51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışmayı benim gibi hiç kazanamamış arkadaşlara sesleniyorum. Kendinize ve şarkınıza güvenin arkadaşlar. Alpay yarışma kaçırabiliyorsa biz de yarışma kazanabiliriz.

Onu "Kedi Lobisini ben yöneteceğim haa" demeden önce düşünecekti :D

Peki ağabey Alpay'ın intikamını alacağız sizden. Kendinizi düşürdüğünüz durumu bizim has yarışmacılarımızın yarışmaya katılmasını engelleyerek ört bas edemezsiniz. Yine hüsran yaşayacaksınız.

Tavsiye etmem. Artık @Aslan Türkoğlu devrindeki gibi ılımlı yönetim anlayışı sona erdi. Gözünün yaşına bakmam, bir yarışma sonra sıra sana gelir :oley:

g56sWO1.jpg

Tavsiye etmem. Artık Aslan Türkoğlu devrindeki gibi ılımlı yönetim anlayışı sona erdi. Gözünün yaşına bakmam, bir yarışma sonra sıra sana gelir :oley:

Ünal Aysal gibi adamsın yeminle. Geldin yine herkesle düşman yapacan lobiyi. :D Oysa ben öyle miydim? Rahmetli Özhan Canaydın gibi centilmen bir başkandım.

Tavsiye etmem. Artık Aslan Türkoğlu devrindeki gibi ılımlı yönetim anlayışı sona erdi. Gözünün yaşına bakmam, bir yarışma sonra sıra sana gelir :oley:

Abi ben kovulalı epey oluyor sizin lobiden. Aslan'ın bugün söylediklerinin binde birini söylediğim için kendisi tarafından sözleşmem feshedildi :D

Yolumuza bağımsız olarak devam ediyoruz. Lütfen şahsıma baskı yapmayınız.

52. yarışma konusunu açabilir miyiz? :(

Ben yine de atayım şarkı katılamasam da sonra ki yarışmalarda verirsiniz bana.

Yemeğe gideceğim ne olur ne olmaz.

Bensiz tadı çıkmaz bu yarışmanın, alışık değil kimse. :)

Abi ben kovulalı epey oluyor sizin lobiden. Aslan'ın bugün söylediklerinin binde birini söylediğim için kendisi tarafından sözleşmem feshedildi :D

Yolumuza bağımsız olarak devam ediyoruz. Lütfen şahsıma baskı yapmayınız.

Aslan kovar, ben süründürürüm :D

Yine Porsuk lobisinin kazandığı bir yarışma sonrası, kedi lobisinde istifalar, başkan değiştirmeler vs. gibi aziz yıldırım oyunlarıyla gündem değiştirme çabaları, şampiyonluğumuzu gölgeleme çabaları... Bir de onlar gibi GSC Eurovision'da bize yapılan haksızlıklar diye videolu basın toplantısı yapın tam olsun. :oley:

Aslan kovar, ben süründürürüm :D

Ne lobiymiş arkadaş. :D

Puan vermezsiniz, kovarsınız, süründürürsünüz. Bir de kasetimi çıkarın tam olsun. :oley:

Kedi lobisine katılmayı düşünenlere ibret olsun yaşadıklarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt