başında verdiğiniz oyları gördüm dedim herhalde bunlar benim scorpions şarkısı ile katıldığımı tahmin ettiler herhalde 12 puanı çakmışlardırVasfi ve Ben şampiyonu tahmin ettikPorsuklarla uğraşmayın
Biz oy bölmüyoruz
![]()
Tek sorum şu:
Şimdi bu yarışmanın sonucunu Japon ablamız görse ve bu başarısızlığı kendisine yediremeyip harakiri yapsa bunun hesabını vicdanınıza nasıl vereceksiniz?
Tebrikler @Erman Türker
Sizlere de tebrikler @Ömer Tuğrul Yılmazer ve @Tolga Aybakan
@Emrah Yıldırım eline sağlık, teşekkürler
Cahit Berkay' ın çaldığı, Barış Manço ve Cem Karaca' nın söylediği bir Aşık Veysel eserine puan vermeyenler gitsin kulaklarını temizletsinlerley:
Klasik, bir türk temalı şarkıya puan verilmez mi. Gerçekten güzel bir düetti.
Gene de sen o 10 puanı Tolga' ya verseydin iyiydi![]()
ister camurdan olsun yeterki scorpion olsun havasi var sevmedim
hele tolganin sarkisi nasil 3. oldu sasiyorum tamam bende verdim 2 puan ama wtf ani yasadim resmen
Bildiğim kadarı ile şu ana kadar ki derecelerde Deep Purple, Rolling Stones falan var ama Scorpions yoktu hele şampiyonluğu hiç yoktuister camurdan olsun yeterki scorpion olsun havasi var sevmedim
hele tolganin sarkisi nasil 3. oldu sasiyorum tamam bende verdim 2 puan ama wtf ani yasadim resmen
Allah Allah Arda abinin şarkıyı tek beğenmeyen ben miyim yahu ? Yok mu başka biri?
Allah Allah Arda abinin şarkıyı tek beğenmeyen ben miyim yahu ? Yok mu başka biri?
Yalnız dediğini yaptın Ozan. Sonunculuğu son düzlükte elimden kapıverdin.![]()
Bir sen canına susadın da o yüzden![]()