51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne lobiymiş arkadaş. :D

Puan vermezsiniz, kovarsınız, süründürürsünüz. Bir de kasetimi çıkarın tam olsun. :oley:

Kedi lobisine katılmayı düşünenlere ibret olsun yaşadıklarım.

Ne nankör bir adammışsın sen, benden aldığın kadar puan kimden aldın, şarkını tespit edip, özenle puan vermeyeceğim :D

Bügün icin demiyorum ama kesinlike tekrar etmek istiyorum ünü gscimbomun disina cikan GSC Eurovison yarismasi artik 24 kisi icin dar geliyor en az 28 en cok 32 olmasi gerekli diye düsnüyorum.

Ne lobiymiş arkadaş. :D

Puan vermezsiniz, kovarsınız, süründürürsünüz. Bir de kasetimi çıkarın tam olsun. :oley:

Kedi lobisine katılmayı düşünenlere ibret olsun yaşadıklarım.

Hatırlarsan bu lobiler konusunda seni uyarmıştım. Bunlar düzen lobisi. Düzenin devamı için kedi yavrularını bile yem ederler :)

Ne nankör bir adammışsın sen, benden aldığın kadar puan kimden aldın, şarkını tespit edip, özenle puan vermeyeceğim :D

Ben de tam o yüzden son yarışmada 12 puanı yapıştırır Arda abim diyordum olmadı. 1 puan bile alamadık.

Ha ben sana puan verdim mi ben de vermedim haklısın.

Ama yine de onursal başkanlığın gereği olarak 3-5 bir şey yollaman gerekirdi diye düşünüyorum.

Zira şarkım olağanüstüydü.

Daha fazla konuşup lobinizi yıpratmak istemiyorum. :D

Ben de tam o yüzden son yarışmada 12 puanı yapıştırır Arda abim diyordum olmadı. 1 puan bile alamadık.

Ha ben sana puan verdim mi ben de vermedim haklısın.

Ama yine de onursal başkanlığın gereği olarak 3-5 bir şey yollaman gerekirdi diye düşünüyorum.

Zira şarkım olağanüstüydü.

Daha fazla konuşup lobinizi yıpratmak istemiyorum. :D

Listenin sağında kalacaksın :catsmiley:

Yalnız kararınızı biraz çabuk verin. 28'e tamamlayın da liste gecikmesin.

bazi arkadaslar hala sarkisini göndermemis gelde sinir olma degerini bilmiyorlar bu yarismanin

Lan duygusala bağlamayın Allah aşkına. Alpay sen de bi dur yaa. :D Ali Ozer bana puan verecek potansiyelde bir yarışmacı. Tuna falan çekilsin. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt