50 Yaşındaki Y.A'ya Jigolo Olacaksın Dediler, 77 Bin Tl Dolandırıldı

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör

"Her şeyim altüst oldu"​

Jigolo olmak için bir internet sitesine üye olan 50 yaşındaki Y.A., 77 bin lira dolandırıldı. Yanlış yaptığının farkında olduğunu söyleyen Y.A. "Her şeyim altüst oldu" dedi.

Esenyurt'ta yaşayan Y.A., iddiaya göre yüksek kazanç vadeden bir internet sitesine jigolo olmak için üye oldu. Y.A., kaydolduğu internet sitesi üzerinden iletişimde olduğu kişilerin talimatı üzerine banka hesaplarına farklı tarihlerde toplam 77 bin lira yatırdı. Y.A. mağdur olduğunu belirterek yaşadıklarını anlattı.

Y.A., "Jigolo sitesine 250 TL ile üye oldum. 2 bin lira ile 4 bin lira arası para kazanacağımı söylediler. Daha sonra 2 bin lira para yattı. Türkiye'de jigolo siteleri yasak olduğu için manken ajansı üzerinden devam edeceğimizi ve evraklarımı tamamlamam gerektiğini söylediler. Daha sonra ben 20 bin lira para ödedim. Her şeyim altüst oldu" dedi. Yanlış yaptığının farkında olduğunu söyleyen Y.A. "Sonra beni avukat aradı kendisinin arabulucu olduğunu ve bu firmanın beni mahkemeye verdiğini söyleyerek 5 bin liraya bu işi halledeceğini söyledi.

Firma yetkilileri ise 'Biz 13 senelik kurumsal firmayız sizden her türlü bu parayı alırız' dediler. Karakola gittiğimde telefon numaralarının kayıtlı olmadığını gördüm. Toplam zararım 77 bin lira" ifadelerini kullandı.

Y.A., Türkiye genelinde jigolo siteleri yasak olduğu için başının belaya gireceğinden korktuğunu ve şikayetçi olmadığını da sözlerine ekledi.

Şaka maka bi arkadaş benden habersiz benide bigun öyle bi siteye yazmis. Gunluk bayanlar ariyordu. Aslinda iyi para var o iste yemin ederim. 150 euro 1 saat diyordum, tmm gel diyorlardi.

Ama karilarin cogu 60+ yasindaydi. Gitmedim . Ben ilk basta millet ta..ak geciyor saniyordum bende arayanlarla billur geciyordum

Sonra zaten ogrendim bizim arkadaslarin saka amacli yaptigini, sildik profili ama 1 hafta da hic yoksa 30 kisi aramisti

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstündeki forma zaten durumu belli etmiş. Bu adamları her türlü kandırırsın.

Şaka maka bi arkadaş benden habersiz benide bigun öyle bi siteye yazmis. Gunluk bayanlar ariyordu. Aslinda iyi para var o iste yemin ederim. 150 euro 1 saat diyordum, tmm gel diyorlardi.

Ama karilarin cogu 60+ yasindaydi. Gitmedim . Ben ilk basta millet ta..ak geciyor saniyordum bende arayanlarla billur geciyordum

Sonra zaten ogrendim bizim arkadaslarin saka amacli yaptigini, sildik profili ama 1 hafta da hic yoksa 30 kisi aramisti

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hep arkadaş yazar zaten fatih bey
hayırlı işler

Doruk bey bu sektörde tanıdığı çok olan bir dostumuzsunuz. Dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli?
O zaman dilimiz döndüğünce arkadaşlara yardımcı olalım.

1- jigololuğu asla bir şirkette bağlı yapmayın. (maaşı çalışan olmak yerine kendi işinizin patronu olun)
2- müşterileriniz ile mümkün mertebe sesli görüşme ile anlaşma sağlayın. ! (çünkü mesaj atanlar gay olabilir.)
3- sabit bir tarifeniz olsun aslaaa fantezilere açık olduğunuzu belirtmeyin. 60 yaşında da olsa teyzenin belden bağlamalı aletleri olabilir.
4- maçlarını evinizde oynayın, eğer deplasmana gitmeniz gerekirse de tarafsız sahayı tercih edin. (otel)
5- eğer kocası tarafından basılırsanız, acil durumlar için yanınızda bulundurduğunuz maviş lensleri kullanın. maviş lensler sayesinde kocasının önünden çizik dahi almadan geçip gidebilirsiniz.
6- en önemlisi bu işin tatili yoktur esnaf gibi tatilde, bayramda her daim dükkanı açmak zorundasınız. !

Geri
Üst Alt